A z kłaczeniem to trochę żart był, bo babcia Lala to kocha tę białą wełniankę, okupuje ją na okrągło i tylko boki zmienia. Jak kiedyś zrobiła zwrotkę na poddupniczek, to biegusiem prałam i suszyłam, bo się darła

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tinga7 pisze:A ten antypiling to nie to, ze się nie mechaci? Ja się nie znam totalnie![]()
A z kłaczeniem to trochę żart był, bo babcia Lala to kocha tę białą wełniankę, okupuje ją na okrągło i tylko boki zmienia. Jak kiedyś zrobiła zwrotkę na poddupniczek, to biegusiem prałam i suszyłam, bo się darła
alessandra pisze:tinga7 pisze:A ten antypiling to nie to, ze się nie mechaci? Ja się nie znam totalnie![]()
Tak,to zależy od technologii produkcji danej włóczki. Niektóre są takie, że włos koci dosłownie się wplata , a na niektórych nie trzyma się po prostu i takie lubimy najbardziej w użytkowaniu
tinga7 pisze:alessandra pisze:tinga7 pisze:A ten antypiling to nie to, ze się nie mechaci? Ja się nie znam totalnie![]()
Tak,to zależy od technologii produkcji danej włóczki. Niektóre są takie, że włos koci dosłownie się wplata , a na niektórych nie trzyma się po prostu i takie lubimy najbardziej w użytkowaniu
A fakt, że nawet jak się zakłaczy, to te włosy są po wierzchu i zebrać je bardzo łatwo, a na niebieskiej z mistrzem Jedi według Atty, to w ogóle kłaków brak
Sierra pisze:Potwierdzam, że kocyki mało się kłaczą... do tego można je przepięknie prać (w ręku, bo jestem nienormalna)! Tula jest miłośnikiem jedzenia krwawego mięska na czymś miękkim, więc kocyki ratują mój dywan (i łóżko
) i dalej nieźle wyglądają
alessandra pisze: O rany, mówiłam,że jak z podaniem tablety![]()
Ale świetnie wygląda![]()
![]()
alessandra pisze:Było tam miło i pogodnie,a jakże złudnie,że w marcu wiosna na calego zawitatymczasem wiosenne tylko na zapalenie pęcherza i katar się załapałam
taka więc mogłam w pełni wypróbować komfort ciepła szenilowego koca i przyznam,że jednak ta włóczka bije na głowę inne względem ciepła
nie mogę za to wiele powiedzieć o komforcie wyspania sie
![]()
mir.ka pisze:alessandra pisze:Było tam miło i pogodnie,a jakże złudnie,że w marcu wiosna na calego zawitatymczasem wiosenne tylko na zapalenie pęcherza i katar się załapałam
taka więc mogłam w pełni wypróbować komfort ciepła szenilowego koca i przyznam,że jednak ta włóczka bije na głowę inne względem ciepła
nie mogę za to wiele powiedzieć o komforcie wyspania sie
![]()
niewygodnie było?![]()
ale Cię dopadło, współczuję
maczkowa pisze:jaki śliczny pyszczek) i ta kremowa bródka
))
czarno-czarni pisze:nam nie chcą dać szenili!!!!
Nie chcą!!!!
że niby OPSIKAM!
Czykita zła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Meteorolog1, MrsWhite i 181 gości