Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:DYŻURY NA TYDZIEŃ 01.11.10R.-07.10.10R.
01.11. rano Bona wie. Dorotka
02.11. rano Asia i Bogusia wie. Teresa
03.11. rano Asia i Bogusia wie. Mara
04.11. rano brak wie. Beatka
05.11. rano Gosia wie. Mara
06.11. rano Martyna wie. Kasia
07.11. rano Dorotka wie. Mara
Nowa82 pisze:Chciałam tylko napisać, że skontaktowała się ze mną dziewczyna w sprawie adopcji kotka z KCh od nas. Ponieważ nie do końca jestem teraz na czasie z adopcjami zaproponowałam jej Kostka, Plamka albo Padre ale zaproponowałam wejście na naszą stronkę co chyba uczyniła.
Wstępnie jest zainteresowana Padre. Mieszka w Sc, ma już jednego kotka i od paru dni z nią mailuję bo pytała mnie o wiele rzeczy. Ogólnie dziewczyna wydaje mi się szczerze zainteresowana i dajcie jej szansęTreniu, nie wiem czy nie zadzwoni do Ciebie w najbliższym czasie albo do Marty lub Basi bo takie nr są na stronie Stowarzyszenia.
Przesłałam jej również taką umowę i ankietę żeby sobie poczytała.
Ma się powołać na mnie lub na portal szerlok.pl
Ponieważ boi sie, że jej kotek - który jest wykastrowany - nie polubi noweg kotka, to pewnie prosić będzie o próbną adopcję.
No...na mnie w każdym razie zrobiła dobre wrażenie
mar_tika pisze:Plamek na 99% ma dom,Kostek bardzo spodobala się mojemu bratu,nie wiem jak to bedzie bo chcą chłopaka ,ale w schronisku jest kot białaczkowy więc bede próbowala mu wepchnąć białaczkowca,a Padre niestety jest kotem terytorialnym nie nadaje się do innych kotów.Dobrze by było żeby dziewczyna zdzwoniła sie ze mna .Jak nie od nas to moze pojedzie kociak ze schroniska mam świeże fotki
Filomen pisze:mar_tika pisze:Plamek na 99% ma dom,Kostek bardzo spodobala się mojemu bratu,nie wiem jak to bedzie bo chcą chłopaka ,ale w schronisku jest kot białaczkowy więc bede próbowala mu wepchnąć białaczkowca,a Padre niestety jest kotem terytorialnym nie nadaje się do innych kotów.Dobrze by było żeby dziewczyna zdzwoniła sie ze mna .Jak nie od nas to moze pojedzie kociak ze schroniska mam świeże fotki
No też bym sie bala dawać Padre do innych kotów bo to koci rotwailer
gosiakot pisze:Filomen pisze:mar_tika pisze:Plamek na 99% ma dom,Kostek bardzo spodobala się mojemu bratu,nie wiem jak to bedzie bo chcą chłopaka ,ale w schronisku jest kot białaczkowy więc bede próbowala mu wepchnąć białaczkowca,a Padre niestety jest kotem terytorialnym nie nadaje się do innych kotów.Dobrze by było żeby dziewczyna zdzwoniła sie ze mna .Jak nie od nas to moze pojedzie kociak ze schroniska mam świeże fotki
Zdaję sobie sprawę że mało się znam ale myślę , że Padre będzie szczęśliwy WYŁĄCZNIE w domku bez innych kotów .Kiedy jest w centrum zainteresowania to wspaniały, przymilny kot , wskakuje sam na kolana uwielbia głaskanie i jest bardzo grzeczny.No i jest taki piękny. Diabeł wychodzi z niego przy innych kotach, okropnie dokuczał na kociarni Plamkowi i Nimfie . Sama bym go chciała mieć, ale zdaję sobie sprawę , że ten numer nie przejdzie - mój Jogi jest permanentnie zazdrosny o Tigrę i manifestuje to na każdym kroku łącznie z tym, że zaprzestał załatwiania się do kuwety gdy pojawiła się Tigra, wychodzi w tym celu w plener. Nie wyobrażam sobie co by było gdybym sprowadziła do domu Padre ...Ubolewam nad tym bo powiem Wam ,że Padre bardzo łapie za serce- osoba która adoptuje kotka Padre w wersji "On i nikt więcej" i poświeci mu trochę czasu będzie bardzo zadowolona
Filomen pisze:mar_tika pisze:Plamek na 99% ma dom,Kostek bardzo spodobala się mojemu bratu,nie wiem jak to bedzie bo chcą chłopaka ,ale w schronisku jest kot białaczkowy więc bede próbowala mu wepchnąć białaczkowca,a Padre niestety jest kotem terytorialnym nie nadaje się do innych kotów.Dobrze by było żeby dziewczyna zdzwoniła sie ze mna .Jak nie od nas to moze pojedzie kociak ze schroniska mam świeże fotki
mar_tika pisze:Plamek na 99% ma dom,Kostek bardzo spodobala się mojemu bratu,nie wiem jak to bedzie bo chcą chłopaka ,ale w schronisku jest kot białaczkowy więc bede próbowala mu wepchnąć białaczkowca,a Padre niestety jest kotem terytorialnym nie nadaje się do innych kotów.Dobrze by było żeby dziewczyna zdzwoniła sie ze mna .Jak nie od nas to moze pojedzie kociak ze schroniska mam świeże fotki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 259 gości