Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleba pisze:* dziewczynki:
Niezapominajka
Niezabudka
Nierembergia
Niebielistka
Nieszpułka
* chłopaki:
Niecierpek
Nieśmiertelnik
Dla mamusi kwiatowego imienia na "Nie" już nie starczyło. To może Nikandra? Albo Nerine?
jopop pisze:Przed chwilą przyjechały do mnie dwa maluszki. Muszę przyznać, że dawno nie widziałam tak zabiedzonych gnojków. Albo matka je odrzuciła (i to już jakiś czas temu) albo miała za mało mleka albo ktoś je zabrał od domowej kotki i wywalił do piwnicy. W każdym razie są rozpaczliwie chude. Wielkie głowy na szkieletowatych ciałkach i nóżkach. Zaczynają im już wychodzić tylne zęby, więc teoretycznie mają nawet ze 4 tygodnie, a już na pewno 3. Niebieski i bury, kocurki. Lekki KK. Na razie nie bardzo chcą się przekonać do jedzenia![]()
U mnie mają 4 godziny prób odkarmiania. Potem jadą do Hani66, przed którą będzie naprawdę spore wyzwanie.
Prosimy o OLBRZYMIE kciuki.
I o zbiórkę na MIXOL, pilnie. A jak uda się je odratować - to będą potrzebować dobrego jedzenia, najlepiej na początek RC weaning lub babycat i - przede wszystkim - tacki animonda von feinstein BABYPATE.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
salvadoredali67 pisze:nie strasz miśków i dzikich leśnych bab.
klauduska pisze:Jam już prawie w warszawie. kto mi jakie koty na dt od jutra wciska :p?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 150 gości