PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 12, 2011 6:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Proszę nie dobijać mojego Pomponka 8)
Oj nie ma tak łatwo trza się tu pomęczyć nununununu

Pomponek cycki do góry :ok:

Noc nieprzespana przy niewdzięcznym kocie.
Kota zjadła teraz śniadanie umyła se łapki i poszła spać - kurcze stary kot ( 16 lat ) a tak dobrze zniosła operacje ponad godzinną.

Kawyyyyyyyyy Umierammmmmmmmmmmm Zombi przy mnie to świeżynka :mrgreen:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw maja 12, 2011 6:42 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Arghh....obudziłam się dziś po 3 i do 6 przekładałam się na łóżku z lewej na prawą i nazad. Bułkownikowi zaś odpaliła szajba, śmigał galopem po całym mieszkaniu i ryczał niczym zarzynany jeleń :evil: Na balkon dekiel chciał wyjść, ale beze mnie i bez smyczy wara od balkonu, bo jeszcze nie mam siatki :roll:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw maja 12, 2011 6:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

http://filmixxy.pl/6510/Maz-wypelnia-PIT-y?autoplay
Może nie najwyższych lotów,ale za to młody Jacek :1luvu:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw maja 12, 2011 7:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

To Lśnienie 8O
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw maja 12, 2011 7:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Asia_Siunia pisze:na dodatek katechetka wluliła mi znów pierwsze czytanie....wrrr !@#$%^&

Wszystko pozostałe rozumiem i współczuję ale co Ci zrobiła katechetka? Czytanie? Jakie czytanie?
Śniła mi się dzisiaj siostra Majencja...

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw maja 12, 2011 7:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

AYO pisze:To Lśnienie 8O

Wiem,wiem,ale głupie tłumaczenie podłożyli i cieszę się jak ... :lol:

A to czytanie-publicznie 8O ,w kościele?Łomatko.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw maja 12, 2011 9:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

To nie dość, że cała impra na sto fajerwerków, nie dość, że cały biały tydzień, nie dośc,że trzeba się angażowac w jakieś czytania, to jeszcze za rok mniejsza powrórka tego ??? 8O
I to mnie czeka za jakieś 2-3 lata ???? O nie ..... 8O
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw maja 12, 2011 9:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Ja nie kojarzę, żeby u nas kiedyś były jakieś powtórki 8O No, ale czasy się zmieniają...jak widać na gorsze 8)
Jak tak czytam o tych komuniach, to dziękuję kocim boginiom, że nie mam chrześniaków. Za to moja siostra ma aż dwójkę, a mój TŻ jedną - na szczęście jeszcze zbyt młode na takie uroczystości, ale z racji, ze dziwactwo w kwestii prezentów postępuje w tempie geometrycznym... :strach:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw maja 12, 2011 10:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Noooooooooooo
jak widze coraz bardziej lubimy komunie :twisted:
Mnie taka impra czeka 29 maja :?
Wczoraj rozmawiałam z matka dziecka, które będzie przystępowac i jej powiedziałam, ze ja tego swojemu dziecku bym nie zrobiła - o.

A ta komunia własnie teraz to potrzebna jak dziura w moście!!

2 koty mi choruja, zawirowania z netem w domu mam (też kosztowne), założyc na tę komunię też nie mam co, a jeszcze trzeba prezent dać :crying:

Naprawdę maj mi sie udał jak tra lalala :evil:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw maja 12, 2011 11:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Tia...czytanie publiczne "na mównicy". W zeszłym roku mi wlulili i w tym roku choć też (bo niby ładnie czytałam - jak dziecko mnie pochwalono...) się zapierałam jak dzika oślica, że może ktoś inny ma w tym roku ambicje, ja nikomu szansy odbierać nie chcę...ale gdzie tam. Wszyscy rodzice jak dzieci, w kąt najciemniejszy powciskani, śmichy chichy, każdy milczy i udaje, że to nie do niego i znów czytam! Najgorsze, że kurde nawet nie wiem, w którym momencie mam wyjść i czytać...Jedyne co udało mi się odnaleźć w necie to text czytania. A to kiedy mam wyjść i czytać to chyba sobie kasetę sprzed roku włączę i tyle. No i kolejny dylemat - dziś gwiżdże u nas jak...niebo dziwne, będzie pewnie lać. Jak pogoda się zbiesi będę musiała "iść w koszta" i w sobotę jechać kupić sobie jakieś bolerko uniwersalne-czarne, matowe rękaw długi lub 3/4. Pewnie będzie mi służyć kolejne 20 lat o ile nie spuchnę...Z dobrych rzeczy to to, że buty dziecka dobre :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw maja 12, 2011 18:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Vill, to nie do końca jest tak, że swojemu dziecku byś tego nie zrobiła - jest dokładnie odwrotnie. Mimo potężnego stresu, jest to duże i pozytywne przeżycie. Odmówienie udziału w komunii, którą przyjmują wszystkie koleżanki jest wyobcowaniem dziecka z grupy. To nie jest dla maluch dobre :? A poza tym, dla rodziców to katorga, ale dla dzieciaków jednak frajda.

A ja dzisiaj miałam cudną przygodę - otóż auto mi się rozkraczyło w połowie drogi do domu :? Urwała mi się rura wydechowa z przodu auta, czyli na sztorc do kierunku jazdy. Dokonałam cudu i wypięłam cholerstwo, niczego sobie nie urywając, wetknęłam rurę wraz z tłumikiem do samochodu (wystawała mi przez otwartą szybę z przodu) utytłałam się po łokcie jakąś sadzą i porykując sobie jak rasowa wyścigówka dojechałam około 15 kilometrów do mechanika, z duszą na ramieniu, żeby mnie gdzie gliny nie naszły, bo bym jeszcze mandat dostała 8O Dżizas jakiego miałam stresa... Auto jutro do odbioru - ciekawe ile zapłacę :roll: W związku z powyższą akcją nie zdążyłyśmy dzisiaj na mszę :( dziecię wkurzone i rozczarowane :( Mój szef też mocno wkurzony i rozczarowany, bo poprosiłam o dzień urlopu :evil: mieliśmy w związku z tym krótkie spięcie i wymianę zdań. Nie rozumiem dlaczego stawiał opór - sklep zabezpieczony, obsługa jest, towar przygotowany, ja mam jeszcze dwa dni zaległego urlopu za zeszły rok... Chyba tak dla zasady i z wrodzonej uczynności musiał mi utrudnić życie :evil: No, ale wywalczyłam, więc jutro zamierzam odpocząć. :ok: Oczywiście po tym, jak się sponiewieram przy odgruzowywaniu mieszkania :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw maja 12, 2011 18:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Dokładnie to samo stało mi się onegdaj pod Warszawą. Też na sztorc mi się auspuf oderwał. Na miejscu rura została tyko podwiązana a ja porykując radośnie jak harleyowiec dymałam na Śląsk :mrgreen: Przyspawanie kosztowało 30zł.
Pomponmamo jesteś potwornie dzielna!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw maja 12, 2011 18:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

babajaga pisze:Pomponmamo jesteś potwornie dzielna!

No... ze szczególnym naciskiem na "potwornie" 8O :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw maja 12, 2011 18:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

babajaga pisze:Dokładnie to samo stało mi się onegdaj pod Warszawą. Też na sztorc mi się auspuf oderwał. Na miejscu rura została tyko podwiązana a ja porykując radośnie jak harleyowiec dymałam na Śląsk :mrgreen: Przyspawanie kosztowało 30zł.
Pomponmamo jesteś potwornie dzielna!

Wyobraźcie sobie Syrenę 105 L z urwaną rurą wydechowa - to dopiero jest coś :1luvu: :1luvu:
Nasza Hermenegilda to był samochód z duszą :1luvu: :1luvu:
Buuuuuuuu chętnie bym nią jeździła - niestety ktoś się połakomił i ukradł :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw maja 12, 2011 18:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

:strach: :strach: :strach: :strach: Burza nad Poznaniem :strach: :strach: :strach:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

[poprzednia][następna]