CHORA KOTKA UCIEKłA ok. Klifa. Nadal szukamy Fuksi!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 24, 2007 17:47

Biedna Fuksia. Czeka pewnie w jakiejś dziurze aż ją znajdziemy.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto lip 24, 2007 20:59

Znajomy wydrukował u siebie w firmie na drukarce laserowej 100 sztuk plakatów w kolorze w formacie A-4. Plakaty są dobrej jakości i stanowią wierne powiększenie plakatu oryginalnego.Mam zamiar rozwiesić je we czwartek w godzinach 19-22 lub 20-22. Potrzebuję jedną osobę do pomocy w rozwieszaniu plakatów dotyczących zaginionej Fuksiary. Proszę też o podpowiedż, ile potrzeba rolek wąskiej taśmy przylepnej do rozwieszenia 100 plakatów.

Warszawa. Halo Warszawa. Potrzebna osoba na czwartek wieczór do rozwieszania plakatów obok KLIFA na Woli.

Dziękuję bardzo.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Od: Śro lip 12, 2006 22:34

Post » Wto lip 24, 2007 21:44

Wielkie dzięki dla Twojego znajomego i oczywiście dla Ciebie.
Obrazek

dzidzia

Post » Wto lip 24, 2007 22:07

Warszawa. Halo Warszawa. Potrzebna osoba na czwartek wieczór do rozwieszania plakatów obok KLIFA na Woli.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Wto lip 24, 2007 22:11

dzidzia pisze:Wielkie dzięki dla Twojego znajomego i oczywiście dla Ciebie.

Dzidzia. To przecież nasza wspólna Gdańska kotka. Napiszę za moment pw. do Ciebie.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Wto lip 24, 2007 22:24

Waldemar pisze:Znajomy wydrukował u siebie w firmie na drukarce laserowej 100 sztuk plakatów w kolorze w formacie A-4. Plakaty są dobrej jakości i stanowią wierne powiększenie plakatu oryginalnego.Mam zamiar rozwiesić je we czwartek w godzinach 19-22 lub 20-22. Potrzebuję jedną osobę do pomocy w rozwieszaniu plakatów dotyczących zaginionej Fuksiary. Proszę też o podpowiedż, ile potrzeba rolek wąskiej taśmy przylepnej do rozwieszenia 100 plakatów.

Dziękuję bardzo.

super, Waldemar w pełnej gotowości i przygotowany perfekcyjnie :) Co do taśmy to trzeba by się dowiedzieć jaka ilość jest w standardowej rolce, na plakat pewnie potrzeba ok. 60 cm (góra i dół do przyklejenia, zależy też na czym czy na płaskim czy na słupach). Na sieci widziałam takie po 26 - 30 m

A najważniejesze - kto pomoże Waldemarowi rozwieszac ogłoszenia????

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lip 24, 2007 22:30

Tweety pisze:
Waldemar pisze:Znajomy wydrukował u siebie w firmie na drukarce laserowej 100 sztuk plakatów w kolorze w formacie A-4. Plakaty są dobrej jakości i stanowią wierne powiększenie plakatu oryginalnego.Mam zamiar rozwiesić je we czwartek w godzinach 19-22 lub 20-22. Potrzebuję jedną osobę do pomocy w rozwieszaniu plakatów dotyczących zaginionej Fuksiary. Proszę też o podpowiedż, ile potrzeba rolek wąskiej taśmy przylepnej do rozwieszenia 100 plakatów.

Dziękuję bardzo.

super, Waldemar w pełnej gotowości i przygotowany perfekcyjnie :) Co do taśmy to trzeba by się dowiedzieć jaka ilość jest w standardowej rolce, na plakat pewnie potrzeba ok. 60 cm (góra i dół do przyklejenia, zależy też na czym czy na płaskim czy na słupach). Na sieci widziałam takie po 26 - 30 m

A najważniejesze - kto pomoże Waldemarowi rozwieszac ogłoszenia????

Tweety. Dziękuję Ci za pomoc wyliczeniach. Niestety wcześniej nie mogłem napisać o gotowych plakatach, ponieważ do godz. 20 nie było mnie w mieszkaniu. Byłem dzisiaj na szczepieniu z moją koteczką. Ponowienie po roku. Była bardzo grzeczna.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Wto lip 24, 2007 22:33

Dziękuję bardzo.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto lip 24, 2007 22:35

Waldemar pisze: Byłem dzisiaj na szczepieniu z moją koteczką. Ponowienie po roku. Była bardzo grzeczna.

bo koteczki są dzielne, to kocurki najczęściej histeryzują i drą się jak stare kalesony :wink:

Czy będzie miał kto pomóc Waldemarowi w rozwieszaniu plakatów? Wiem, że troszkę juz późno ale warszawiacy - pobudka!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lip 24, 2007 22:47

Kto pomoże Waldemarowi wieszac plakaty?????????????????????

Dziś też byłam u weta z Pralinką, ktora jest u mnie na tymczasie i wymaga leczenia :(
Obrazek

dzidzia

Post » Wto lip 24, 2007 23:03

potrzebna pomoc w czwartek wieczorem - kto może porozwieszać plakaty razem z Waldemarem ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Wto lip 24, 2007 23:09

Waldemar pisze:
dzidzia pisze:Wielkie dzięki dla Twojego znajomego i oczywiście dla Ciebie.

Dzidzia. To przecież nasza wspólna Gdańska kotka. Napiszę za moment pw. do Ciebie.

No tak. Nasza wspólna i taka kochana. Biedna Fuksia.

Niestety do Warszawy nie moge pojechac, ale zalatwie to co mam załatwić.

Szukamy pomocy przy rozwieszaniu plakatow...
Obrazek

dzidzia

Post » Wto lip 24, 2007 23:11

Tweety pisze:
Waldemar pisze: Byłem dzisiaj na szczepieniu z moją koteczką. Ponowienie po roku. Była bardzo grzeczna.

bo koteczki są dzielne, to kocurki najczęściej histeryzują i drą się jak stare kalesony :wink:

Czy będzie miał kto pomóc Waldemarowi w rozwieszaniu plakatów? Wiem, że troszkę juz późno ale warszawiacy - pobudka!

Jest jeszcze dość czasu do terminu proponowanego przeze mnie. Na pewno znajdzie się jakaś wrażliwa na los Fuksiarki osoba.
Tweety i Dzidzia dziękuję za pomoc w szukaniu osoby z Warszawy do pomocy we czwartek.
Waldemar Turek
ObrazekObrazekObrazek

Waldemar

Post » Śro lip 25, 2007 9:33 Fuksia

do gory

WARSZAWIACY , GDAŃSZCZANIE PROSZĄ O POMOC !!!!

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Śro lip 25, 2007 10:29

Dziękuję bardzo.

ponawiam prośbę Waldemara - czwartek wieczorem - Warszawa !!!
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

[poprzednia][następna]