Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Dziewczyny potrzebuje pomocy w przewiezieniu pudel. Sprzataczki juz od dawna mnie scigaja a dzis obstawili mnie pudlami z Della. To bardzo porzadne pudla zszywane takimi grubymi zszywkami. Maja w srodku styropian i taki plaskie pudla na male szpejki. Ja te plaskie zwykle klade na podloge sa fajna izolacja. jest tych pudel chyba 9 i jeszcze mam takie mniejsze, ktore mozna by uzywac na boku. Na jeden raz samochodem sie nie zmiesci a nie mam sumienia wyciagac mojego TZ z roboty. Sidzi ostatnio od rana do nocy. A w pracy tak sie porobilo, ze nie moge zalatwic transportu. Sama juz nie wiem co robic. Moze jutro znajde kogos zyczliwego ale pewna nie jestem.
I jeszcze, czy te pudla oprozniac? Bo moge powyciagac srodek, zeby byly bez zbednego balastu. Cos tam wykorzystam, cos wyrzuce. Poradzcie co zrobic.
mika_xx pisze:Jedna pani napisala do mnie ze strony naszej, ze szuka malego kocurka.Ktos ma kocurka do oddania? bo moge wyslac dane kontaktowe na PW.
Lola_ pisze:Szejk jedzie dziś do mnie![]()
jakoś to będzie![]()
najpierw pojedzie na kroplowke a potem bedzie mial juz cieplo i bezpiecznie w domu
zeby tylko zechciał żyć
Mała1 pisze:wiecie
zaproponowałam Loli ,ze chyba sie z nia ozenię :lol:
![]()
![]()
![]()
trzebaby mu dzis pobrac tez krew do badania
Szejku-błagam daj rade
Mała1 pisze:hihi mar9, bedziemy razem do niej wzdychać
normalnie sie poryczałam, mientka dzis jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Hana, Kasiasemba i 292 gości