Przerabiałam to przy chorobie mamy leków nie dałam ,jeść nie dałam ,labirynt , Przy tacie to samo ,przy mężu też.. i przy każdym maleńkim koteczku którego muszę karmić

na leczenie głowy to chyba za późno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:moje maleństwa chyba nie potrzebują już leczenia ,oczka ładne ,noski suche ,antybiotyk dobrze zadziałał .
Jedzą ładnie ,Oskar przy pomocy parafiny zrobił ładną kupę ,a już się wystraszyłamteraz więcej chodzą luzem tz. o kuchni się turlają
![]()
doliczyłam się że mam 7 dodatkowych gąb do karmieniaa tak się kamuflowały ,myślały że się nie doliczę
![]()
Marcelibu pisze:dorcia44 pisze:moje maleństwa chyba nie potrzebują już leczenia ,oczka ładne ,noski suche ,antybiotyk dobrze zadziałał .
Jedzą ładnie ,Oskar przy pomocy parafiny zrobił ładną kupę ,a już się wystraszyłamteraz więcej chodzą luzem tz. o kuchni się turlają
![]()
doliczyłam się że mam 7 dodatkowych gąb do karmieniaa tak się kamuflowały ,myślały że się nie doliczę
![]()
To znaczy, że jak? No: Gadzina, Ty i ....![]()
Masz jakieś fotki maleńtasów? Tak mi się Kubuś przypomniał. Tak bardzo zanim tęsknię![]()
![]()
. Po co ja go oddałam???
AnnAArczyK pisze:Chwila moment Dorciu i Twoje maluszki będą wielkimi tygrysami![]()
gośka i zwierzyniecpisze:kochana, gdzie te truskawki zbierasz?
ja też się sadzę. ale na razie pod Zakroczymiem potrzebują. haha
adeeniet pisze:Dzielne z Was kobiety! Brawo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 664 gości