K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 09, 2011 12:30 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

czy szefowej po komunii nie zostało jakieś ciasto, ewentualnie pączek albo coś...
wzrok owszem stracił ... ale węch ma zajebisty...
Obrazek
w tej torebce był mój pączek
a wczoraj się dobierał do chipsów Inferno - czyli piekielnie, piekielni ostrych a co mu tam

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pon maja 09, 2011 12:43 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Cammi pisze:czy szefowej po komunii nie zostało jakieś ciasto, ewentualnie pączek albo coś...
Obrazek
w tej torebce był mój pączek
a wczoraj się dobierał do chipsów Inferno - czyli piekielnie, piekielni ostrych a co mu tam

odrobina sernika i orzechowca i to od Karalucha! prima sort. Ewentualnie babka ale to bardzo niechętnie, bo jestem chytrus na karaluchowe babki

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon maja 09, 2011 12:49 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

anna09 pisze:
Tweety pisze:
Annazoo pisze:Nooo, i wygrana na Karmowzięciu :)
Przy okazji proszę Wislackiego o telefon do mojej Mamy. Ona już o niczym innym nie mówi, tylko o Walusiu i dostosowaniu mieszkania :)

za wygraną chyba suche zamówię, bo animondy ostatnio nie bardzo chciały jeść a tam felix drogi jak fix, w porównaniu z Dragonem.
Namido, oczywiście możesz się podpiąć, liczymy, że odbiór będzie na wystawie więc katgral nie będzie musiała przewalać ton karmy aby porobić paczki.
W sprawie balkonu wislackikot umówiony na jutro.

Super :D Proszę mu przekazać moją prośbę o solidne zabezpieczenie balkonu dla Walusia :wink:

Nooo, super :) I specjalnie dla Walusia siatka w myszki i w ptaszki :kotek:
Dziękuję!!!!! :piwa:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon maja 09, 2011 12:50 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Akima masz pw w interesujacej cie sprawie.

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Pon maja 09, 2011 12:54 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Kacperek rano miał i pustą miskę, i przy mnie zjadł, kupę miał dziś lekko luźniejszą i niezwykle aromatyczną, ale bez paniki. Za to u Lolka sraka, w związku z czym zostawiłam mu tylko chrupki.
Syntia ma, jak rozumiem, dostawać tylko suche? Ma małe wyłysienia na tylnych łapkach, rzućcie okiem, czy się coś z tym nie robi.
Mokre właściwie się skończyło, oprócz 12 kartoników Bozity, one są dla Kocimiaków czy czyjeś?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon maja 09, 2011 13:05 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Tweety pisze:
Cammi pisze:czy szefowej po komunii nie zostało jakieś ciasto, ewentualnie pączek albo coś...
...w tej torebce był mój pączek

odrobina sernika i orzechowca i to od Karalucha! prima sort. Ewentualnie babka ale to bardzo niechętnie, bo jestem chytrus na karaluchowe babki

może być, przysyłaj
przypomnę, że niedawno sama dopytywałaś czy Fuks nie potrzebuje jakiejść specjalistycznej karmy
a owszem, specjalistyczne wypieki od karaluch moga być :-)

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Pon maja 09, 2011 16:21 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Rozliczenie bazarków z o.o.
20 zł za chlebek
150 zł za czapki kocie
Obie kwoty zostały wysłane na konto AFN :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon maja 09, 2011 17:16 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Przepraszam, że się wtrącam, ale ciekawi mnie jak tam Sake się miewa. Jak tam grzyb?? Leczy się?? Pozdrawiamy całą paczką :D
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Pon maja 09, 2011 17:41 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

edit_f pisze:wczoraj w nocy byłam z Kacprem u weta.. było podejrzenie, że w tych nerwach i niewiadomo czy jedzeniu, mógł się odwodnić.. ale było wszystko w porządku.. zjadł przy mnie 1/2 saszetki felixa.. obserwujcie proszę, czy się załatwia.. w zeszyciku nie było nic na ten temat..

W sobote wieczorem miał pełną kuwetę.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon maja 09, 2011 20:34 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

KubaTST pisze:Przepraszam, że się wtrącam, ale ciekawi mnie jak tam Sake się miewa. Jak tam grzyb?? Leczy się?? Pozdrawiamy całą paczką :D

Sake dzisiaj rano w porządku. Jest rozkoszna, ma apetyt. O efektach leczenia grzyba na razie trudno mówić, jest smarowana i dzielnie to znosi.

queen_ink

Post » Pon maja 09, 2011 21:15 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Byłam na kociarni, Kacper wydaje się ok, głośny i zaczepny, w przeciwieństwie do Syntii. Dzisiaj się bardzo miziała i była taka całkiem jakby bez sił, wycofana. :(
Co ona ma na karku, łyse i strupki? Jeśli to po zastrzykach, to nie można jej dalej w kark dawać.
W ogóle bezpieczniej jest dawać zastrzyki pod skórę z boku, mniejsze prawdopodobieństwo powstania ropni i zmian martwiczych (pytałam kilku wetów, m.in. Dudę).

Sake jak tylko się do niej przemówi, wywala brzuch do góry :) Grzyba dalej widać.
Dziś w ramach gimnastyki klatkowej położyła się i przykryła posłankiem, ale nie zdążyłam zrobić zdjęcia. Jest urocza. Dwie czarne koleżanki (obie baby?) też urocze, łaszą się, bawią i wywalają brzuch do góry.

Wzięłam coś na bazarki, tyle ile mi się w bagażniku rowera zmieściło ;)

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon maja 09, 2011 21:54 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

_namida_ pisze:Wzięłam coś na bazarki, tyle ile mi się w bagażniku rowera zmieściło ;)

A wzięłaś se to i owo?

queen_ink

Post » Pon maja 09, 2011 22:28 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

No właśnie po Virkon byłam, Benia się w bagażniku nie zmieściła, posagu nie widziałam.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Pon maja 09, 2011 22:32 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

_namida_ pisze:No właśnie po Virkon byłam, Benia się w bagażniku nie zmieściła, posagu nie widziałam.

Posag tumoroł.

queen_ink

Post » Wto maja 10, 2011 5:54 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

_namida_ pisze: Dwie czarne koleżanki (obie baby?) też urocze, łaszą się, bawią i wywalają brzuch do góry.

Podobno to kocur i kotka, jedno napewno ma bliznę na boku, u drugiego jej nie widziałam, więc zakładam, że kocurek.
Pod Sake siedzi Mea, pod Benią Kali. Mea bardziej się miziała.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]