Moderator: Estraven
aga&2 pisze:kussad - żuberka to piękna kota - niebieska i długowłosa. No i bidulka, niestety.
Jest jeszcze piękna puchata Princeska. Wszystkie można podziwiać w linku który podała Ula.

J.D. pisze:Dzwoniła pani z zapotrzebowaniem na czarnego kotka z białym krawacikiem tak w wieku ok.3 m-cy bo właśnie taki im zaginął.Odesłałam do Kotkowo.pl ale może pytajcie jeśli zgłosi się do kogoś czemu zaginął,tak na wszelki wypadek.Jeśli nie pilnują maluchów to następny "zaginie"
kassja pisze:bozennak pisze:Miłe panie - spóźniłam się z informacją, bo otrzymałam ją kilka dni wstecz. Mianowicie w bloku przy Antoniukowskiej 54 w ostatniej klatce, przebywa jakaś podobno bardzo ładna kicia. Sąsiedzi chyba jednak jej nie lubią, bo nie widziała informująca mnie pani, zeby kicia miała coś z jedzonka.
Nie wie także czy to kić czy koteczka.
Może ktoś mieszka blisko i mógłby przynajmniej zobaczyć ?
Jutro będziemy w tej okolicy na polowaniu. Proszę o dokładniejsze info, np. kolor kici, itp. Ewentualnie tel do karmicielki
kasiaq pisze:Witam wszystkich miłośników kotów!
Nie wiem czy trafiłam na dobry temat (Białystok pasuje ale z połamanymi łapami moja sprawa nic nie ma wspólnego) ale sprawa jest dość pilna, więc zamiast szukać wątku dla siebie to piszę tu. Otóż od paru dni nachodzi nas ciężarna kotka- (
ASK@ pisze:Czy wiadomo co z kaleką kicią z działek?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 39 gości