Potrzebuję wsparcia, bo oszaleję. Nie śpie, nie jem, z domu wychodzę tylko na poszukiwania. Nie wiem co już mam robić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
monitomi pisze:Dostałam dziś wiadomość od jednego z domków moich kociaków, że we wtorek zaginął Diego- rudy pręgowany kot birmański. Całkiem możliwe, że ktoś go ukradł, bo ponoć w okolicy były ostatnio takie przypadki ( według weterynarzy ). W tej chwili czekam na więcej info jak to się stało, ale już teraz chcę jakoś pomóc go odnaleźć. Bardzo proszę o pomoc jak skutecznie go szukać? Poleciłam aby pani zadzwoniła do wszystkich schronisk w Warszawie i przekazała tą informację oraz nr chipa kota, ale nie wiem czy oni tam ogarniają tyle informacji jak każdy dzwoni, boję się, żeby to nie umknęło. Czekam na aktualne zdjęcie Diego i będę chciała poogłaszać go na forach i różnych portalach. Czy znacie działające fundacje w Warszawie do których można przekazać także taką informację w razie jakby ktoś się do nich zgłosił z taką znajdą ? Gdzie ogłaszać i jak aby szukanie było jak najbardziej skuteczne??
Pomożecie????
Guenwhyver pisze:Widziano kota, przy ul. Frezjowej, może ktoś szuka, może ktoś z Was widział ogłoszenie
(Poznań / Junikowo/ os. Kwiatowe / Plewiska)
Gosiadulcet pisze:Zaginął w Poznaniu na starym Grunwaldzie w zeszły weekend
Kot - Dachowiec, rasa europejska, nie rasowy, dorosły około 7 lat. Umaszczenie – jak to zwykły dachowiec delikatne szaro-czarne paski, białe łapki i białe podgardle. Ładna mordka. Ma na sobie charakterystyczną niebieską w białe łapki obrożę z fioletową adresatką (w środku jest adres i numer telefonu) i dzwoneczkiem - jak przyspiesza kroku to dzwoneczek dzwoni. Ma charakterystycznie wysunięty języczek. Raczej nie boi się ludzi, jeżeli łagodnie się do niego podejdzie. On sam ma również łagodne usposobienie, lubi się bawić i lubi inne koty. Ma na imię Miki – jest wykastrowanym samcem. Nie zamieszczam zdjęcia bo nie wiem jak je dołączyć
Dla znalazcy nagroda!!!!! - Tel 509317125
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1338 gości