WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 15, 2010 23:14 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Wciąż zaglądam tutaj z nadzieją :(
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto lut 16, 2010 12:52 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Serce mi się kroi jak pomyślę o tych biednych, błąkających się gdzieś kotach :( Nie znałam ich, ale na samą myśl łzy mi stają w oczach...
Nie wyobrażam sobie, żeby odpuścić sobie szukania. A przez pierwszy miesiąc to pewnie bym tam siedziała non stop. No ale każdy ma inne metody, priorytety.
Wchodzę tutaj bardzo często, i zaczyna mnie niepokoić coraz dłuższa cisza...
Może koty też wyczuwają, że ich miejsce już zajęły inne i nie ma po co wracać :cry:
Mimo wszystko kciuki za odnalezienie kotów, bo one tu najważniejsze i najbardziej pokrzywdzone :ok: :ok: :ok:
Anulka i chłopaki

Anulka

Od: Sob sie 28, 2004 17:38

Post » Wto lut 16, 2010 16:16 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Żadnych wieści. :( Gdzie one są?
Może w tym tygodniu, ktoś je zauważy. Dzień jest dłuższy.
Kciuki trzymam.
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Wto lut 16, 2010 19:15 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Anulka pisze:Serce mi się kroi jak pomyślę o tych biednych, błąkających się gdzieś kotach :( Nie znałam ich, ale na samą myśl łzy mi stają w oczach...
Nie wyobrażam sobie, żeby odpuścić sobie szukania. A przez pierwszy miesiąc to pewnie bym tam siedziała non stop. No ale każdy ma inne metody, priorytety.
Może koty też wyczuwają, że ich miejsce już zajęły inne i nie ma po co wracać :cry:
Mimo wszystko kciuki za odnalezienie kotów, bo one tu najważniejsze i najbardziej pokrzywdzone :ok: :ok: :ok:

Dramat naszych kotów jest naszym osobistym dramatem. Takie oceny nic nie zmieniają i są dla nas krzywdzące. Od pierwszych chwil po wypadku byliśmy targani ogromnym lękiem o życie naszych kotów. Dlatego zrobiliśmy wszystko co można było zrobić w takiej trudnej, złożonej sytuacji. Szukaliśmy od początku i nadal szukamy. Nadal cierpimy i jesteśmy targani niepokojem.
Brak naszych wpisów na forum nie świadczy o zaniechaniu poszukiwań.

Mam nadzieję, że nie przeżyła Pani jeszcze tak poważnego wypadku i nie doświadczała skutków stresu pourazowego...
Proszę wybaczyć to dramat, nie brazylijski serial.
Prosimy o odrobinę współczucia dla nas, także ofiar wypadku, dla naszej córki i jej kotów.
Serdecznie pozdrawiamy :kotek: :kotek:
ObrazekObrazek
kotki kotki do domu!!!

justyna j-k

Od: Pon gru 28, 2009 19:40

Post » Wto lut 16, 2010 19:22 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

a ja wciąż zaglądam bo wiem ,poprostu wiem że one się znajdą :kotek: :ok:
i za Dużych :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto lut 16, 2010 19:54 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Anulka pisze:Serce mi się kroi jak pomyślę o tych biednych, błąkających się gdzieś kotach :( Nie znałam ich, ale na samą myśl łzy mi stają w oczach...

widzisz Anulko, bardzo łatwo jest ferować wyroki i osądzać innych z punktu widzenia swojego fotela ;-), a może czasem warto ugryźć się w język i powtórzyć sobie słowa polskiej poetki: "tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono..." Nie chcę przez to powiedzieć, że Ty byś nie szukała, bo tego nie wiem, być może siedziałabyś tam cały miesiąc - jak piszesz. Być może... być może też, nie czytasz tego wątku dokładnie i nie wchodzisz tutaj zbyt często, bo gdybyś to robiła, to wiedziałabyś, że p.p. Justyna i Marek cały czas szukają i informują nas tutaj o kolejnych podjętych działaniach i wiadomościach jakie dostają.

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Wto lut 16, 2010 20:06 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Kochani J+M ( przepraszam, że się spoufalam, ale się przywiązałam :oops: ), zaczyna się Rok Tygrysa, więc ludzie będą czasami agresywni, a ich oceny bezwzględne - jako Tygrys wiem, co mówię, bo od wczoraj czuję jego wpływ i wzrasta mój szacunek dla Chińczyków. Rok ma być przeokrutny, ale właśnie wyczytałam, że więcej będzie zależeć od ludzi, a mniej od natury - co też daje Państwa "tygryskom" nadzieję, wyczytałam też, że wszystko się posypie - żebyśmy się odbudowali na innym poziomie. Więc sama aż się boję, czy mi starczy sił na kolejne układanie wszystkiego od nowa, bo trochę już tych lat Tygrysa przerobiłam - ale tak już mamy, jak chcemy iść do przodu :| Serdecznie pozdrawiamy i wspieramy i :kotek: :kotek: i :1luvu: :1luvu:
Jasmina

Post » Wto lut 16, 2010 20:08 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Kciuki caly czas.
Mocne.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto lut 16, 2010 20:42 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Pewnie, że chciałoby się tu znajdywać co dzień nowe doniesienia z akcji poszukiwawczych. Ale chyba lepiej będzie, jeśli J + M skoncentrują się na działaniach w terenie i nie będą tracili cennego czasu na zbyt częste klepanie wpisów na forum. Czyli optymalny podział ról jest taki: oni szukają, a my wspieramy i cierpliwie czekamy na odnalezienie kotów. Kciuki za powodzenie! Wierzę w Wasze :kotek: :kotek: .

canada53

Od: Śro wrz 02, 2009 12:52

Post » Wto lut 16, 2010 21:07 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Zaglądam i trzymam kciuki cały czas z tym, że mam gdzieś głęboko w sobie spokój że koty są całe i zdrowe, nie dzieje im się krzywda choć ich życie nie jest takie, jakie było wcześniej.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Wto lut 16, 2010 22:00 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Dramat dramatem ale te Wasze futrzaki zaserwowały nam właśnie tasiemcową telenowelę!
Zdolne bestie wprowadziły akcję poszukiwawczą, dramatyczną pogode, gwałtowne zmiany sytuacji, głosy krytyki, dobre mysli zasnute dymem z lampek, gusła i czary...
Jestem z Wami i cały czas trzymam kciuki :ok:
Sledze kazdy odcinek :wink: czekajac na szczęśliwy koniec :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro lut 17, 2010 14:33 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

może w dzisiejsze kocie święto zdarzy się jakiś cud:)
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Śro lut 17, 2010 15:20 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

za cud :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro lut 17, 2010 21:55 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Za dwa cuda :ok: :ok:
Jasmina

Post » Czw lut 18, 2010 0:41 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Kochani, ten nowy plakat powstał kilka dni temu :) Publikujemy go na forum z okazji Dnia Kota :kotek: :1luvu: Chcielibyśmy, żeby doenergetyzował atmosferę naszych poszukiwań i wpłynął na nasze drogie futrzaki, żeby w końcu ujawniły się !
Wydrukowaliśmy znów kilkadziesiąt sztuk plakatów i kilkaset ulotek, które właśnie przygotowujemy do dystrybucji.
Akcję dystrybucji chcemy poszerzyć o nowe miejscowości, położone trochę dalej od miejsca wypadku.

Za kilka dni zabierzemy plakaty nawet do Trójmiasta. Gdyby ktoś z Was chciał wydrukować i powiesić plakat choćby na poczcie w swojej miejscowości będziemy bardzo wdzięczni i radzi ( jesteśmy gotowi przesłać go w lepszej rozdzielczości).
Być może jest to trochę szalony pomysł, ale rożne scenariusze czasem przychodzą nam do głowy...może ktoś wywiózł nasze kotki
np.do Poznania....?????
J&M :kotek: :kotek:

Obrazek
ObrazekObrazek
kotki kotki do domu!!!

justyna j-k

Od: Pon gru 28, 2009 19:40

[poprzednia][następna]