Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
musia pisze:Nie wiem czy jest tylko typowym mieszańcem, czy podobna jest do syberyjskich (ale takie miałam skojarzenie)
Poszukiwany jest dom dla kotki - Kiki. Jest ze znajomą od małego kociaka. Ma 5 lat, jest po sterylce.
Kotka mieszka w bloku w Warszawie i nie wychodzi (nie było takich prób).
Jest bardzo przywiązana do właścicielki, nie ryzykowałabym domu z dziećmi bo trudno akceptuje nowe osoby.
Jest ładna, puchata; ogon superaśny. To jest kotka śpiąca z Panią - taka para z samowara z nich.
Jest zadbana, zaopiekowana, dojrzała i ustatkowana.
Zainteresowanych proszę o priva to dam namiary na właścicieli.
KIKA
musia pisze:Kilka nowych informacji od właścicielki Kiki.
Kotka niestety jest indywidualistką i raczej broni swojego terytorium. Kiedyś opiekowałam się inną kotką i musiały żyć przez kilka miesięcy razem. Myślałam, że się przyzwyczai, ale nawet po kilku miesiącach była walcząca i rozzłoszczona. Chyba jest ogólnie nastawiona rywalizacyjnie, byłam świadkiem, jak podporządkowała sobie psa. Nie wiem nic o jej pochodzeniu, jest mieszańcem, przypuszczam, że ma bardziej szlachetną domieszkę, ale trudno powiedzieć czy main coona czy norwega..co jeszcze? sporo śpi, ale lubi się też bawić.Kot jest dobrze wychowany, nigdy się nie zdarzyło, żeby się załatwiła w nieprzeznaczonym do tego miejscu. Oddanie jej jest wymuszone przeprowadzką, kot nie sprawia żadnych problemów.
acha, i mail do właściecielki.
juwaszkiewicz@gmail.com
eliza_sk pisze:Cioteczki, ale ja o persy pytamJeśli ktoś zainteresował się persem, to marne szanse, że zdecyduje się na (piękniejszego 100 x moim zdaniem) dachowca. Czy jest jakiś wątek persów do adopcji ?
kasiunia773 pisze:A co tu tak cichutkoJasmina ,Serniczku gdzie jesteście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości