Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pasibrzucha pisze:ZrobioneMi też pojawił się taki komunikat, ale mam wrażenie, że on po prostu stwierdza fakt oddania głosu przed sekundą
pomponmama pisze:http://www.youtube.com/watch?v=BWIPZvwcnX8&feature=player_detailpage
becia_73 pisze:Siostry, witam z wieczorka i malutka prośba.
Czy , któraś mogłaby sprawdzić,czy uda się jej oddać głos na fotkę przez link w moim podpisie? Ja nie mogę , ciągle mi wyskakuje że oddałam już głosa nie oddałam ...
pomponmama pisze:becia_73 pisze:Siostry, witam z wieczorka i malutka prośba.
Czy , któraś mogłaby sprawdzić,czy uda się jej oddać głos na fotkę przez link w moim podpisie? Ja nie mogę , ciągle mi wyskakuje że oddałam już głosa nie oddałam ...
Zagłosowałam - buziaki dla bobasa
Molli pisze:Drogie Czarownice.
Nie jestem w stanie przeczytać tych wszystkich waszych wątków![]()
Czy dobrze zrozumiałam, że każdego miesiąca w tym temacie są zgłaszane kocie biedy i później jest głosowanie które koty otrzymają pomoc od Czarownic?
Jeżeli tak, to zgłaszam koty z Lubonia: viewtopic.php?f=1&t=132391
Pozdrowienia dla wszystkich Czarownic
Molli pisze:Drogie Czarownice.
Czy dobrze zrozumiałam, że każdego miesiąca w tym temacie są zgłaszane kocie biedy i później jest głosowanie które koty otrzymają pomoc od Czarownic?
pomponmama pisze:Molli pisze:Drogie Czarownice.
Droga Molly - zupełnie nie tak.Kandydatów zgłaszają wyłącznie czarownice i nikt inny. Twoje zgłoszenie poparła oficjalnie Mulesia, więc koty wezmą udział w głosowaniu
niemniej prosimy o nie wpisywanie takich wniosków przez osoby nie będące w Pakcie. I tu propozycja dla ciebie - może dołączysz? Wymaga to dokładnego przeczytania regulaminu i comiesięcznej wpłaty minimum 5 zł na konto Paktu - 5 zł to nie pieniądze, a naprawdę można dużo pomóc i zyskać wiele interesujących znajomości w świecie magii...
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 769 gości