KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 16:13 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot chyba przeżył!

Jak to: odszczekać i odwołać???

Przecież wszyscy widzieli to na własne oczy!
Lincz to oczywiście jak najgorszy pomysł , ale jakie ODWOŁAĆ????????
Policja ustali kto.
Wtedy będzie co odwoływać.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro gru 29, 2010 16:14 Re: KOT z YT. Sprawca zlokalizowany przez policję! Co dalej?

SyberyjskiSen pisze:Musze napisac coś duzymi literami, poproszono mnie, bym ogłosić w sieci, ze nie zrobił tego zaden z ogolnie znanych i podezjewanych osób, pod kilkoma domami stoja grupki napalenców by dokonac linczu na niewinnych osobach, narobilismy"naszym" szukaniem trochę syfu i trzeba to szybko odszczekać i odwołać!
Prosze o przekazanie tej informacji dalej.

Poszło na fb :ok:

Na tvp3 na pasku piszę że złapali tego 15latka :!: nie patrzcie na polsat

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro gru 29, 2010 16:14 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot chyba przeżył!

valborga pisze:Sorry, if I wrong with forum... I wrote you about some incident.
This is video of bastard Poland child and his parents. And what they do with cat -( We think, that the cat was unable to defend himself because his is exhausted! Help to him!
http://anarchology.org/index.php?topic=20225.0
+48530124661 - phone number. Pawel Strojek - this is his name
Help! Please. We are from russia and we did not know where else to ask this question.

Police has arrested that kid....The cat lives.

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Śro gru 29, 2010 16:16 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

bopp pisze:
felin pisze:
bopp pisze: Nikt nie wziął pod uwagę że któryś (a może wszyscy?) z tych chłopaków to normalny nastolatek który od wczoraj boi się wyściubić nos za drzwi bo na klatce czeka dzicz z widłami a'la Ku Klux Klan?

Ponieważ to nie jest normalny nastolatek! Normalni ludzie takich rzeczy nie robią, a wylącznie sadyści.

A szanowny Pan/Pani potrafi czytać ze zrozumieniem? Pisałem o tych niewinnie osądzonych a nie o świrze który to nakręcił/robił. Tak się właśnie rodzą plotki i afery a wystarczy przeczytać jeszcze raz na spokojnie.

Ano czytam ze zrozumieniem. I jakoś wcale mi nie żal tych normalnych nastolatków - mam graniczące z pewnością przekonanie, że po takim doświadczeniu przynajmniej przez myśl im nie przejdzie, żeby ten "bohaterski" wyczyn kolegi powtórzyć. Nic tak dobrze nie dziala jak nauka na wlasnej skórze.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro gru 29, 2010 16:16 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot chyba przeżył!

Niech w tej chwili działa policja, bo można naprawdę namieszać niewinnym ludziom.

Co do trzylatka - jest sprawcą i ofiarą, nie zdaje sobie sprawy z tego co robi kotu. Naśladuje reakcje otoczenia (tu brata) czyli "dobrze się bawi" :|
A ten starszy chciał "zabłysnąć" w necie "coolerskim" filmikiem - może dzięki nagłośnieniu tej sprawy innym pokręconym nastolatkom już tak kretyński pomysł do łba nie wpadnie :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 29, 2010 16:17 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot chyba przeżył!

Szkoda że go nikt przez policja nie dorwał,bo by nie było co zbierać..
Dobra akcja szkoda zwierzaków...
Gosiara

Post » Śro gru 29, 2010 16:18 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

daggie pisze:
vega013 pisze:
kasia(1) pisze:Mam nadzieję, że sprawca zostanie dotkliwie ukarany!
Ja nie obejrzałam tego filmu, tylko fragment, nie mogłam patrzeć...
"Kamerzysta" powinien odpowiadać rzeczywiście nie tylko za to, że patrzył i nagrywał całą tą tragedię, ale i za złą opiekę nad dzieckiem, a jeśli to jego dziecko, to powinno być mu ono odebrane!

Uważam, że to dziecko ma już bardzo skrzywioną psychikę. To mały psychopata. Owszem, psychopata z winy patologicznego otoczenia, ale trzy-, czteroletnie dziecko doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że krzywdzi i sprawia ból.

Kto nagrywał wyczyny tego małego zwyrodnialca? Ojciec?

Vego, nieprawda - dziecko 3-4 letnie jeszcze nie potrafi się postawić w sytuacji innej osoby.
Przeprowadzane były testy - m. in. stawiano przed dzieckiem 3 różnej wysokości przedmioty i miało ono powiedzieć, co widzi lalka (siedząca naprzeciwko niego - a więc widząca te przedmioty w odwrotnej kolejności). Dziecko nie potrafiło tego zrobić - one nie umieją jeszcze myśleć abstrakcyjnie, przestrzennie, a co dopiero założyć, że zwierzęta i inni ludzie czują ból. Dzieciak jest tu absolutnie niewinny :(

Owszem, nie potrafią myśleć abstrakcyjnie, brakuje im wyobraźni przestrzennej, ale już półtoraroczne dziecko umie świadomie zadawać ból z wyraźną chęcią zadawania go (np. w piaskownicy bije kolegę łopatką, żeby odebrać wiaderko, szarpie matkę za włosy, bo nie chce wracać do wózka itp.). Trzy- czteroletnie dzieci wiedzą, kiedy krzywdzą inne stworzenia, kiedy sprawiają ból.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro gru 29, 2010 16:19 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot chyba przeżył!

Gosiara pisze:Szkoda że go nikt przez policja nie dorwał,bo by nie było co zbierać..
Dobra akcja szkoda zwierzaków...

to jeszcze nie koniec bo on ma i tak już #$%#$%#$^ to kwestia chwili tylko jak go złapią ludzie :)

CatAngel

Carmen201 pisze:Jak to: odszczekać i odwołać???

Przecież wszyscy widzieli to na własne oczy!
Lincz to oczywiście jak najgorszy pomysł , ale jakie ODWOŁAĆ????????
Policja ustali kto.
Wtedy będzie co odwoływać.

Zastanawiam się naprawdę, czy niektórzy potrafią czytać ze zrozumieniem :evil:
Kobieto - ODWOŁAĆ OCZERNIANIE niewinnych chłopaków - policja już ustaliła KTO i GDZIE, więc wypada chyba odwołać zarzuty wylewany na chłopaków z zupełnie innych miejscowości?!

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Tak bardzo się cieszę :D !!!!!!!!!!!!!!!! :dance: Oby to była prawda, że kotek żyje.

Wielka szkoda, że jest nieletni, ale może ze względu na to, że wciągnął w to dziecko jest szansa na surowszą karę. Teraz napiszemy odpowiednią petycję 8) Rodzice też powinni odpowiadać. Niech odczują chociaż finansowo :!:
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

Post » Śro gru 29, 2010 16:20 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot chyba przeżył!

valborga pisze:Znalazłam to na koty.pl :oops:

hah, trzeba było tak od razu...Nie wiem na ile prawdziwe jest powiązanie pomiędzy tymi filmami a osobą z FB...Jeśli to ten gość, to............nawet nie współczuję....

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Śro gru 29, 2010 16:20 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot chyba przeżył!

Cisza :!:

CatAngel

Post » Śro gru 29, 2010 16:21 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot chyba przeżył!

valborga

Od: Śro gru 29, 2010 16:03

Post » Śro gru 29, 2010 16:21 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot chyba przeżył!

bemka pisze:Tak bardzo się cieszę :D !!!!!!!!!!!!!!!! :dance: Oby to była prawda, że kotek żyje.

Wielka szkoda, że jest nieletni, ale może ze względu na to, że wciągnął w to dziecko jest szansa na surowszą karę. Teraz napiszemy odpowiednią petycję 8) Rodzice też powinni odpowiadać. Niech odczują chociaż finansowo :!:

8O Doskonały pomysł! Ostatnio była petycja z prośbą o surowe ukaranie sprawców znęcania się nad psem. Tu ofiarą jest nie tylko zwierzę, ale i małe dziecko jest wplątane.

Bryska4

Od: Sob paź 25, 2008 17:59

Post » Śro gru 29, 2010 16:22 Re: kot z YT. Szukamy sprawcy! Ważne info 1 strona

vega013 pisze:Owszem, nie potrafią myśleć abstrakcyjnie, brakuje im wyobraźni przestrzennej, ale już półtoraroczne dziecko umie świadomie zadawać ból z wyraźną chęcią zadawania go (np. w piaskownicy bije kolegę łopatką, żeby odebrać wiaderko, szarpie matkę za włosy, bo nie chce wracać do wózka itp.). Trzy- czteroletnie dzieci wiedzą, kiedy krzywdzą inne stworzenia, kiedy sprawiają ból.

Zastanawia mnie, czy w ogóle miałaś kiedykolwiek do czynienia z tak małymi dziećmi...
Bzdury pleciesz.

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

[poprzednia][następna]