Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 14, 2008 5:26

Nie mogłam się zebrać, żeby tu napisać. Bo co można?

Mapka była kotkiem, którego się kochało od pierwszej sekundy przebywania z nią. Miała w sobie coś niesamowitego.

To jest cholernie niesprawiedliwe!

Bądź tam szczęśliwa Malutka [']
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Sob mar 15, 2008 16:33

strasznie mi przykro :cry: :cry: :cry: badz szczesliwa mala malpeczko!!

ps. moj majus mial drgawki przypominajace padaczke od wysokiego amoniaku co bylo spowodowane chora watroba. czy u malpki to napewno byla padaczka?
Obrazek

patka-p3

Od: Wto kwi 24, 2007 11:54

Post » Sob mar 15, 2008 23:03

U nas zaszło trochę zmian u kociastych, Filemonek z kociarni znalazł nowy domek, jutro moja mamusia Tygrysia także jedzie do nowego domku, i Lili która jest na tymczasie u Asi też jutro pojedzie do nowego domku. :lol: U mnie jeszcze Guziczek, ale już całkiem zdrowy i niebawem się znajdzie w nowym domku. Pipsi długowłosa koteczka, która była na tymczasue u Asi już u nie j zostanie na zawsze czyli domek tymczasowy zamienił się w domek stały. :lol: W kociarni została tylko Balbinka czarna persopodobna kicia. Jutro z Martą robimy w kociarni wielkie sprzątanie i przemeblowanie. U Marty w domu sterta kuwet i miseczek do mycia i dezynfekcji , u mnie sterta koców - już wszystkie poprane i pachnące. Po sprzątaniu jedziemy do schroniska p nowych lokatorów do Hiltona już tam na nas czekają.
A wczoraj dziewczyny były w schronie zabrały biedną kocinkę z poranionym pyszczkiem zdjęcia i relacja jutro wieczorkiem.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob mar 15, 2008 23:26

Fajnie sie czyta takie wiadomości :wink: .
Jesteście niesamowite dziewczyny !!! :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie mar 16, 2008 0:00

bubor pisze:Fajnie sie czyta takie wiadomości :wink: .

Dzięki Bubor za takie komplementy, a Ty gdzie już w Krakowie czy jeszcze za wielką wodą :) Twoje regaliki dla kociaków sprawdzają się super kociaczki mają niezłe apartamenty. Jutro jak ślicznie wysprzątamy zrobimy fajne fotki i wrzucimy na forum musisz swoje dzieło obejrzeć z lokatorami :lol:

terenia1

Post » Nie mar 16, 2008 0:04

terenia1 pisze:

Dzięki Bubor za takie komplementy, a Ty gdzie już w Krakowie czy jeszcze za wielką wodą :) Twoje regaliki dla kociaków sprawdzają się super kociaczki mają niezłe apartamenty. Jutro jak ślicznie wysprzątamy zrobimy fajne fotki i wrzucimy na forum musisz swoje dzieło obejrzeć z lokatorami :lol:

Już od tygodnia jestem w domu z moimi ślicznymi pannicami , nawet zza wielkiej wody podglądałem Wasze poczynania i chylę czoła do samej ziemi przed tym co robicie :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Nie mar 16, 2008 0:26

patka-p3 pisze:ps. moj majus mial drgawki przypominajace padaczke od wysokiego amoniaku co bylo spowodowane chora watroba. czy u malpki to napewno byla padaczka?

Małpka miała robione badania krwi. Jeden ze wskaźników wątrobowych był nieznacznie podwyższony, reszta w normie.
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Post » Nie mar 16, 2008 1:04

bubor pisze:
terenia1 pisze:

Już od tygodnia jestem w domu z moimi ślicznymi pannicami , nawet zza wielkiej wody podglądałem Wasze poczynania i chylę czoła do samej ziemi przed tym co robicie :ok: :ok: :ok:

Pannice masz faktycznie śliczne :lol: pewnie się stęskniły za Tobą, kurcze a ja ciekawa Twoich wrażeń z ziemi obiecanej naszych przodków, sporządź jakąś relację jak to tam faktycznie jest za wielką wodą :wink:

terenia1

Post » Nie mar 16, 2008 9:23

terenia1 pisze:U nas zaszło trochę zmian u kociastych, Filemonek z kociarni znalazł nowy domek, jutro moja mamusia Tygrysia także jedzie do nowego domku, i Lili która jest na tymczasie u Asi też jutro pojedzie do nowego domku. :lol: U mnie jeszcze Guziczek, ale już całkiem zdrowy i niebawem się znajdzie w nowym domku. Pipsi długowłosa koteczka, która była na tymczasue u Asi już u nie j zostanie na zawsze czyli domek tymczasowy zamienił się w domek stały. :lol: W kociarni została tylko Balbinka czarna persopodobna kicia. Jutro z Martą robimy w kociarni wielkie sprzątanie i przemeblowanie. U Marty w domu sterta kuwet i miseczek do mycia i dezynfekcji , u mnie sterta koców - już wszystkie poprane i pachnące. Po sprzątaniu jedziemy do schroniska p nowych lokatorów do Hiltona już tam na nas czekają.
A wczoraj dziewczyny były w schronie zabrały biedną kocinkę z poranionym pyszczkiem zdjęcia i relacja jutro wieczorkiem.

A o mojej Gandzi zapominałaś :( :?:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie mar 16, 2008 10:51

mar_tika pisze:
terenia1 pisze:U nas zaszło trochę zmian u kociastych, Filemonek z kociarni znalazł nowy domek, jutro moja mamusia Tygrysia także jedzie do nowego domku, i Lili która jest na tymczasie u Asi też jutro pojedzie do nowego domku. :lol: U mnie jeszcze Guziczek, ale już całkiem zdrowy i niebawem się znajdzie w nowym domku. Pipsi długowłosa koteczka, która była na tymczasue u Asi już u nie j zostanie na zawsze czyli domek tymczasowy zamienił się w domek stały. :lol: W kociarni została tylko Balbinka czarna persopodobna kicia. Jutro z Martą robimy w kociarni wielkie sprzątanie i przemeblowanie. U Marty w domu sterta kuwet i miseczek do mycia i dezynfekcji , u mnie sterta koców - już wszystkie poprane i pachnące. Po sprzątaniu jedziemy do schroniska p nowych lokatorów do Hiltona już tam na nas czekają.

A o mojej Gandzi zapominałaś :( :?:

No faktycznie z tego pospiechu zapomniałam o Gandzi-Diablicy MALUTKIEJ :oops:

terenia1

Post » Nie mar 16, 2008 21:42

Właśnie przed chwilą wróciłyśmy dziewczynami z Hiltona. Nie wiem jak one ale ja osobiście jestem wykończona :roll: Od godz. 15.00 wielkie porządki w Hiltonie wywalanie rzeczy po remoncie, porządkowanie, mycie ścian i podłogi dezynfekcja pomieszczenia :roll: Potem sprzatanie i porządne czyszczenie regałów dla kociaków. Balbinkę przeniosłyśmy do apartamentu czyli wielkiej klaty, ma dziewczyna tam duuużo miejsca :lol: Potem po kociaki o schronu - do Hiltona przyjechało pięciu nowych lokatorów i dziewczynki i chłopaki, czarnuszek jeden, jeden cały biały a reszta krówki. Emilka robiła zdjęcia i oczywiście swoim zwyczajem już wszystkkie mają imiona. Jak nie padła to pewnie wklei jakieś fotki. No i oczywiście fotki Hiltona prawie już w całej okazałości też będą.
Czyli na dzisiaj w Hiltonie mamy 7 rezydentów - kociaki w większości wygladają na zdrowe :lol: niestety większość z nich musimy wykastrować i wysterylizować czekają nas duże wydatki 8O bardzo prosimy o pomoc w funuszach na sterylizację i kastrację naszych podopiecznych

terenia1

Post » Nie mar 16, 2008 22:28

To kotka którą przywiozłyśmy w piątek ze schronu.
W schronisku powiedzieli że to kotka z interwencji.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Wet określił jej rany jako przypalane .Nie komentuje ,poprostu szlag mnie trafia :evil:

mar_tika

Post » Nie mar 16, 2008 22:38

A to Hilton po generalnym sprzątaniu jaki Teresa opisała.
W oczekiwaniu na nowych lokatorów.
I Balbinka w swoim nowym apartamencie.Zasłuzyła sobie koteczka na większe pomieszczenie po długim okresie spędzonym w boksie.
Teraz juz zdrowa czeka na nowy dom:)Kochana Balibinia

WIELKIE PODZIĘKWANIA DLA LUDZI Z KRAKOWA :D
KTÓRZY NAM POMOGLI ŻEBY TAKIE MIEJSE U NAS W SOSNOWCU ZAISTNIAŁO.DZIEKUJEMY Z CAŁEGO SERCA :1luvu:

mar_tika

Post » Nie mar 16, 2008 22:45

mar_tika pisze:To kotka którą przywiozłyśmy w piątek ze schronu.
W schronisku powiedzieli że to kotka z interwencji.
Wet określił jej rany jako przypalane .Nie komentuje ,poprostu szlag mnie trafia :evil:

Biedna kicia , jak można zrobić coś takiego :evil: :evil: :evil:

bubor

Post » Pon mar 17, 2008 5:31

terenia1 pisze:Emilka robiła zdjęcia i oczywiście swoim zwyczajem już wszystkkie mają imiona. Jak nie padła to pewnie wklei jakieś fotki. No i oczywiście fotki Hiltona prawie już w całej okazałości też będą. [/color][/size]

Tym razem szybciej padł aparat niż, ja :roll: zrobiłam dwie fotki i umarł. Dostanie świerzutkie baterie do amciania, to porobię reszte fot. A kociaste oczywiście już ponazywane 8)

Emiś

[poprzednia][następna]