Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 14, 2013 15:48 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

An moze to tylko przejściowy kryzys? A co kotom wolno mieć kryzys i unikać np. kuwety a ludziom nie?
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Nie kwi 14, 2013 18:55 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

:cry:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie kwi 14, 2013 19:17 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Coco bo ją miałam na kolanach siedzi za komoda w pokoju męża a Chanel między ściana a biurkiem w pokoju mojego syna i to jest najdziwniejsze bo on cały czas siedział przy biurku i nie zauważył ze mu musiała przelecieć pod nogami.
Obrazek

Ewa.KM

Post » Nie kwi 14, 2013 19:53 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Jak one musza się bać :cry: pochoruja się za chwilę :cry:
Obrazek

Kinnia

Post » Nie kwi 14, 2013 19:55 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Dzięki Ewa za pomoc.
Obrazek

Kinnia

Post » Nie kwi 14, 2013 20:12 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Oby się nie pochorowały. :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie kwi 14, 2013 20:29 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Channel jest słabsza od Coco. I fizycznie i psychicznie. :cry:
Obrazek

Kinnia

Post » Nie kwi 14, 2013 20:37 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

I Chanel jest jaśniejsza? Jeszcze nie widziałam ich obok siebie więc mogę się mylić. Ta co była za biurkiem ale chyba ona jest ciemniejsza wiec Coco przeniosła się do drugiego pokoju za telewizor, po pól godzinie wyszła, podeszła pod kaloryfer do kocyka mojej Czarnej obwąchała go, trochę się porozglądała, ale wróciła z powrotem za telewizor. (akurat leciało Ranczo przyciszyłam ale oglądałam i siedziałam spokojnie)
Obrazek

Ewa.KM

Post » Nie kwi 14, 2013 20:40 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

8O 8O 8O
Przecież oboje się zalogowali... zrobili wątek...
Co sie stało? Ktoś wie??
Nie mam namiaru na watek kotek.. , tam coś jest?
No, nie wierzę...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie kwi 14, 2013 21:05 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

tam nic nie ma ...

Link do wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152261

Coco jest jasniejsza - wpada w srebro, jest też bardziej ciekawska i bardzo ale to bardzo inteligentna. Channel jest ciemniejsza futerko wpada w beż, w słoncu w złoto.
Obrazek

Kinnia

Post » Nie kwi 14, 2013 21:30 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Teraz obie są/były za telewizorem. Połaczyłam rodzinę, sorry ale na siłe wyciągnęłam Coco zza komody w pokoju męża bo już za długo tam siedziała bez ruchu. Pisze były bo jak postawiłam niedaleko telewizora miski z woda i jedzonkiem, wyszłam zamknęłam za soba drzwi i zajrzałam cichutko za dwie minuty. Chanel już była przy miskach. Przyjdę za pół godziny sprawdzić co im najbardziej smakowało. Więc Gosiu spij spokojnie aż tak bardzo przestraszone nie są i głodne spać nie pójdą.
Obrazek

Ewa.KM

Post » Nie kwi 14, 2013 21:42 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Jest. Rodzynka pisze o niemożnosci zapewnienia bezpieczeństwa... Dla mnie brzmi jakby chodziło o coś konkretnego [jeśli tak jest] , bo nie sądzę, żeby o to iż w mieszkaniu jest śliska podłoga, albo niezabezpieczone kontakty..np. , prawda? Może da sie dopytać o konkret? Pomóc?
Oczywiście jeśli to jeszcze w tym momenci istotne... Przeciez tak pisali, jakby pokochali kotki...
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie kwi 14, 2013 21:44 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

morelowa, moim zdaniem trzeba zamknąć ten temat i zająć się szukaniem domów dla kotów, nie ma co nikogo na siłę uszczęśliwiać dobrymi radami, koty wróciły i tego się trzymajmy :)
jo.anna

Post » Nie kwi 14, 2013 22:15 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

jo.anna pisze:morelowa, moim zdaniem trzeba zamknąć ten temat i zająć się szukaniem domów dla kotów, nie ma co nikogo na siłę uszczęśliwiać dobrymi radami, koty wróciły i tego się trzymajmy :)

W zasadzie lepiej byłoby przekazać Ewa.KM prowadzenie tamtego wątku - poprosiłam rodzynkę, by się skontaktowała z modem i przeniosła prawa na Ewę. Skoro one są u Ewy, a nie u Kinnia...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie kwi 14, 2013 23:28 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Już nikt nie siedzi za telewizorem i zasłoną, Coco przeniosła się pod szafę a Chanel pod stół. Stąd jest lepszy widok na pokój. Czarna w kuchni na okapie. Chciała wejść do pokoju, obchodziła te katy gdzie wcześniej była Coco, ale ogonek jej latal nerwowo na boki wiec stwierdziłam, ze na dzisiaj nowości dla obu stron wystarczy. Wie już ze są jakieś inne koty na jej terytorium, widziała je jak się rozbiegały po katach, nie fukała, ale była zaniepokojona. Jak małe nie będą na nią fukać to ona chyba tez szybko je zaakceptuje. A że małe mogą fukać ze strachu to lepiej aby dzisiaj się nie spotkały, już i tak są wystarczająco zestresowane. Gasimy światło i idziemy spać.
Obrazek

Ewa.KM

[poprzednia][następna]