K-ów, KOCIARNIA ZALANA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 08, 2011 21:18 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

lutra pisze:piszą, że Beza śpi w łóżku z Tatą, dobrze, dobrze, tylko smutno i cicho.

Jak za cicho w mieszkaniu, to chętnie Ryfona na wakacje sprzedam, smutno też nie będzie :mrgreen:

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Nie maja 08, 2011 21:31 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Annazoo pisze:
vanja pisze:Temida juz u mnie. Na razie przezywa jeszcze przeprowadzke i nie podoba sie jej , ze wzielam ja na rece z transporterka i znowu wpakowalam do klatki. Jest troche oburzona na mnie, ale jej przejdzie jak zwykle. Ona stanowczo woli siedziec na rekach niz byc zamknieta w klatce, ale na razie musi odcierpiec swoje. I tak duzo dzis zniosla: obciecie pazurkow, odrobaczenie i jeszcze jazda samochopdem i nowe miejsce, gdzie mnostwo nieznanych rzeczy i zapachow.

Vanja, a jakiś filmik z brania Temidy na ręce? Może uda Ci się nakręcić taki hardcore :)
:strach:

A oto i hardcore:)
http://www.youtube.com/watch?v=NVOOYvAoRFE

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie maja 08, 2011 21:46 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

queen_ink pisze:
Annazoo pisze:
vanja pisze:Temida juz u mnie. Na razie przezywa jeszcze przeprowadzke i nie podoba sie jej , ze wzielam ja na rece z transporterka i znowu wpakowalam do klatki. Jest troche oburzona na mnie, ale jej przejdzie jak zwykle. Ona stanowczo woli siedziec na rekach niz byc zamknieta w klatce, ale na razie musi odcierpiec swoje. I tak duzo dzis zniosla: obciecie pazurkow, odrobaczenie i jeszcze jazda samochopdem i nowe miejsce, gdzie mnostwo nieznanych rzeczy i zapachow.

Vanja, a jakiś filmik z brania Temidy na ręce? Może uda Ci się nakręcić taki hardcore :)

To jest TEN szablo-zębny Tygrys co siał postrach na Kocimskiej? :lol: :1luvu:
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Nie maja 08, 2011 21:48 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

queen_ink pisze:
Annazoo pisze:

Jak Ty to zrobiłaś, Vanja?!? Temida taka spokojna 8O

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Nie maja 08, 2011 21:49 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Vanja ma supermoc.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie maja 08, 2011 22:01 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

A może Temida tak specjalnie, bo chciała do vanjowego domu ;)
Koty sprytne bestie są.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Nie maja 08, 2011 22:31 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

vanja, ty jakimś czarodziejskim skrzatem jesteś, albo coś... 8O

kocimska w porządku, u Sake pusto w kuwetce, Syntia smutnawa. koty bardzo oscentacyjnie wyrażają, co myślą o jedzeniu marki Kitty nieprzemieszanym z Felixem ;)

zostawiłam bazarki na Kocimskiej na kupie transporterów, podzielone na trzy opisane paczki:
-> wystawione na bazarze nieustającym, więc wystarczy ciągnąć bazar dalej/przekopiować go do nowego wątku, by móc edytować posty bez mojej interwencji
-> niewystawione, ale obfotografowane - z ukłonem dla Etiopii - fotki są na moim dysku, kto przejmie fanty, zgłosić się do mnie po one fotki
-> niewystawione nieobfotografowane - cztery książki, jedno mydełko, pięć puszek i stado ciuszków dziecięcych od wildhoney - w zasadzie tylko puszki i ciuszki wymagają fotek, książki i mydełko można wystawić z fotkami producenta bez większego problemu

jedno duże pudło (bazarek nieustający) i dwie duże torby (niewystawione obfotografowane i niewystawione nieobfotografowane) stoją opisane na transporterach w pomieszczeniu izolatkowym, ustawiłam je tak, by sprawiały możliwie niewiele problemu.

oprócz tego:
-> lutro, twoja kniga jest na przeszklonej komodzie, czeka na ciebie
-> Etiopio, w porozumieniu z ametyst zamknęłam bazarek czarnochmurny na twoją rzecz, a fanty przekazuję tobie - dołóż je proszę do swoich aukcji

namido, dzięki za przesyłkę :piwa:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pon maja 09, 2011 6:55 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

_namida_ pisze:A może Temida tak specjalnie, bo chciała do vanjowego domu ;)
Koty sprytne bestie są.

Noo, cos o tym wiem. Koty rzondzom
Pozdrawiam z gór :D
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon maja 09, 2011 9:26 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

wczoraj w nocy byłam z Kacprem u weta.. było podejrzenie, że w tych nerwach i niewiadomo czy jedzeniu, mógł się odwodnić.. ale było wszystko w porządku.. zjadł przy mnie 1/2 saszetki felixa.. obserwujcie proszę, czy się załatwia.. w zeszyciku nie było nic na ten temat..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon maja 09, 2011 9:48 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

cześć wszystkim :1luvu:
widzę, że mój mąż został wydelegowany do specjalnych poruczeń :mrgreen:
Przynoszę dobrą wiadomość, że mała Majeczka jedzie czy raczej wraca dzisiaj do siebie tzn do pani, która ją znalazła i jeżeli jej dorosły kocur nic nie będzie wydziwiał to mała zostanie. Nie mogła dłużej zostać z malcami, bo ciągle gdzieś nawiewała albo chciała wychodzić becząc głośno, wtedy matka porzucała własne maluchy i zagarniała Majkę a tamte głodowały, bo mamusia w ciągłym ruchu

ale mi się lapnęło, 1000 głos mój http://www.organizacjepozytku.info/ A Wam jak idzie w klikaniu?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon maja 09, 2011 9:50 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Przez te dni jak chodzilam do Temidy, to za kazdym razem mial puste obie miski. Zatem mu dokladalam troche jedzenia, kupale mocno woniejace to tez mu wybieralam, reszte zostawiajac juz dyzurujacym. Apetyt mu dopisuje i w kuwetach przy mnia mial normalny urobek.

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Pon maja 09, 2011 9:59 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Tweety pisze:cześć wszystkim :1luvu:
widzę, że mój mąż został wydelegowany do specjalnych poruczeń :mrgreen:
Przynoszę dobrą wiadomość, że mała Majeczka jedzie czy raczej wraca dzisiaj do siebie tzn do pani, która ją znalazła i jeżeli jej dorosły kocur nic nie będzie wydziwiał to mała zostanie. Nie mogła dłużej zostać z malcami, bo ciągle gdzieś nawiewała albo chciała wychodzić becząc głośno, wtedy matka porzucała własne maluchy i zagarniała Majkę a tamte głodowały, bo mamusia w ciągłym ruchu

ale mi się lapnęło, 1000 głos mój http://www.organizacjepozytku.info/ A Wam jak idzie w klikaniu?

Nooo, i wygrana na Karmowzięciu :)
Przy okazji proszę Wislackiego o telefon do mojej Mamy. Ona już o niczym innym nie mówi, tylko o Walusiu i dostosowaniu mieszkania :)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pon maja 09, 2011 11:10 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

vanja pisze:Przez te dni jak chodzilam do Temidy, to za kazdym razem mial puste obie miski. Zatem mu dokladalam troche jedzenia, kupale mocno woniejace to tez mu wybieralam, reszte zostawiajac juz dyzurujacym. Apetyt mu dopisuje i w kuwetach przy mnia mial normalny urobek.

dziękuję :kotek:
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon maja 09, 2011 11:30 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Annazoo pisze:Nooo, i wygrana na Karmowzięciu :)
Przy okazji proszę Wislackiego o telefon do mojej Mamy. Ona już o niczym innym nie mówi, tylko o Walusiu i dostosowaniu mieszkania :)

za wygraną chyba suche zamówię, bo animondy ostatnio nie bardzo chciały jeść a tam felix drogi jak fix, w porównaniu z Dragonem.
Namido, oczywiście możesz się podpiąć, liczymy, że odbiór będzie na wystawie więc katgral nie będzie musiała przewalać ton karmy aby porobić paczki.
W sprawie balkonu wislackikot umówiony na jutro.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon maja 09, 2011 12:27 Re: K-ów, działalność zawieszona do odwołania

Tweety pisze:
Annazoo pisze:Nooo, i wygrana na Karmowzięciu :)

za wygraną chyba suche zamówię, bo animondy ostatnio nie bardzo chciały jeść a tam felix drogi jak fix, w porównaniu z Dragonem.
Namido, oczywiście możesz się podpiąć, liczymy, że odbiór będzie na wystawie więc katgral nie będzie musiała przewalać ton karmy aby porobić paczki.
W sprawie balkonu wislackikot umówiony na jutro.

Super :D Proszę mu przekazać moją prośbę o solidne zabezpieczenie balkonu dla Walusia :wink:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

[poprzednia][następna]