WRO,Baltazar nasz nowy i DROGI !!! nabytek S. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 09, 2010 19:45 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

Morfeusz sprzedaje Kefira 8O
viewtopic.php?f=20&t=116961
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt wrz 10, 2010 8:01 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

Hopsa :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Sob wrz 11, 2010 19:14 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

mawin pisze:
Figaro52 pisze:Gacuś od soboty znowu w gipsie.Dziś kończymy odrobaczywianie i kupy jeszcze raz do badania.Shirka jeszcze nie do końca zdrowa ( kupy). Napiszę w wekend więcej, bo na razie to mam taki zapieprz w pracy, że nie wiem jak się nazywam :oops:

ojej a dla czego ten gips? czy coś złego się dzieje?

Nie, nie dzieje sie nic złego Gacuś ma na zmianę zakładany gips na 7-10 dni , a potem rehabilitacje , no i znowu gips, potem rehabilitacja. Na wskutek porażenia nerwu w 4 i 5 palcu w łapce tworzy się przykurcz, a więc gips powoduje wyprostowanie łapki. W poniedziałek jedziemy na ściągnięcie gipsu, no i zobaczymy jaka będzie dalej decyzja.
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Nie wrz 12, 2010 6:43 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

Zapomniałam dodać ,że Shirka znowu gorzej z kupkami :oops: Nie wiem, kiedy to się skończy, praktycznie ta mała nie miała nigdy kupek wzorcowych, raz jest lepiej to znów gorzej.Wyślemy kał do dalszego badania, uf już mi ręce opadają, ...no i żal koteczki .Jak tylko będzie można to chcemy zaszczepić kotki, Odysa 2 szczepionka( tu pieknie dziękujemy Funduszowi Immunologicznemu Kotki Rozalki za sfinansowanie szczepienia :1luvu: ) Gacusia i Shirę 1 szczepionka. Mam nadzieje ,że wreszcie będzie można je wszystkie zaszczepić.

Figaro52

Post » Nie wrz 12, 2010 8:43 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

Figaro52 pisze:Zapomniałam dodać ,że Shirka znowu gorzej z kupkami :oops: Nie wiem, kiedy to się skończy, praktycznie ta mała nie miała nigdy kupek wzorcowych, raz jest lepiej to znów gorzej.Wyślemy kał do dalszego badania, uf już mi ręce opadają, ...no i żal koteczki .Jak tylko będzie można to chcemy zaszczepić kotki, Odysa 2 szczepionka( tu pieknie dziękujemy Funduszowi Immunologicznemu Kotki Rozalki za sfinansowanie szczepienia :1luvu: ) Gacusia i Shirę 1 szczepionka. Mam nadzieje ,że wreszcie będzie można je wszystkie zaszczepić.

:(

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie wrz 12, 2010 9:44 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

tutaj można poczytać o Bartusiu u mnie i pradopodobnie jego siostrzyczce, Szyszce ( w dt u Turkawki) - znalezionych koteczkach Obrazek
zapraszamy do poczytania ! viewtopic.php?f=13&t=116902

jessi74

Post » Nie wrz 12, 2010 12:39 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

Głównie to narazie, to sobie przez internet same te dwa małe gadają ;)

Miziaki dla Figarowych kotków (+ specjalne od mojego ojca, co kotów nie lubi, dla Gacusia)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie wrz 12, 2010 14:37 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw wrz 16, 2010 5:25 Re: dt Figaro,ODYS SZUKA DS I PROSI O OGŁOSZENIA,MAMY DŁUG:(

turkawka pisze:Głównie to narazie, to sobie przez internet same te dwa małe gadają ;)

Miziaki dla Figarowych kotków (+ specjalne od mojego ojca, co kotów nie lubi, dla Gacusia)

Gacuś i reszta kociaków dziękuje za mimizianie :ryk: :ryk:

Figaro52

Post » Sob wrz 18, 2010 8:27 Re: dt Figaro,smutne wieści, NASZA JASMINA STAN ZAPALNY NEREK :(

zmartwiły mnie wiadomosci o Jasminie :(

jessi74

Post » Nie wrz 19, 2010 7:10 Re: dt Figaro,smutne wieści, NASZA JASMINA STAN ZAPALNY NEREK :(

Tak z Jasminą jest źle, to jednak nie stan zapalny nerek , ale kotka ma uszkodzone nerki.Rokowania nie są dobre, jeśli się uda na chwilę obecną wypłukać z nerek mocznicę, i jeśli kotka będzie jadła ( oczywiście tylko karmę dla nerkowców) to ma maksymalnie przy super warunkach 2 lata życia. Najgorsze ,że nie wiemy kiedy może nastąpić najgorsze. Ona przez całe życie jadła tylko karmę suchą rojala dla wybrednych, nigdy nie interesowała się innym jedzeniem...więc dla czego... :oops: :oops:
Na chwilę obecną czuje się lepiej, chociaż mało je , ale ona nigdy nie była łakomczuchem.To ukochana kotka córki , wymarzyła sobie ją -jak miała 5 lat , zobaczyła pierwszy raz persa , to było w Szwecji - wtedy obiecałam jej takiego kotka jak zda maturę....i upomniała się o niego, a raczej o nią, na dzień dziecka po maturze...wypatrzyła ją na targu na świebodzkim, to był tylko ten kot, żaden inny. I tak już jest z nami od 12 lat....
W poniedziałek Aga jedzie z Jasminą na kroplówkę i z Guciem na konsultacje do dr.Bieżyńskiego. Napiszę co dalej z łapką.

Figaro52

Post » Nie wrz 19, 2010 7:48 Re: dt Figaro,smutne wieści, NASZA JASMINA STAN ZAPALNY NEREK :(

BARDZO TO SMUTNE :( :( szczerze współczuję :(

miej ze mną radość dopóki jestem tak teraz właśnie lecą w "zetce" słowa piosenki Agnieszki Osieckiej

jessi74

Post » Nie wrz 19, 2010 10:01 Re: dt Figaro,smutne wieści, NASZA JASMINA STAN ZAPALNY NEREK :(

na utrzymanie naszych tymczasów !
jessi74 pisze:zapraszam! moda w rozmiarze 40-42 :D viewtopic.php?f=27&t=113390

jessi74

Post » Nie wrz 19, 2010 14:35 Re: dt Figaro,smutne wieści, NASZA JASMINA STAN ZAPALNY NEREK :(

Figaro52 pisze:Tak z Jasminą jest źle, to jednak nie stan zapalny nerek , ale kotka ma uszkodzone nerki.Rokowania nie są dobre, jeśli się uda na chwilę obecną wypłukać z nerek mocznicę, i jeśli kotka będzie jadła ( oczywiście tylko karmę dla nerkowców) to ma maksymalnie przy super warunkach 2 lata życia. Najgorsze ,że nie wiemy kiedy może nastąpić najgorsze. Ona przez całe życie jadła tylko karmę suchą rojala dla wybrednych, nigdy nie interesowała się innym jedzeniem...więc dla czego... :oops: :oops:
Na chwilę obecną czuje się lepiej, chociaż mało je , ale ona nigdy nie była łakomczuchem.To ukochana kotka córki , wymarzyła sobie ją -jak miała 5 lat , zobaczyła pierwszy raz persa , to było w Szwecji - wtedy obiecałam jej takiego kotka jak zda maturę....i upomniała się o niego, a raczej o nią, na dzień dziecka po maturze...wypatrzyła ją na targu na świebodzkim, to był tylko ten kot, żaden inny. I tak już jest z nami od 12 lat....
W poniedziałek Aga jedzie z Jasminą na kroplówkę i z Guciem na konsultacje do dr.Bieżyńskiego. Napiszę co dalej z łapką.

ojej, jakie smutne wieści :-( niestety kotki nawet najepiej odżywiane chorują, a szczegolnie jak już nie jest młodym kotkiem tylko kotkiem seniorem :-( mam nadzieję, że będzie jadła i pożyje jeszcze dłużej niż te 2 latka.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Nie wrz 19, 2010 16:05 Re: dt Figaro,smutne wieści, NASZA JASMINA STAN ZAPALNY NEREK :(

jessi74 pisze:BARDZO TO SMUTNE :( :( szczerze współczuję :(

miej ze mną radość dopóki jestem tak teraz właśnie lecą w "zetce" słowa piosenki Agnieszki Osieckiej

Tak Jasmina chyba też tak uważa, nie odstępuje nas na krok .Zawsze lubiła samotność , a teraz śpi i leży cały czas w pokoju w ktorym wszyscy przebywamy i drugą noc śpi ze mną.
A to nasza Jasmina
Obrazek

Figaro52

[poprzednia][następna]