Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Wróciłam z wakacji. Padam na ryjek. Kręci się już druga pralka a jeszcze kilka kupek szmat malowniczo zaściela mi podłogę. Koty odebrane z przechowalni całe i zdrowe. Stęskniły się za nami a my za nimi. Teraz próbuję dojść do ładu z bałaganem i pogodzić się z myślą, że jutro do pracy.
Wątpię, że uda mi się doczytać wszystko co napisałyście ale się postaram, żeby mieć choć blade pojęcie co się dzieje w Pakcie.
Nemi pisze:Kisiel dobra rzeczA z jakimi owocami
AniHili pisze:Pomagałam siostrze odrobaczać jej koty i jestem teraz inwalida wojenna- dostałam w obie ręce i jedną stopę
becia_73 pisze:AniHili pisze:Pomagałam siostrze odrobaczać jej koty i jestem teraz inwalida wojenna- dostałam w obie ręce i jedną stopę
Czyżby robaki tak się broniły ?
AniHili pisze:becia_73 pisze:AniHili pisze:Pomagałam siostrze odrobaczać jej koty i jestem teraz inwalida wojenna- dostałam w obie ręce i jedną stopę
Przy pomocy kotów. One nimi sterują
becia_73 pisze:AniHili pisze:becia_73 pisze:AniHili pisze:Pomagałam siostrze odrobaczać jej koty i jestem teraz inwalida wojenna- dostałam w obie ręce i jedną stopę
Przy pomocy kotów. One nimi sterują
AA widzisz a to bestie przebiegłe...nono![]()
Asia_Siunia pisze:Beciu.....dukaszczy inne dietowe badziewie ?
Ja muszę "po lecie" stado odrobaczyć...tyle much co one zjadły...a fuj![]()
Coalla pisze:Beciu, mam nadzieję, że masz zdrową wątrobę i nerki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości