SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 03, 2012 10:51 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

Emiś pisze:W nocy odszedł najmniejszy Czupurek :( Wieczorem się pogorszył, nie chciał jeść za bardzo i dostał biegunki - sama woda :( oddzieliłam go, dogrzewałam, ale rano już niestety nie żył :(

:cry: [*]
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon wrz 03, 2012 11:40 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

Emiś pisze:W nocy odszedł najmniejszy Czupurek :( Wieczorem się pogorszył, nie chciał jeść za bardzo i dostał biegunki - sama woda :( oddzieliłam go, dogrzewałam, ale rano już niestety nie żył :(

Tak mi żal tych maluszków :cry: .
Sama co rano ze strachem sprawdzam, czy wszystkie żyją.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pon wrz 03, 2012 15:11 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

Emilka, czy to ten mały Glutek ze schronu...?

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Pon wrz 03, 2012 17:55 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

Bardzo mi przykro :cry:
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pon wrz 03, 2012 20:58 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

ultra75 pisze:

Ten, który był przez noc u Kasi (czyli u Ciebie chyba, o ile nie mylę nicków?) ;(
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Wto wrz 04, 2012 6:14 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

Emiś pisze:
ultra75 pisze:

Ten, który był przez noc u Kasi (czyli u Ciebie chyba, o ile nie mylę nicków?) ;(

Tak, u mnie.
Biedny maluch :( :( :( .
[*]

ultra75

Post » Wto wrz 04, 2012 6:28 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

Biedne maleństwo [*]
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto wrz 04, 2012 23:39 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - jest źle nie ma już miejsca wolne

To Lulu schroniskowa koteczka przebywająca od ponad tygodnia w lecznicy - zabrana ze schroniska wychudzona i z biegunką :( koteczka została przywieziona do schroniska bo już się komuś znudziła na dodatek miała na różowo pomalowane pazurki :? po leczeniu Lulu już ok można ją odebrać z lecznicy, ale Pani Doktor nie poleca do schronu, u nas wiadomo, może jakiś tymczas - szybkie na cito ogłoszenia kocia jest prześliczna powinna szybko znaleźć domek.
Obrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro wrz 05, 2012 10:45 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

STAN KOCIAKÓW NA 04.09.2012

KWARANTANNA
BOKS NR 1 - pusta, kotka nr 153/150 buraska-pręguska po sterylce trafiła na częśc adopcyjną
BOKS NR 2 – mała bardzo wystraszona koteczka biało-bura
BOKS NR 3 - czarna kotka po sterylce aborcyjnej
BOKS NR 4 – pusta, kotka nr 139/136 biało-bura pręgowana po sterylce trafiła na częśc adopcyjną
BOKS NR 5 - biało-czarna kotka z TOZu, czeka na sterylke (nie moga iść w zeszłym tygodniu, bo jest na antybiotyku)
BOKS NR 6 – tri kolorka po sterylce aborcyjnej (wcześniej była w szpitaliku w klatce na podłodze)
BOKS NR 7 nr 160/157 koteczka srebrna (po sterylce)
BOKS NR 8 nr czarna kotka z białym krawacikiem (po sterylce)
Klatka - kotka „Złota” – po sterylce aborcyjnej (tak, duży brzuch okazał sie ciążą...), jej biały maluch niestety odeszedł 31.08.2012 :(

SZPITALIK
BOKS NR 1 nr 114/111 szylkrecia młoda z grzybkiem
BOKS NR 2 nr 190/187 – „Kitka”, biało czarna kotka z chorą tylną łapką
BOKS NR 3 nr 125/122 koteczka biało-bura, jedna z trójki rodzeństwa
BOKS NR 4 nr – szylkretka po sterylce
BOKS NR 5 nr 182/179 - 3 pędziwiatry
BOKS NR 6 nr pusty
BOKS NR 7 – biało-bury połamaniec
BOKS NR 8 - mały biało-bury kotek z grzybem
KLATKA 176/173 kotka biało-czarna i 4 kociaki – kociaki ładnie rosną i powoli zaczynaja roznosic klatkę
KLATKA DOLNA PO LEWEJ OD WEJSCIA – mały burasek (przyniesiony razem z szylką z boksu nr 4)
KLATKA GÓRNA PO LEWEK OD WEJŚCIA – buraska (jej ślepy miot został uśpiony) – czeka na sterylkę
KLATKA NA WPROST DRZWI – Alfred - grzyb

KATAROWNIA
KLATKA NA WPROST DRZWI – nr 164/161 czarna kotka + 1 maluch i 2 podrzutki – oczka u małych juz lepiej
KLATKA DOLNA PO LEWEJ STRONIE – trikolorka + 4 maluchy
KLATKA DOLNA PO PRAWEJ STRONIE - 132/129 Bazyli - niestety dalej leczy grzyba, ale urobiek w kuwecie juz bardziej zadowalajacy

Na ADPOCJACH nareszcie nie SMIERDZI po ostatnich porządkach :-). Kupale w kuwetach różne, ale wydaje mi sie, ze jest lepiej – przynajmniej wczoraj nigdzie na podłogę nie było narobione :-).
Wiem, ze były wczoraj jakies 2 adopcje (w zeszycie schroniskowym niestety trudno sie odnaleźć jak sie nie ma zbyt wiele czasu :oops: :oops: ) – nie widziałam małego buraska (pędziwiatra) i biało-czarnego maluszka, wiec najprawdopodobniej one znalazły domy, ale jeszcze do potwierdzenia. Jak sie uporam z zeszytem, to zupełnię tez numerki kotów.

ultra75

Post » Śro wrz 05, 2012 18:37 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Wczoraj poszedł tez do adopcji Borsuk.Tzn do adopcji :roll: Odebrała go babka która go już adoptowała i oddala do schr z powodu biegunki.Teraz Borsuk miał iśc na umowę NND .Pytałam dogomaniaczek czy lekarki wydały go na umowę,ale nie wiedzą :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro wrz 05, 2012 18:42 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

mar_tika pisze:Wczoraj poszedł tez do adopcji Borsuk.Tzn do adopcji :roll: Odebrała go babka która go już adoptowała i oddala do schr z powodu biegunki.Teraz Borsuk miał iśc na umowę NND .Pytałam dogomaniaczek czy lekarki wydały go na umowę,ale nie wiedzą :roll:

Ludzie są niepoważni :|
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Śro wrz 05, 2012 19:08 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

LadyStardust pisze:
mar_tika pisze:Wczoraj poszedł tez do adopcji Borsuk.Tzn do adopcji :roll: Odebrała go babka która go już adoptowała i oddala do schr z powodu biegunki.Teraz Borsuk miał iśc na umowę NND .Pytałam dogomaniaczek czy lekarki wydały go na umowę,ale nie wiedzą :roll:

Ludzie są niepoważni :|

Delikatnie mówiąc :evil:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro wrz 05, 2012 19:39 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Nie zdziwiło mnie to że dostała tego kota. Wedlug mnie to niepowinno sie zdarzyć. Bo ja bym osobiście tego kota czy innego jej niedała.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro wrz 05, 2012 19:57 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

CatAngel pisze:Nie zdziwiło mnie to że dostała tego kota. Wedlug mnie to niepowinno sie zdarzyć. Bo ja bym osobiście tego kota czy innego jej niedała.

Takiego kota dla takiej baby?! Ona nic nie powinna dostać... Najchętniej bym go od niej odebrała i przy okazji opieprzyła za głupotę...

Plotkara

Od: Pon gru 05, 2011 18:22

Post » Czw wrz 06, 2012 11:01 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - Lulu pilnie szuka domku str. 53

Zobaczcie sobie Myszkę karmiącą swoją córeczkę: http://srvimg17.tablica.pl/images_tabli ... rev078.jpg

http://srvimg17.tablica.pl/images_tabli ... rev078.jpg

Już mało róznią się wielkością, a dalej na cycku :wink: .

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

[poprzednia][następna]