Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:Dotarla pokazna suma za bazarki ksiegarskie AgiZatem dziekuje bardzo Adzę
i oczywiscie wszystkim licytujacym w ksiegarniach, czyli Agnesce,CoToMa, Boni7, Kasikom, Mamuśce, Marnej, Eski, Krakusik8, Hydra_pl, Dolores i Makrejszy
![]()
![]()
![]()
Villemo5 piekna ta twoja "kotka"![]()
XAgaX pisze:alareipan pisze:Dotarla pokazna suma za bazarki ksiegarskie AgiZatem dziekuje bardzo Adzę
i oczywiscie wszystkim licytujacym w ksiegarniach, czyli Agnesce,CoToMa, Boni7, Kasikom, Mamuśce, Marnej, Eski, Krakusik8, Hydra_pl, Dolores i Makrejszy
![]()
![]()
![]()
to nie wszyscy licytujący, ale jeszcze nie ze wszystkimi się rozliczyłam
Villemo5 piekna ta twoja "kotka"![]()
też mi się podoba, kawał kocura
alareipan pisze:Łącznie z dojazdami to moje nogi stanely w 11 krajachAle generalnie to szlajalam sie po Balkanach. W niektorych miejscach zywot ludzi ciezki, ale kotow i psow jeszcze gorszy
Malo nie zgarnelismy 3 kociakow z Bosni&Hercegowiny...
alareipan pisze:Ciezarnych to widzielsmy od gromaTaki czas na ostatnia ture. I wszystko albo tri, albo rude, generalnie u nas bardzo chodliwe
Ale na poludniu na pewno maja o tyle lepiej, ze cieplo i sezon na pozywienie caly rok. Tylko te nasze maluchy byly akurat w "kurorcie" gdzie bida piszczy, a hotel w pazdzierniku zamkna na cztery spust
Gohag i jak?
Jola twoje numerki dopisane, jak sa pieniadze, to warto ciąć
AKTUALNA LISTA REZERWACJI, BEZ KOLEJKI
nr 53 - Nika28
nr 54 - Nika28
nr 55 - Puss
nr 56 - Strup
nr 57 - Strup
nr 58 - Jola_K
nr 59 - Jola_K
nr 60 - Gohag
nr 61 - Gohag
nr 62 - Cangu
nr 63 - Cangu
nr 64 - Hydra_pl
nr 65 - Hydra_pl
nr 66 - Miodalik
nr 67 - Jolabuk5
nr 68 - Jolabuk5
nr 69 - Jolabuk5
nr 70 - Jolabuk5
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], kasiek1510, mictrz i 124 gości