Pakt Czarownic XIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 26, 2010 16:36 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

olamichalska pisze:moni
odbiorę Cię.. o 16.30..

A kto mnie odbierze? Będę również około 16:30. Moze i ktoś się deklarował, ale ja już się pogubiłam :oops:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt lut 26, 2010 17:02 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

AniHili pisze:
moni_f pisze:przyjadę na Sabat :dance:, pociągiem... będę w Bydgoszczy o 16.30, gdyby ktoś mógł mnie odebrać z dworca, to byłoby super, jak nie jakoś dam radę :wink:

no i nie mam śpiworka :( ... ale przywiozę sernik na zimno :wink:

moni_f, jedziesz może pociągiem przez Warszawę? Z Centralnego o 12:40? :wink:

tak, jadę pociągiem z Lublina do Bydgoszczy (to jest bezpośredni) a o 12.40 jest na Centralnym, wsiadasz tam??? to musimy się umówić, juz piszę Ci pw z nr tel.

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Pt lut 26, 2010 17:05 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

odbiorę Cię.. o 16.30..

Olu rozmawiałam już z Matahari, mówiła, że ktos mnie odbierze. To ta sama akcja?? :wink: :wink:
Bo szkoda, żeby dwie osoby specjalnie jechały :oops: :oops:

to i AniHili będzie o tej samej porze, bo wygląda na to że będziemy jechac tym samym pociągiem :wink:

moni_f

Post » Pt lut 26, 2010 17:08 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Chciałam tylko powiedzieć, że komputer odzyskałam. Spokoju ducha niestety nie.

Pięknie się organizujecie.

Koconku oczywiście, że masz prawo głosować i jest to głos jak najbardziej ważny!!

Ja potrzebuję dużo spokoju i odpoczynku. Proszę o wyrozumiałość. Na forum bywam z doskoku. ale naprawdę nie mam siły pisać. Przepraszam.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lut 26, 2010 17:38 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

usunięty w całości

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Pt lut 26, 2010 18:53 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

moni
to inna akcja, mieszkam niedaleko bszczy i mogę podjechać na PeKaPe, ale jeśli już ktoś Was odbiera to OK.
gdyby jednak coś się zmieniło, bede zagladać na Forum do jutra rana i w razie W jestem do dyspozycji.
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt lut 26, 2010 19:04 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

to inna akcja, mieszkam niedaleko bszczy i mogę podjechać na PeKaPe, ale jeśli już ktoś Was odbiera to OK.
gdyby jednak coś się zmieniło, bede zagladać na Forum do jutra rana i w razie W jestem do dyspozycji.

to dzięki, jakby coś się zmieniło, to bedę pisać :wink:

moni_f

Post » Pt lut 26, 2010 19:12 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Laski, cos wam napisze. Dzwonilam dzis w sprawie pracy... znalazlam w internecie ogloszenie. O tresci: ze poszukuja mlodych kobiet do pracy biurowej, wymagania: dobra znajomosc jezyka angielskiego, znajomosc komputera. Praca w centrum Krakowa. Se mysle - ok, dzwonie.
Odbiera pani, pyta mnie o wiek i wyksztalcenie. I mowi ze praca polega na nadzorowaniu czata na stronach obcojezycznych. Sa to strony ktore umozliwiaja spedzanie wolnego czasu no i trzeba znac angielski bo na te strony loguja sie ludzie z calego swiata. Praca na umowe zlecenia. Platne za godzine.

Pytam czy mozna cv wyslac, ona mowi ze moze mnie umowic na spotkanie. I tak sobie szybko ogarnelam co mi powiedziala... cos mnie tknelo w ostatniej chwili i pytam, czy ten czat nie obejmuje tez stron o charakterze erotycznym?

Z drugiej strony na chwile zapadla cisza, po czym pani wymijajaco powiedziala ze strony na ktorych jest czat obejmuja takze tematyke erotyczna. Ale nie powiedziala wprost, ze to jest czat erotyczny... I zapadla niezreczna cisza po drugiej stronie. Podziekowalam grzecznie i powiedzialam ze w takim razie nie jestem zainteresowana praca.
Jak to powiedzialam Sebkowi to wybuchnal smiechem. Patrzcie, laski - oferta na portalu, ogolnodostepnym, gdzie kazdy moze wejsc... Masakra. Moze jestem staroswiecka ale nie podoba mi sie to. Nie chce byc wabikiem dla jakis oszolomow z Emiratow Arabskich ktorzy nie maja co zrobic ze swoimi hormonami pozytecznego :twisted: :twisted:

Za to w poniedzialek jade do Gliwic i Katowic na rozmowy o prace, a we wtorek - do Bytomia. Tak sie poukladalo :) tak wiec jesli ktoras Siostra ze Slaska chcialaby sie ze mna spotkac, to rzucam haslo ze BEDE :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt lut 26, 2010 19:31 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Dziewczyny ja ląduję na dworcu w Bydgoszczy Głównej o 16:46 czy ktoś czarowny odbierze mnie z dworca.Mój znak szczególny to okulary ,rudy szalik i duża ciemnozielona torba :oops:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt lut 26, 2010 19:38 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

ja mogę Cię odebrać
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt lut 26, 2010 19:48 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Suuper,toja wyślę na PW swój mumer telefonu ok :ok: :ok:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pt lut 26, 2010 19:56 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Ja odezwę się jutro telefonicznie do gospodyń jak będę dojeżdżać - jak ktoś będzie wolny to oki ale nie ma konieczności 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lut 26, 2010 20:02 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

A ja ponowię pytanie w sprawie składki - czy mogę zapłacić mniejszą w tym miesiącu?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lut 26, 2010 20:06 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Jasdor, drapak super :ok:

Dzięki za bazarki :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lut 26, 2010 20:13 Re: Pakt Czarownic XIII - aktualizacja listy Czarownic!

Witam Siostry i proszę o duchowe wsparcia. Jutro będę obarczona obowiązkiem podjęcia decyzji o życiu, a raczej śmierci podopiecznej, do czego za każdym razem nie czuję się uprawniona... Od dnia otoczenia jej opieką każda chwila przybliżała nas do jutrzejszego dnia.
Za każdym razem jest coraz trudniej, być przy nich gdy odchodzą, patrzeć w ich gasnące ślipka, przytulać i szeptać, że teraz już będzie lepiej.
Proszę, niech zostanie także w Waszych sercach i pamięci...
Obrazek
Misio [*] 9.07.2021,Bąbel [*]1.03.2020, Weron [*] 31.12.2014,Tysia [*]13.11.13, Bazyl [*]06.07.13, Dasia (Dakota) [*]18.06.13, Leon [*]10.12, Gabriel [*]19.11.2011, Majki [*]01.06.2011

Tysiek

Od: Czw lut 07, 2008 7:35

[poprzednia][następna]