Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 21, 2010 13:43 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

viewtopic.php?f=1&t=111442

Pucio jest do adopcji, z tym, że czekamy na wyniki morfologii+ moczu, a jeżeli będą ok, to przed adopcją kastracja jeszcze :)
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Pt maja 21, 2010 17:53 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Cioteczki, ale ja o persy pytam :? Jeśli ktoś zainteresował się persem, to marne szanse, że zdecyduje się na (piękniejszego 100 x moim zdaniem) dachowca. Czy jest jakiś wątek persów do adopcji ?

eliza_sk

Od: Wto wrz 30, 2008 9:25

Post » Pt maja 21, 2010 17:59 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Persiczka Lilo szuka domku :)
viewtopic.php?f=1&t=110575
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt maja 21, 2010 18:33 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Rudy Danio z Gdyni - persik z papierami 8)
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt maja 21, 2010 19:13 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Z wątku na hodowcach:
musia pisze:Nie wiem czy jest tylko typowym mieszańcem, czy podobna jest do syberyjskich (ale takie miałam skojarzenie)

Poszukiwany jest dom dla kotki - Kiki. Jest ze znajomą od małego kociaka. Ma 5 lat, jest po sterylce.
Kotka mieszka w bloku w Warszawie i nie wychodzi (nie było takich prób).
Jest bardzo przywiązana do właścicielki, nie ryzykowałabym domu z dziećmi bo trudno akceptuje nowe osoby.
Jest ładna, puchata; ogon superaśny. To jest kotka śpiąca z Panią - taka para z samowara z nich.
Jest zadbana, zaopiekowana, dojrzała i ustatkowana.

Zainteresowanych proszę o priva to dam namiary na właścicieli.

KIKA
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

musia pisze:Kilka nowych informacji od właścicielki Kiki.

Kotka niestety jest indywidualistką i raczej broni swojego terytorium. Kiedyś opiekowałam się inną kotką i musiały żyć przez kilka miesięcy razem. Myślałam, że się przyzwyczai, ale nawet po kilku miesiącach była walcząca i rozzłoszczona. Chyba jest ogólnie nastawiona rywalizacyjnie, byłam świadkiem, jak podporządkowała sobie psa. Nie wiem nic o jej pochodzeniu, jest mieszańcem, przypuszczam, że ma bardziej szlachetną domieszkę, ale trudno powiedzieć czy main coona czy norwega..co jeszcze? sporo śpi, ale lubi się też bawić.Kot jest dobrze wychowany, nigdy się nie zdarzyło, żeby się załatwiła w nieprzeznaczonym do tego miejscu. Oddanie jej jest wymuszone przeprowadzką, kot nie sprawia żadnych problemów.

acha, i mail do właściecielki.

juwaszkiewicz@gmail.com

viewtopic.php?f=10&t=111557
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt maja 21, 2010 19:21 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

eliza_sk pisze:Cioteczki, ale ja o persy pytam :? Jeśli ktoś zainteresował się persem, to marne szanse, że zdecyduje się na (piękniejszego 100 x moim zdaniem) dachowca. Czy jest jakiś wątek persów do adopcji ?

A jakie domy masz? W Krakowie? Jak ktoś się zainteresował persem to nic innego nie weźmie. Raczej poczeka na persa ewentualnie egzotyka. Jak domy sprawdzone to mogę się dowiedzieć.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Pt maja 21, 2010 22:10 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Czy wiadomo coś więcej o NFO??
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Sob maja 22, 2010 8:50 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

zaznaczam sobie piękne puchatki :1luvu:
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10

Post » Nie maja 23, 2010 14:13 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

A co tu tak cichutko :?: Jasmina ,Serniczku gdzie jesteście :?:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Nie maja 23, 2010 16:36 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

kasiunia773 pisze:A co tu tak cichutko :?: Jasmina ,Serniczku gdzie jesteście :?:

Gramy w baaaardzo zabawną grę KTO DŁUŻEJ WYTRZYMA I SIĘ NIE ODEZWIE :roll: :roll: :roll:

Gdzie te piękne dni, kiedy wątek hulał, a zaśmiecanie wątku było w dobrym tonie - teraz relatywnie ciekawiej jest na Bazarku, to ktoś myszę wystawi, to kotę, adrenalina i ryzyko, bo a nuż cię ktoś przelicytuje ( o 50 gr :roll: ) NIE TO CO TU :( :(
Jasmina

Post » Pon maja 24, 2010 9:23 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Wstawiam dzisiaj kotkę z hodowli dla której własciciel szuka dobrego domku. To treść meila:
Ja szukam kochającego domu dla kotki perskiej która ma 3 lata ,nie jest wysterelizowana ,zaszczepiona oczywiście ,kotka może iść do domu z dziećmi ale nie koniecznie małymi bo ja dzieci nie mam.ma kontakt z psami i kotami oczywiście,jej upodobanie to jedzenie je wszędzie i w każdej ilości.Szukam jej nowego domu nowy właściciel powinien ponieść koszty sterelizacji w załączniku przesyłam kilka jej zdjęć.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Kotka ma na imię: domowo Gabrysia a w rodowodzie Gejsza i przebywa do czasu adopcji w Krakowie. Czy można prosic o wstawienie do adopcji Puchatkowa :D
Ostatnio edytowano Wto maja 25, 2010 6:54 przez IKA 6, łącznie edytowano 1 raz
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pon maja 24, 2010 10:35 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

ależ pięknisia kota :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto maja 25, 2010 17:07 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. DT na cito dla "'NFO'!!!! s. 51..

Obrazek

Pucio chwilowo u mnie w DT, w poniedziałek jedzie do właściwego DT :)
dojrzewam do zmiany imienia :twisted: Strasznie mi się nie podoba
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

[poprzednia][następna]