villemo5 pisze:Jeszcze inni wszystko naraz![]()
To co? Ogłosić dzień narzekania?
no to teraz dopiero się zacznie

Moderator: Estraven
psiama pisze:Smoczyco, kiepska sprawa z Twoimi sprawami zdrowotnymi, to w sumie znaczy kręgosłup nawala .... Niestety w dobie komputerów, samochodów, braku ruchu takich jak Ty jest coraz więcej, niektórzy nie mają jeszcze pojęcia, że im już rusztowanie siada. Statystyki globalne mówią, że po 30-tce ponad 50% ludzi ma już podrujnowany kregosłup. 50-latkowie, to kwestia 70-80%. Ja od ciąży zaczęłam narzekać na lędźwie, po kilku rtg, wywiadach orzeknięto, że zaczął się proces dyskopatii. Teraz po 5-ciu latach nauczyłam się z tym zyc, że czasem boli. Wnerwia mnie, że lekarze (odwiedziłam trzech ortopedów) rozkładają rece i słyszę "Tak już będzie. Schudnąć, zdrowo zyć, ruszac się. Rehabilitacja pomoże na krótko albo wcale."![]()
Matko, każdy jakis swój problem ma, jedni ogrzewanie, inni zdrowie, jeszcze inni kasa ... .
smoczyca3g pisze:Ja wcale nie narzekam na temperaturę18 stopni w nocy to dla mnie idealna temperatura. Jak pojechaliśmy do rodziców TŻ-ta na Święta BN i było tam 22-23 stopnie, to nie mogłam spać
![]()
Ale może nie drażnijmy takimi wpisami Sol...
smoczyca3g pisze:Puściłam przelewik dla Sol (dziś była wypłata), by osłodzić powyższe opowieści
smoczyca3g pisze:villemo5 pisze:To co? Ogłosić dzień narzekania?
olamichalska pisze:Halo Halo Siostry!!!
no co Wy...
piękny dzień, słońce świeci, śnieg pada, bajkowa zima, jakiej od dawna nie widziałyśmy..
ostatnią jaka pamiętem to w 1978 roku
cieszmy sie życiem
AYO pisze:Psiama - obstawiam, że szkołe Ci zamkneli w zimę 1986/87, wtedy mi zamarzło etażowe i miałam taki hardcore jak Sol teraz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, etr4ang4ere, Google [Bot], miau333, mraucia, Silverblue i 403 gości