Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Nowinki? Proszę bardzo.
Pąpą nauczył się dziś wiele. Od Dosi.
Najpierw podejrzał, jak Dosia je owies - dotychczas myślał, że owies, jak każda inna roślina służy do wyrwania i rozwleczenia po całym mieszkaniu. Śmiesznie to wyglądało, jak przyglądał się uważnie jedzącej Dosi i w końcu sam spróbował. SmakowałoRąbał jak krowa.
Potem podejrzał, jak Dosia pije wodę z kranu - dotychczas tylko moczył łapy i rozpryskiwał. Dziś pił. Niezbyt zgrabnie, ale bardzo się starał.
jaaana pisze:Na parterze w moim bloku jest wychodząca koteczka. dość nieufna, ale mnie zna i pozwala się głaskać. Wracam dziś z polowania, taszczę klatkę. Koteczka mnie zauważa, robi takie oczyi galopem zwiewa w krzaki.
Nie zdążyłam jej uspokoić, powiedzieć, że ona już dawno się pozbyła tego, co mnie interesuje
joshua_ada pisze:jaaana pisze:Na parterze w moim bloku jest wychodząca koteczka. dość nieufna, ale mnie zna i pozwala się głaskać. Wracam dziś z polowania, taszczę klatkę. Koteczka mnie zauważa, robi takie oczyi galopem zwiewa w krzaki.
Nie zdążyłam jej uspokoić, powiedzieć, że ona już dawno się pozbyła tego, co mnie interesuje
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 382 gości