Lato w Tulinkowie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 10, 2021 22:32 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- a babom życzenia

A ten antypiling to nie to, ze się nie mechaci? Ja się nie znam totalnie :oops:
A z kłaczeniem to trochę żart był, bo babcia Lala to kocha tę białą wełniankę, okupuje ją na okrągło i tylko boki zmienia. Jak kiedyś zrobiła zwrotkę na poddupniczek, to biegusiem prałam i suszyłam, bo się darła :lol:
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Śro mar 10, 2021 22:49 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- a babom życzenia

tinga7 pisze:A ten antypiling to nie to, ze się nie mechaci? Ja się nie znam totalnie :oops:
A z kłaczeniem to trochę żart był, bo babcia Lala to kocha tę białą wełniankę, okupuje ją na okrągło i tylko boki zmienia. Jak kiedyś zrobiła zwrotkę na poddupniczek, to biegusiem prałam i suszyłam, bo się darła :lol:

Tak,to zależy od technologii produkcji danej włóczki. Niektóre są takie,że włos koci dosłownie się wplata , a na niektórych nie trzyma się po prostu i takie lubimy najbardziej w użytkowaniu :D

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw mar 11, 2021 15:46 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- a babom życzenia

alessandra pisze:
tinga7 pisze:A ten antypiling to nie to, ze się nie mechaci? Ja się nie znam totalnie :oops:

Tak,to zależy od technologii produkcji danej włóczki. Niektóre są takie, że włos koci dosłownie się wplata , a na niektórych nie trzyma się po prostu i takie lubimy najbardziej w użytkowaniu :D

A fakt, że nawet jak się zakłaczy, to te włosy są po wierzchu i zebrać je bardzo łatwo, a na niebieskiej z mistrzem Jedi według Atty, to w ogóle kłaków brak 8O
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Czw mar 11, 2021 15:54 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- a babom życzenia

Potwierdzam, że kocyki mało się kłaczą... do tego można je przepięknie prać (w ręku, bo jestem nienormalna :oops: )! Tula jest miłośnikiem jedzenia krwawego mięska na czymś miękkim, więc kocyki ratują mój dywan (i łóżko :roll: ) i dalej nieźle wyglądają :mrgreen:

Sierra

Od: Sob cze 13, 2020 22:51

Post » Pt mar 12, 2021 12:50 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- a babom życzenia

tinga7 pisze:
alessandra pisze:

Tak,to zależy od technologii produkcji danej włóczki. Niektóre są takie, że włos koci dosłownie się wplata , a na niektórych nie trzyma się po prostu i takie lubimy najbardziej w użytkowaniu :D

A fakt, że nawet jak się zakłaczy, to te włosy są po wierzchu i zebrać je bardzo łatwo, a na niebieskiej z mistrzem Jedi według Atty, to w ogóle kłaków brak 8O

bo niebieski kolor wciąga kłaki :mrgreen:

alessandra

Post » Pt mar 12, 2021 12:51 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- a babom życzenia

Sierra pisze:Potwierdzam, że kocyki mało się kłaczą... do tego można je przepięknie prać (w ręku, bo jestem nienormalna :oops: )! Tula jest miłośnikiem jedzenia krwawego mięska na czymś miękkim, więc kocyki ratują mój dywan (i łóżko :roll: ) i dalej nieźle wyglądają :mrgreen:

czyli jako obrus także można uzywać :mrgreen:

alessandra

Post » Sob mar 13, 2021 18:36 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- a babom życzenia

alessandra pisze: O rany, mówiłam,że jak z podaniem tablety :ryk:
Ale świetnie wygląda :ok: :1luvu:

A skądże znoffu :P Tablete/pastę wciskam zaraz po dopadnięciu i czasem nawet nei zdąży piknąć :mrgreen: No a le w tym wypadku było miauuu zanim przez łeb przewlokłam. A tak ładnie wyglądała... i turkus wpasował się w otoczenie salonu :twisted:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro mar 24, 2021 6:22 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- wiosna,hmm

Było tam miło i pogodnie,a jakże złudnie,że w marcu wiosna na calego zawita :wink: tymczasem wiosenne tylko na zapalenie pęcherza i katar się załapałam :mrgreen: taka więc mogłam w pełni wypróbować komfort ciepła szenilowego koca i przyznam,że jednak ta włóczka bije na głowę inne względem ciepła :ok: nie mogę za to wiele powiedzieć o komforcie wyspania sie :mrgreen:
Obrazek

alessandra

Post » Śro mar 24, 2021 7:17 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- wiosna,hmm

jaki śliczny pyszczek :)) i ta kremowa bródka :)))
Obrazek

maczkowa

Od: Pon gru 03, 2018 16:47

Post » Śro mar 24, 2021 9:28 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- wiosna,hmm

alessandra pisze:Było tam miło i pogodnie,a jakże złudnie,że w marcu wiosna na calego zawita :wink: tymczasem wiosenne tylko na zapalenie pęcherza i katar się załapałam :mrgreen: taka więc mogłam w pełni wypróbować komfort ciepła szenilowego koca i przyznam,że jednak ta włóczka bije na głowę inne względem ciepła :ok: nie mogę za to wiele powiedzieć o komforcie wyspania sie :mrgreen:
Obrazek

niewygodnie było? :(

ale Cię dopadło, współczuję :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro mar 24, 2021 11:23 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- wiosna,hmm

mir.ka pisze:
alessandra pisze:Było tam miło i pogodnie,a jakże złudnie,że w marcu wiosna na calego zawita :wink: tymczasem wiosenne tylko na zapalenie pęcherza i katar się załapałam :mrgreen: taka więc mogłam w pełni wypróbować komfort ciepła szenilowego koca i przyznam,że jednak ta włóczka bije na głowę inne względem ciepła :ok: nie mogę za to wiele powiedzieć o komforcie wyspania sie :mrgreen:
Obrazek

niewygodnie było? :(

ale Cię dopadło, współczuję :(

wygodnie to było, tylko ta ruda maupa po mnie skakała, a jak wsatłam to o zobacz jaki janiołek :mrgreen: i zerknij na godzinę na fotce :evil: :mrgreen:

alessandra

Post » Śro mar 24, 2021 11:24 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- wiosna,hmm

maczkowa pisze:jaki śliczny pyszczek :)) i ta kremowa bródka :)))

taaa ślitasny i bardzo fotogeniczny, ikony kina wysiadają :ryk:

alessandra

Post » Śro mar 24, 2021 11:33 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- wiosna,hmm

nam nie chcą dać szenili!!!!
Nie chcą!!!!
że niby OPSIKAM!
Czykita zła.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro mar 24, 2021 11:51 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- wiosna,hmm

czarno-czarni pisze:nam nie chcą dać szenili!!!!
Nie chcą!!!!
że niby OPSIKAM!
Czykita zła.

To pewnie dlatego,ze Duzi dbaja o kotkowe zdrowie,abyś sie ini przeziębiła na mokrym, ale powiedzDuzym ,że :
szenila oPsikana też grzeje i nie ma argumentu :ryk:

alessandra

Post » Śro mar 24, 2021 11:53 Re: Tulinkowy Magiczny Świat- wiosna,hmm

Te zmiany pogodowe nie tylko na zdrowie cielesne ,ze atk powiem , działaja, ale i na mózg sie nieco rzuciły , sami zobaczcie -sen wariata normalnie :lol:
Obrazek

alessandra

[poprzednia][następna]