Łukaszek tak długo czekałem i jestem w DS ;)))))))))))))))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 22, 2011 8:20 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

justyna p pisze:Gamonia mówisz? Mi się wydawało że Gacusia :wink: W sumie obaj na "G" :lol:

no jasne że Gacka jeny ale mi się napisało
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw gru 22, 2011 8:23 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

:wink:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw gru 22, 2011 16:43 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Mam wielką prośbę mam na ośiedlu kotke od miesiąca wydaje mi się że była gdzieś w domu śpi pod samochodami i śmietnikiem :( .Ma może rok jest biała , nie moge ją zabrać do domu bo wiecie że mam dwa z białaczką a reszta nie po szczepionych na białaczke .Tak mi żal tej kici tak się łasi mam kocurka w piwnicy próbowałam kotkę z nim nauczyć do piwnicy ale niestety mój rudy ją przegania , kicia jest przerażona idą Świeta kto jej pomoże , moge wstawić zdjęcia ....Błagam bo mi serce pęka jak na nią patrze ..

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw gru 22, 2011 23:06 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

lidka02 pisze:Mam wielką prośbę mam na ośiedlu kotke od miesiąca wydaje mi się że była gdzieś w domu śpi pod samochodami i śmietnikiem :( .Ma może rok jest biała , nie moge ją zabrać do domu bo wiecie że mam dwa z białaczką a reszta nie po szczepionych na białaczke .Tak mi żal tej kici tak się łasi mam kocurka w piwnicy próbowałam kotkę z nim nauczyć do piwnicy ale niestety mój rudy ją przegania , kicia jest przerażona idą Świeta kto jej pomoże , moge wstawić zdjęcia ....Błagam bo mi serce pęka jak na nią patrze ..

Lidka, wstaw zdjęcia. Może warto zrobić ogłoszenia, przynajmniej na najważniejszych portalach + Facebook. Jak jest biała to jej atut.

Adam
aburacze

Post » Nie gru 25, 2011 23:07 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Najlepszych domkow dla wszystkich czekajacych na nie kotkow.
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Wto gru 27, 2011 19:53 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

aburacze pisze:
lidka02 pisze:Mam wielką prośbę mam na ośiedlu kotke od miesiąca wydaje mi się że była gdzieś w domu śpi pod samochodami i śmietnikiem :( .Ma może rok jest biała , nie moge ją zabrać do domu bo wiecie że mam dwa z białaczką a reszta nie po szczepionych na białaczke .Tak mi żal tej kici tak się łasi mam kocurka w piwnicy próbowałam kotkę z nim nauczyć do piwnicy ale niestety mój rudy ją przegania , kicia jest przerażona idą Świeta kto jej pomoże , moge wstawić zdjęcia ....Błagam bo mi serce pęka jak na nią patrze ..

Lidka, wstaw zdjęcia. Może warto zrobić ogłoszenia, przynajmniej na najważniejszych portalach + Facebook. Jak jest biała to jej atut.
Adam

Adam czy mógłbyś mnie zawiadomić gdy już będzie ogłoszenie to zajmę się FB :wink: . Stopniowo będę wracała do aktywności - już ze mną lepiej :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro gru 28, 2011 12:47 Re: ŁUKASZEK PO OPERACJI POTRZEBNY DOM I POMOC ...

Czy mozna zmienic tytul na Lukaszek szuka domu?
Albo
Przytulalski Lukaszek szuka domu ;)

zuza

Post » Śro gru 28, 2011 13:10 Re: ŁUKASZEK SZUKA DOMKU NA ZAWSZE ....

Zmieniłam tytuł :) zdjęcia wstawie ....Buziak dla Łukaszka .

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro gru 28, 2011 13:33 Re: ŁUKASZEK SZUKA DOMKU NA ZAWSZE ....

Cudnie :) Pensja niedlugo przyjdzie, zrobie przelew :)

zuza

Post » Śro gru 28, 2011 13:41 Re: ŁUKASZEK SZUKA DOMKU NA ZAWSZE ....

No i bardzo fajny tytuł :ok: :D

justyna p

Post » Śro gru 28, 2011 22:47 <input class=

Szukam kontaktu z Kimś kto z "Fundacji Kot" działa na FB bo miałabym pewną dość pilną prośbę :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw gru 29, 2011 2:06 Re: ŁUKASZEK SZUKA DOMKU NA ZAWSZE ....

U Łukaszka wszystko w porządku i bez zmian. Z adopcją narazie cisza. Niedość, że tak ciężko znaleźć dobry domek dla kota, to jeszcze jakiś zły los sobie z nas kpi i np. ostatnio dobry przyszły opiekun, który miał po Nowym Roku zabrać kotkę do adopcji , dzień po wizycie w fundacji spuchł i pokrył się czerwonymi, swędzącymi plamami na całym ciele.

Łukaszek wyleguje się na wszystkich posłankach po kolei (ostatni hit to hamak), dużo je i mocuje się z Gackiem. I to niekoniecznie Gacek jest inicjatorem wspólnych zabaw :wink: Dobrali się chłopaki idealnie pod tym względem, uwielbiają zapasy, oni wcale się nie gryzą i nie szarpią aż futro fruwa, tylko mocują się i okładają łapkami. Nie wszystkie koty lubią takie zabawy, nawet Krówka adhd przy Gacku wymiękła, bo ona woli gonitwy i skoki, a nie żeby ją ktoś rzucał o glebę i pięściami okładał.

Kussad, o fb możemy poprosić becię_73; domyślam się, że chodzi o głosowanie w krakvecie, o czym też chciałabym przypomnieć :!:

viewtopic.php?f=1&t=136410

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Czw gru 29, 2011 7:19 Re: ŁUKASZEK SZUKA DOMKU NA ZAWSZE ....

No i nareszcie Gacuś ma godnego siebie kolegę, bo rzeczywiście wszystkie koty miały juz dosych tych jego propozycji zabawy :ryk: :ryk:

justyna p

Post » Czw gru 29, 2011 7:50 Re: ŁUKASZEK SZUKA DOMKU NA ZAWSZE ....

Oj, bo to sa takie meskie zabawy :ryk: Cudowne, ze maja siebie. I jakby tak jakis domek ich chcial razem byloby jeszcze bardziej bosko :kotek:

Wizytujacemu fundacje wspolczuje :(

zuza

[poprzednia][następna]