K-ów, zagłosuj na AFN jako kandydata w konkursie w KV!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 07, 2011 9:05 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Zgłaszam potrzebę zastęptwa za mnie na dwóch moich dyżurach w tym tygodniu - piątek wieczór i sobota rano. Ja będę niestety poza Krakowem z powodu "najazdu z Litwy" :oops: W zamian chętnie wezmę czyjeś dyżury np w niedzielę albo w następnym tygodniu popołudniami :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pon lut 07, 2011 9:41 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

milu pisze:Zgłaszam potrzebę zastęptwa za mnie na dwóch moich dyżurach w tym tygodniu - piątek wieczór i sobota rano. Ja będę niestety poza Krakowem z powodu "najazdu z Litwy" :oops: W zamian chętnie wezmę czyjeś dyżury np w niedzielę albo w następnym tygodniu popołudniami :)

piątek weźmiemy ;)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pon lut 07, 2011 9:44 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

milu pisze:Zgłaszam potrzebę zastęptwa za mnie na dwóch moich dyżurach w tym tygodniu - piątek wieczór i sobota rano. Ja będę niestety poza Krakowem z powodu "najazdu z Litwy" :oops: W zamian chętnie wezmę czyjeś dyżury np w niedzielę albo w następnym tygodniu popołudniami :)

Leone, możecie?

Dzień Kota to już przeszłość, co prawda niedaleka i z fajnymi wspomnieniami ale mam nadzieję, że już wszyscy wypoczęli i teraz przed nami Marsz (Nie)milczenia więc aby wszelkie pochwały były cały czas aktualne to trzeba orać dalej, nie ma lekko, zwierzaki w potrzebie są tu i teraz :)

Ciągle potrzebujemy jeszcze sześciu (najchętniej panów a 6-ciu, bo jeden się wykruszył) do ochrony, pół godziny przed marszem zostaną wszyscy oni przeszkoleni przez zawodowych ochroniarzy. Udało się, dzięki Kerii, pozyskać panią ratownik, która będzie uczestniczyła w marszu dzierżąc apteczkę, udzielając pierwszej pomocy i w najgorszym wypadku podtrzymując ofiarę przy życiu do przyjazdu karetki. Więc od strony zapewnienia bezpieczeństwa jesteśmy w połowie.

Mamy 5 osób do rozdawania ulotek (które się właśnie drukują), potrzeba jeszcze 5 więc też jesteśmy w połowie.
I Aassiiaa ciągle poszukuje osób do prac najmniej angażujących czyli niesienia transparentów. Najmniej, bo i tak ktoś będzie szedł w marszu więc może jednocześnie trzymać jeden z kijków, można się oczywiście dobrać w pary i zmieniać :wink:

Dzisiaj będzie odpowiedź od p. Bernasika z radia Kraków (konkurencyjny dla nas może być mecz, z którąś piłką w tle, który p. Grzegorz może relacjonować w tym samym czasie) czy poprowadzi wraz z Magdą Hejdą imprezę czy p. Magda poprowadzi ją z kimś innym.
Nagłośnienie mamy załatwione a zespół Samba Ka będzie raźnie przygrywał na bębnach.

Aha, może ktoś ma jeszcze niepotrzebne, białe prześcieradła, przydałyby się jeszcze ze 4, na transparenty i może komuś zostały po jakimś remoncie czy innych pracach technicznych dziecka w szkole niepotrzebne listewki.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lut 07, 2011 10:08 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

PRZESTRZEGAM PRZED DOMEM NA UL. BUJAKA

z anną09 byłyśmy tam na wizycie przedadopcyjnej dla Fredzi.. więcej szczegółów dla zainteresowanych na pw.. mamy spore zastrzeżenia, co do tego domu.. a na pewno zostałyśmy okłamane.. wiemy, że dom nadal kota do adopcji szuka..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon lut 07, 2011 10:38 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

edit_f pisze:PRZESTRZEGAM PRZED DOMEM NA UL. BUJAKA

z anną09 byłyśmy tam na wizycie przedadopcyjnej dla Fredzi.. więcej szczegółów dla zainteresowanych na pw.. mamy spore zastrzeżenia, co do tego domu.. a na pewno zostałyśmy okłamane.. wiemy, że dom nadal kota do adopcji szuka..

dom wychodzący, na kótrym napisane"do sprzedania"?

Tweety

Post » Pon lut 07, 2011 10:42 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

PROŚBA WIELKA

Czy ktoś w najbliższym czasie będzie w okolicach Dobrego Weta w Myślenicach???

Od 2 miesięcy siedzi tam znaleziony na zakopiance śliczny egzotyczny (ale niestety chyba tez białaczkowy) Abarcik

czy jakby ktoś był mógłby chłopaka sfocić??? chciałabym założyć mu osobny wątek i zacząć go ogłaszać chociaż na DT.

Bo szczeźnie bidulek w tej klatce, albo gabinet rozniesie bo to jeszcze maluch jest i ludzia swojego potrzebuje i w ogóle :)

wklejam zdjęcia, sprzed 2 miesięcy może ktoś zna kogoś (wiem bardzo śmieszne) kto nie ma kotów, albo ma białaczkowce i może rozbrykanego, szalejącego, ludziolubnego Abarcika przygarnąć na DT. Karma żwirek zapewnione :) Powtórny test na białaczkę również

Obrazek

Obrazek

i jeszcze tutaj chłopka w miniaturce, no czyż nie jestem śliczny :)

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lut 07, 2011 10:50 przez katgral, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pon lut 07, 2011 10:49 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Tweety pisze:
edit_f pisze:PRZESTRZEGAM PRZED DOMEM NA UL. BUJAKA

dom wychodzący, na kótrym napisane"do sprzedania"?

chyba inny..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon lut 07, 2011 11:23 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

mogę U-lotki rozdawać...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon lut 07, 2011 11:25 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

lutra pisze:mogę U-lotki rozdawać...

Ja też mogę.
Mogę też być ochroną, jak się faceci nie zgłoszą, bo duża baba ze mnie :mrgreen:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon lut 07, 2011 12:01 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

ja też mogę być ochroną. większam niż miszelina.
i ma swoją kamizelkę odblaskową.
:)
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pon lut 07, 2011 12:10 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Ja wezmę sobotę rano :)
Kto ma moje kosze wiklinowe?
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pon lut 07, 2011 12:22 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

kasumi pisze:Kto ma moje kosze wiklinowe?

Są na Kocimskiej.
Obrazek

miszelina

Post » Pon lut 07, 2011 12:22 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

noemik pisze:ja też mogę być ochroną. większam niż miszelina.
i ma swoją kamizelkę odblaskową.
:)

No i świetnie dziewczyny, to mi się podoba :1luvu:

właśnie, kiedyś o to pytałam, kto ma jeszcze odblaskowy kubraczek AFN-u, bo może uzbierałoby się z 10? Ja mam 3 nówki, w kotowozie jest jedna, myśmy chyba mieli prywatnie swoją, Kasia, coś mi się kojarzy Anna09 ale to było dawno i mogę mylić.
Czyli mamy 5 osób ochrony (Miszelinko, Ty na razie do ulotek, ok?) i 7 do ulotek

Tweety

Post » Pon lut 07, 2011 12:23 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

miszelina pisze:

Są na Kocimskiej.

a moich czarnych rękawiczek tam nie ma? bo chyba udało mi się prze...pierniczyć :evil: a byłam dość z nimi związana, choćby emocjonalnie i ... finansowo ...

Tweety

Post » Pon lut 07, 2011 12:27 Re: K-ów,zapraszamy na Marsz (Nie)milczenia,13.02.g.13 Barbakan

Tweety pisze:
miszelina pisze:

Są na Kocimskiej.

a moich czarnych rękawiczek tam nie ma? bo chyba udało mi się prze...pierniczyć :evil: a byłam dość z nimi związana, choćby emocjonalnie i ... finansowo ...

Masz na myśli te dłuuugie po pachy? Są :mrgreen:
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]