Olinek ['], Drops, Kimisia i inni fotki str. 101

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 22, 2009 18:40 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

kombinujemy :oops: ja sama niezmotoryzowana jestem, a to jest pierwszy dzień studiów ale i tak kombinujemy!

Ja zrobię przelew po wpłacie pensji na konto!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Wto wrz 22, 2009 19:07 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

Bazarek - pierdółki kocie z Francji:
viewtopic.php?f=20&t=100497&p=4951235#p4951235

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto wrz 22, 2009 19:10 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

To jeszcze ja melduję, że do skarpetki Trusia powędrowały dzisiaj pieniążki z 2 bazarków, łącznie 320 zł:
Pieniążki są od... Obrazek Obrazek Obrazek
Bazarek 1:
Kubeczek w koteczki - Hanulka 70 zł
Kubeczek w owieczki - jerzykowka 50 zł
Bazarek 2:
Sreberko kocie było jedno, a wpłaty są dwie Obrazek
Myszeńk@ - 100 zł
jerzykowka - 100 zł

Dziękuję pięknie wszystkim :1luvu: zdrowiej nam Trusiaczku :ok:

Dodatkowo informuję, że kubeczek w owieczki został przekazany do dalszej licytacji, więc mam nadzieję, że jeszcze troszkę pieniążków dla koteczka uzbiera :lol: Zaraz wystawię :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto wrz 22, 2009 21:33 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

o rany, ile kasiory, dziękuję najmocniej wszystkim :1luvu:
Marta, ale piękny bazarek, fanty kocie cudne :kotek:

a Trusiek biega jakby nigdy nic, wesoły, szczęśliwy.
Musi być dobrze.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro wrz 23, 2009 6:59 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

I bedzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Śro wrz 23, 2009 7:28 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

będzie good :ok: może dziewczyny z Wawy jeszcze coś wymyślą, żebyście z Trusiem nie musieli taksówkami jeździć... A Trusiu będzie musiał zostać? czy zabierasz go tego samego dnia?
to może ktoś mógłby Was przetransportować po operacji z powrotem na dworzec? Mały na pewno nie będzie pachniał zbyt ładnie, taksówkarze mogą się krzywić :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 23, 2009 8:13 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

Jakby co :oops: , służę transportem w Łodzi - z Fabrycznej do Pisiokotów :D
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro wrz 23, 2009 9:05 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

Georg-inia pisze:będzie good :ok: może dziewczyny z Wawy jeszcze coś wymyślą, żebyście z Trusiem nie musieli taksówkami jeździć... A Trusiu będzie musiał zostać? czy zabierasz go tego samego dnia?
to może ktoś mógłby Was przetransportować po operacji z powrotem na dworzec? Mały na pewno nie będzie pachniał zbyt ładnie, taksówkarze mogą się krzywić :roll:

Tak, wracamy z Trusińskim tego samego dnia. Pan doktor mi powiedział, że wszystko potrwa kilka godzin. Operacja nawet i ze dwie godziny, potem trzeba go wybudzić i poczekać aż jego stan się ustablizuje.
Myszeńko, dziękuję za chęc pomocy, ale na Fabryczny dowiezie i odbierze TŻ, któremu zabroniłam jechać ze sobą do Warszawy. Wystarczy jeden histeryk czyli ja. TŻ jest mi potrzebny na miejscu w Łodzi, do wożenia nas do weta, noszenia tych ciężkich byków w transporterach, sprzątania, karmienia stada itp., w Warszawie sobie poradzę sama (a przynajmniej taką mam nadzieje :wink:).
A co do warszawskich taksówkarzy to trudno, niech się krzywią, nie mam wyjścia. Jana podała mi namiar na korporację taksówkarską, z której korzysta, wożą koty bez problemu. Mam nadzieję, że nie będą robić problemów.
Obrazek

pisiokot

Post » Czw wrz 24, 2009 19:38 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

Przypominam, że rozliczenie "skarperty Trusiowej" znajduje się na str. 50.

Wszystkie kochane hojne ciocie najserdeczniej wirtualnie ściskamy :1luvu:.
Dzisiaj byliśmy u Ewy, żeby pobrać Trusinkowi krew na morfologię i biochemię. Wyniki badań są konieczne dla upewnienia się, że wszystko (poza zmianami widocznymi na zdjęciach rtg) jest w porządku - tj. nerki, wątroba, itd.
Obrazek

pisiokot

Post » Pt wrz 25, 2009 6:29 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

Kurcze, nie pomogę transportowo, bo nie mam samochodu, ale taksówki GROSIKa odradzam. Tam się płaci za kurs + 10zł za przewóz zwierzaka... :-( Korzystałam regularnie, jak np. wracałam z dworca z kotami ale jak wprowadzili dopłatę to zrezygnowałam.
Kciuki!

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Pt wrz 25, 2009 7:21 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

Z dworca do lecznicy zawiezie mnie Piotr568 :1luvu:. Na Centralny wracamy taksówką (Jana poleciła mi taxi glob, skorzystam z tej korporacji).
Poradzimy sobie :ok:.
Obrazek

pisiokot

Post » Pt wrz 25, 2009 10:20 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

Ściskam i mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt wrz 25, 2009 11:22 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

Wlasnie wrocilam i doczytalam, ze operacja Trusia juz 1 pazdziernika. Bardzo o Was mysle i ciesze sie, ze juz wkrotce Truś bedzie szczesliwym rekonwalescentem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ze juz wszystko bedzie zmierzac ku dobremu, za co kciuki trzymam najmocniej jak potrafie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt wrz 25, 2009 11:44 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

Ania_EN pisze:Kurcze, nie pomogę transportowo, bo nie mam samochodu, ale taksówki GROSIKa odradzam. Tam się płaci za kurs + 10zł za przewóz zwierzaka... :-( Korzystałam regularnie, jak np. wracałam z dworca z kotami ale jak wprowadzili dopłatę to zrezygnowałam.
Kciuki!

o nie wiedziałam!
dzięki Truśkowi się dowiedziałam
też w takim razie sobie ten glob zanotuję
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt wrz 25, 2009 12:03 Re: Olinek ['], Drops, Kimisia itd. ... - i tymczasy

Kciuki trzymamy z całych sił, Aniu, musi być wszystko dobrze, Trusiek dostał olbrzymią szansę i z pewnością ją wykorzysta :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]