^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 19, 2009 12:48 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

No właśnie też mi się wydaje, że parami najlepiej robi się te budki. Ja będę raczej na 90%, kończę pracę około 14-15, więc wpadnę jeszcze może do Castoramy po taśmę.

Capriccio

Od: Sob lut 17, 2007 22:29

Post » Sob gru 19, 2009 13:14 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

reddie pisze:Ok, Pyza zaraz zostanie zdjęta z adopcji :D
A słuchajcie, czy w takim razie dziś się odbędzie budkowanie? Bo chyba trochę nas mało będzie?

Tak Reddie, jedziemy, będzie więcej winka dla nas, nieobecni niech żałują. :D
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Sob gru 19, 2009 14:29 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Ok, to ja czekam na jakieś info, kogo mamy zabrać i skąd.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Sob gru 19, 2009 21:42 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Ciekawam jak tam impreza budkowa przy winku wypadła... 8)
Ja sie chciałam pochwalić - mam w tej chwili 3 koty :mrgreen: Jak to mówią - nieszczęścia chodza parami - wczoraj przybyła Mała a dzisiaj puchaty burek. Wyszłam z pracy, pedziłam poprzez mróz do autobusu i coś jakby słyszę. Zdjełam kaptur - no coś piszczy. Zdjelam z uszu czapkę - tak zdecydowanie coś słabo piszczy. Prawie się wczołgałam pod samochód pod którym myslałam że piszczy. Słabo mi sie zrobiło na myśl że kot siedzi w silniku. Nagle patrze - to nie pod tym samochodem tak piszczy a za samochodem. Miedzy samochodami chodzi takie małe zjeżone coś i drze się słabym głosikiem. Dopadłam kociaka i pod pazuchę. Kiciuś drżał jak osika ale wcale się nie wyrywał - wręcz przeciwnie przytulił sie do ręki. Poprosiłam jakichs studentów żeby mi wezwali taksówkę. Cała droge kicius siedzial cicho pod krtka. Dopiero w domu zobaczylam jaki sliczny

Obrazek

Oczywiscie mezowi obiecalam ze ten idzie do adopcji ale hmm moze sie nie uda znalezc mu zadnego domku ? 8) Ma taka puchatą sierść - dłoń wręcz tonie w futerku - nie wiem co on jest ale chyba tak juz ma - bo najpierw myslalam ze moze zjezony... :wink:
Na razie wszyscy warczą na wszystkich ale jak już wreszcie przestana.... To się bedzie dzialo :mrgreen:
Obrazek

Istna

Od: Sob sty 19, 2008 14:25

Post » Sob gru 19, 2009 21:49 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Istna cudny ten maluszek więcej fotek poprosze :mrgreen:
Obrazek Obrazek

monika74

Od: Czw gru 25, 2008 14:45

Post » Sob gru 19, 2009 21:50 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Kicia przepiekna ale swoja droga przez to ,ze jesien byla ciepla to teraz w grudniu mamy takie maluszki .Nawet nie chce myslec ile z nich zamarznie :(

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Sob gru 19, 2009 21:50 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

A tu coś dla e-dity :

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Istna

Post » Sob gru 19, 2009 21:53 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Edyta nie lubi prozni .Jednego oddala a, dwie bidy( rodzenstwo Twojego) przyjela pod dach.
Obie sie dokocilyscie w tym samym wymiarze :mrgreen:

kya

Post » Sob gru 19, 2009 21:55 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

A to dla Moniki :wink:

Obrazek
Obrazek

Istna

Post » Sob gru 19, 2009 22:00 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Klasyczny burasek-ma mordke mojej Melaski.Bure jest piekne :mrgreen:
A ja ide pozmieniac poscielki w budach TOZowskich bo dzisiaj nakupilam w Szmatlandzie troche bluz polarowych . Wytne tez w Menelowej budzie drugie wejscie .Jak to go nie przekona zeby z niej korzystac to juz nie wiem co z nim zrobic :twisted:
O ile mlodsze koty najwyrazniej zaczely korzystac z budek w " zagrodzie" robotniczej o tyle Buczek i Łatka czyli starszyzna marznie w ogrodku .Tak wiec zamierzam podrzucic im budke pod balkon w ogrodku,moze wlasciciele nie zauwaza i nie wywala .
I jeszcze prosba.Podrzuccie w wolnych chwilach moj bazarek pls . viewtopic.php?f=20&t=105177

kya

Post » Sob gru 19, 2009 22:03 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

No fakt sporo jakoś maluszków...
E-dita ma już braci mojej Małej ? To dobrze - takie mrozy... Mam nadzieje ze sie pochwali zdjeciami 8)
Obrazek

Istna

Post » Sob gru 19, 2009 22:24 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Justyna jakie piękności!!!!!!! Ja widziałam dziś rodzeństwo Twojej małej mi odmarzały łapki ale one z nerwów bardziej się trzęsły... :mrgreen:
Dorota współczuję! Dobrze że Ci się nic nie stało. Ja staram się jeżdzić ostrożnie ale przy takim wariactwie...

dominikanna1

Od: Wto lis 04, 2008 0:21

Post » Sob gru 19, 2009 23:24 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Istna, no to się porobiło - tyle szczęścia naraz :mrgreen:

To rodzeństwo Pyzuchy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

Post » Sob gru 19, 2009 23:42 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

to aby na pewno kocurki ? Coś duza game kolorow maja jak na chlopcow :wink:
U mnie w domu sytuacja przedstawia sie nastepujaco : Piri mieszka na mikrofali w kuchni - musialam jej tam jej poslanie zaniesc zeby chociaz miala miekko i cieplo skoro pokoj stal sie dla niej wstretny :roll: Po pokoju grasantuje mlodziez - bawia sie wszystkim co im w lapki wpadnie im bardziej halasliwe tym bardziej upragnione. Dyzio (to nie-wiadomo-co) klei sie bardzo do czlowieka, do Gandzi (od Gangsterki - jak ja moj mily okreslil po spedzonym z nia dzisiejszym dniu) tez probuje ale ona sie go/jej boi - warczy, nie pozwala sie zblizyc. Mam nadzieje ze przelamia lody - obie chca sie bawic, Dyzio zdesperowany/a - bo Mała umie sie sama bawic ale Dyzio chyba nie bardzo... Nie wiem jak Wy dajecie rade z gromada maluchow ja mam dwa i jedna obrazona rezydentke i cyrk na calego :wink:
Obrazek

Istna

Post » Nie gru 20, 2009 0:00 Re: ^^ KocI SzczEciN~~ /część 3

Nie wiesz czy mała znajda spod samochodu to chłopak czy panienka? :ryk:
- pod ogonek zajrzyj :mrgreen:
Obrazek Obrazek

e-dita

Od: Śro lip 11, 2007 12:41

[poprzednia][następna]