skaskaNH pisze:Jestem, przytulam mocno.
Niech ten cholerny ból się od Ciebie odczepi
Iwonko

skaskaNH próbowałam znaleźć aktualną część Waszego wątka ale zrezygnowałam po kliku częściach - muszę wracać do pracy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Jestem, przytulam mocno.
Niech ten cholerny ból się od Ciebie odczepi
Lemoniada pisze:Jaka jest cena mydełek? Czy mogę zaklepać to z kotkiem i w bratki?
kussad pisze:skaskaNH próbowałam znaleźć aktualną część Waszego wątka ale zrezygnowałam po kliku częściach - muszę wracać do pracy
dagmara-olga pisze:8O ale fajne! Ten obrazek się zmydla? Czy jak? I co jest "bazą" = jakie to mydełko?
a tak poza tym... podziwiam Cię i już...
dagmara-olga pisze:no ileś kosztuje mydełko i ozdoby + Twoja praca i musi być jakiś zysk
skaskaNH pisze:kussad pisze:skaskaNH próbowałam znaleźć aktualną część Waszego wątka ale zrezygnowałam po kliku częściach - muszę wracać do pracy
Khem, mój wątek...zaginął gdzieś w czeluściach forum, bo już od dość dawna w nim nie piszę
Iwonko, strasznie mi przykro, że tak Cię boli, a ja nie umiem pomóc... Dbaj o siebie, odpoczywaj, ile tylko możesz, rób to, co Cię cieszy, żeby się chociaż trochę zrelaksować. Najgorsze, że jak sama piszesz, diagnozy nie ma, więc nawet nie wiadomo, co i jak leczyć. Tak sobie przypominam, że z dziesięc lat temu miałam przez ok. pół roku takie atrakcje (ból w całym ciele, jak przy grypie, stan podgorączkowy) - hipotezy były wówczas dwie: konsekwencja reakcji alergicznej na lek lub jakieś zaburzenie autoimmunologiczne. A w sumie nadal nie wiem, co to było (a badań robiłam wówczas mnóstwo).
P.s. Fajnie, że Mia się naprawia - chętnie zobaczę jej zdjęcia z odrośniętym futerkiem.
P.s. 2. Mówiłam Ci to już z rok temu, gdy mi pokazywałaś, co robisz, że masz talentI super, że go w sobie odkryłaś.
dagmara-olga pisze:a jak mydło ma jakiś napis - taki wtłoczony, to to nie przeszkadza?
dagmara-olga pisze:za całokształt, za siłę i to, co robisz.
No.
Jakby napisał Morf
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 734 gości