POTRZEBNA POMOC!! Szczecin-p. Iza karmi ponad 100 kotów!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt paź 31, 2008 18:57

hopsamy
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek

makrejsza

Od: Czw lis 22, 2007 20:41

Post » Pt paź 31, 2008 20:11

witaski wieczorową porą

Domek dla czarnej coraz bardziej realny :)
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pt paź 31, 2008 20:51

agiis-s pisze:witaski wieczorową porą

Witam :D i dobrze... kociczka śliczna jest będą zadowoleni z takiego cudoczka :)
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Pt paź 31, 2008 21:02

agiis-s pisze:witaski wieczorową porą

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Pt paź 31, 2008 21:36

witam wszystkich w ten koszmarny wieczor :evil:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt paź 31, 2008 21:38

wiora pisze:witam wszystkich w ten koszmarny wieczor :evil:

rety ale groźne powitanie 8O :lol:

mikrejsza

Od: Nie sty 20, 2008 13:14

Post » Pt paź 31, 2008 21:45

wiora pisze:witam wszystkich w ten koszmarny wieczor :evil:

a cóż to za koszmary?
Obrazek--

nifredil

Post » Pt paź 31, 2008 21:47

o niczym innym nie marze oby tylka ta noc sie juz skonczyla,to cholerne haloween,nie ma gorszego swieta na tych cholernych wyspach,wszedzie ogniska na 10 metrow pala doslownie wszystko co im wpadnie w rece,petardy non stop,czlowiek boi sie z domu wyjsc a przede wszystkim mysl o tylu biedach bezdomnych :( przed chwila byla jedna z moich bezdomnych dachowcow przerazona jak cholera,mam nadzieje ze sie gdzies dobrze schowala co by te gowniarze o ktorych pisalam wczesniej,nie wpadly na durne pomysly :evil: mam w ogole nadzieje ze te biedne zwierzatka jakos przezyja ta noc w spokoju...

wiora

Post » Pt paź 31, 2008 21:51

ah no tak durne haloween dobrze że u nas tego nei ma na razie... Biedne kociaste i zresztą nie tylko one...
Obrazek--

nifredil

Post » Pt paź 31, 2008 21:52

no wlasnie :evil:

wiora

Post » Pt paź 31, 2008 22:07

Witam na chwilę :)
Jutro najazd rodzinny.
Wyglada na to, że tę noc spędze przy garach :evil:
Koty oczywiście ani myślą pomagać.. :twisted:
Pozdrawiam

Anna3

Od: Śro wrz 17, 2008 18:38

Post » Pt paź 31, 2008 22:24

no kociaki oczywiście to pewnie pomoga ale przy krojeniu mięsa :twisted: :twisted: Ja na szczęście jestem z racji lokalizacji mojej w grupie tych co nalatują rodzinę w ten dzień :twisted: Nie zazdroszczę gotowania

I jeszcze się zapytam co sądzicie o zgłoszeniu P. Izy i kociaków tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3660177#3660177 BAJKA-BB jest z vivy i p. Izę zna,prowadzi adopcję kociaków koty.sos.

Liczę na opinię dotycząca zgłoszeń. Ja uważam że warto. Kociaków naprawdę masa i zapasy zimowe przydałoby sie zrobić
Ostatnio edytowano Pt paź 31, 2008 23:30 przez nifredil, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek--

nifredil

Post » Pt paź 31, 2008 22:39

cos mam chyba nie teges z komputerem bo nie moge sie dostac na te strone :?:

wiora

Post » Pt paź 31, 2008 23:11

Witam serdecznie Wszystkich. Przepraszam Was bardzo że dziś tak pozno, ale wrócilam pozno a w domu Kociaki sajgon mi zrobiły .Więc szybko zjadlam i caly czas usiluje dojśc do ladu z mieszkaniem a jestem chyba dopiero w polowie no i kurcze kuwety jeszcze zostaly. Najgorsza robota. Kociaki rozdrapaly karton gdzie ukrylam zapas chrupek i to wcale nie z glodu tylko ostrza pazurki. Musze niebawem pomyslec o jakims konkretnym duzym i bardzo solidnym drapaku bo zostal już tylko jeden a widzę że coraz cześciej drapią mi meble. Niestety wiele moich kotow to waga cieżka i musze kupic cos co naprawdę wiele wytrzyma. A jak weszlam na stronę i zobaczylam ile takie cos kosztuje to juz mi sie odechciało calkiem. Niewiem może im kiedyś kupie albo odkupie od kogoś używany.Ciężka i droga sprawa niestety!!!Wrociłam pożno bo Maz przyjechał i musieliśmy pędzic na działkę żeby butle wymienić bo inaczej będzie tam zimno. A grzać trzeba bo i ja marzne po drodze i kociaki chcą ciepla i żeby nie było wilgoci w środku. Od jesieni grzeję codziennie. Zimą dluzej więc jakies 3 butle na rok idą. Ale choć jest znosnie. W środku dziś specjelnie nie mialam czasu sporzątać ale zawiezlismy kilka kocy i w jeden już Negrita zdążyla się zawinąć po samą glowe. Ona uwielbia tak się zawinac że jej nawet nie widac. Cieplutki kocyk dostala na swoj ulubiony fotel Zuzia i jak się cieplutko zrobiło a wcześniej się najadla to taz sie zwinęla do spania. Myszka uroczo grzala się ze mna przy piecu. Ona to uwielbia. A Czaruś zszedl do nas z gory i też sie ulożyl na mięciutkim kocyku. Jutro idę i tam do niego na stryszek i zaniose coś cieplego i milego. Wkrotce też muszę juz zabezpieczyć dżwi. Zawsze tak robie na zime że zabezpieczam dodatkowo dżwi i okna żeby nie wywiewalo za szybko tego ciepla jak nagrzeje.Mroweczka dziś nie byla zmarznieta i dojadala sobie na dworzu. Przyszla na samaym końcu jak już wszyscy sie ulożyli. zas Nikus chyba wcale ciepla nie potrzebuje bo jak sie robi za cieplo to wychodzi na dwor. Zobaczymy jak mroz przyjdzie. To uczucia mu jeszcze nie znane bo młodziutki jest.Kurcze nie zrobiłam dziś Patrykowi tej budki bo od rana byl problem z rybą i czekalam na wiadomosć czy bedzie czy nie żebym mogla wiedzieć co dalej robic. Dzis Patryka nie bylo zreszta. nie mam też tej foli ile trzeba ale Nifredil ma zamowić i jak tylko przyjdzie to zaraz rusza produkcja bo potrzebne mi od razu chyba z 7 sztuk. Maż chyba ma dwa trzy dni wolnego więc myśle że mi pomoże. byle ta folia przyszla. Musze zrobić drugie budki dla Diabelka, Ksieżniczki i Nory. Bo te ich budki to już nieciakawe są. Nie mialam wtedy dobrego materialu i zrobilam z tego co mi zostalo. A wiem że siedza w budkach bo jak przyjeżdżam to już nie zawsze czekają tylko wlaśnie wychodza dopiero ze swoich budek. Czwarta dla Patryka i jeszcze dwie mi potrzebne w to miejsce gdzie jest Perelka i Duduś i inne Koty. Jedna lub dwie dla zsynkretek bo tam 4 koty a tylko jedna podwojna budka. No dużo tego. teraz to juz głowy nie mam bo padnięta jestem. U nas też dzieci za Duszki przebrane chodzą. mam nadzieję że Hellowen u nas nie bedzie nigdy taki jak u Wiory!!! Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie!!!!! :lol:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt paź 31, 2008 23:17

wiora pisze:cos mam chyba nie teges z komputerem bo nie moge sie dostac na te strone :?:
Jak nie możesz to poszukaj wątku BAJKA BB pod tytulem 1%. I tam wszystko wyczytasz. Czekamy Kochani na Wasze opinie na ten temat!!!!!!!!
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

[poprzednia][następna]