Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Modjeska pisze:Oj tam, oj tam, zaraz serce z kamienia. Marzy mi się tylko żebym nie musiała co rusz kupować nowego krzaczka do mojego ogroduWiem dobrze, że lajf is plugaf end brutal end ful of zasackas end samtajms kopas w dupas, chcę tylko żeby to było samtajms a nie ciągle i co rusz. Tylko tyle.
Modjeska pisze:Maladze poprawia się nastrój bo zaczyna mieć ochotę na zabawę. Najpierw był kawałek suchego liścia pora a potem wygrzebała z kącika pająka. Ale chyba za tym idzie poprawa zdrowia i cieszy mnie to nie wiem jak
Yasmine pisze:Ktoś tu mówił o leczeniu zatok, powiedzcie mi proszę! Mam kota z wiecznym katarem, wiem, to moja wina, bo nie wierzyłam że egzotyki zawsze mają katar. Więc ile dajecie kotu SINUPRETU na dzień? Można dawać w kroplach czy lepiej tabletki?.
Yasmine pisze:Robiłam mu inhalacje z inhalolu, takie zioła, i z gorącej wody, ale nie widać było efektu, może on coś czuł.
I jeszcze : on lubi siedzieć pod lampą na biurku, specjalnie to robi. Chcę mu kupić żarówkę z podczerwienią, tylko nie wiem jaka moc, żeby go nie poparzyć a żeby to coś dało. I daję mu cały czas betaglukan, taki ludzki, i płuczę nos wodą ze srebrem. Mam też inhalator ale on się strasznie wyrywa a poza tym nie wiem co mu tam wlewać. Kiedyś wet mu przepisał sterydy - pulmicort wziewne ale nie podoba mi się to, wolę go jakoś zaleczać łagodnie.
Yasmine pisze: Kiedyś wet mu przepisał sterydy - pulmicort wziewne ale nie podoba mi się to, wolę go jakoś zaleczać łagodnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], misiulka, Wojtek i 238 gości