Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 17, 2011 18:33 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Coś nas dzisiaj mało u Brysia do szorowania pokładu.Cioteczki i wujkowie a ja idę wygłaskać Brysia od Was i siebie . :P
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt cze 17, 2011 18:35 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

horacy 7 pisze:Coś nas dzisiaj mało u Brysia do szorowania pokładu.Cioteczki i wujkowie a ja idę wygłaskać Brysia od Was i siebie . :P

Idź, idź.Wygłaszcz go i wyszeptaj do uszka,że Otwock myśli i kciuki trzyma. Tylko mamy teraz zaje...ista kontrolkę w pracy.Wiec tylko zaglądam,kibcuję ale na wpisy czasu nie mam.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 17, 2011 18:44 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

ASK@ pisze:
horacy 7 pisze:Coś nas dzisiaj mało u Brysia do szorowania pokładu.Cioteczki i wujkowie a ja idę wygłaskać Brysia od Was i siebie . :P

Idź, idź.Wygłaszcz go i wyszeptaj do uszka,że Otwock myśli i kciuki trzyma. Tylko mamy teraz zaje...ista kontrolkę w pracy.Wiec tylko zaglądam,kibcuję ale na wpisy czasu nie mam.
Oj wiem co to znaczy ja takie coś w lutym miałam cały miesiąc.Będzie dobrze. :ok:

horacy 7

Post » Pt cze 17, 2011 19:09 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Ja już też po pracy i melduję się na drugim etacie u Brynia :lol:
po_prostu_kaska

Post » Pt cze 17, 2011 19:44 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Proszę Brysia w uszko pogłaskać i nosek, i całego Brynia przytulić od nas :kotek:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt cze 17, 2011 20:41 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Dobry wieczór!

Już jestem - jak mnie nie ma to znaczy że też sprawdzam co się na miau.pl dzieje tyle że przez komórkę ;)
Bryś miał od rana 30 odsłon. Nikt nowych cegiełek nie kupił, czyli jak na razie tylko 4 dzisiaj. Ale to też coś.

Jakby co to jak się obecna aukcja cegiełkowa skończy w niedzielę, to będzie nowa? Oczywiście będę na bieżąco uaktualniać treść ogłoszeń Brysia.

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pt cze 17, 2011 20:43 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Meldujemy się na pokładzie u kapitana Brysia ;)
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pt cze 17, 2011 20:55 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Przepraszam Brysiu, już się melduję i proszę o wybaczenie, bo znowu w Twoim pokoiku zanocuje kolejny kotek a właściwie koteczka, która jutro jedzie do swojego DS do Radomia.
Ale ty jesteś szlachetnym kcourem i też się na pewno cieszysz, że niewielkim wysiłkiem uda się pomóc innemu kotkowi.

Bo Bryś to super empatyczny kot.
I na pewno nie ma pretensji, że co chwila ktoś ten pokoik Brysiowy podnajmuje.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 17, 2011 22:27 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Bryś chętnie da pozwolenie na używanie przez kociaste pokoiku.Bryś wygłaskany od cioteczek ,buzi dostał kilkakrotnie.Chętnie daje się głaskać ,miauczy lecz na rączki niechętnie daje się brać bo uważa ,ze znów będziemy mu aplikować jakąś tabletkę a chłopak tabletek nie lubi.Jak zwykle zauroczona jestem tym kotem. :lol: :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt cze 17, 2011 22:41 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Pt cze 17, 2011 22:29 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

No to chyba pozostało mi powiedzieć "dobranoc" :D
po_prostu_kaska

Post » Pt cze 17, 2011 22:32 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Wszystkie kociaste w powiększonym stanie pozdrawiają Bryśka.

A teraz do kajuty, na koję i ....w kimono :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt cze 17, 2011 22:42 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Bryś idzie spać i cioteczki ze sobą zabiera do kajuty. :ryk:

horacy 7

Post » Sob cze 18, 2011 4:51 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Cześć Brysiu, wyspałeś się?
U nas pobudka już dawno była.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob cze 18, 2011 5:03 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

O unas też daawno.
Melduję, że Milunia dostała o 5.00 swoje lekarstwo.
Chrumcia, która czasowo przebywa w Brysiowym pokoiku wychrumkała jedzonko i nie jest już tak przestraszona.

Pozostała część towarzystwa kociego ma inne ważne sprawy :kotek:

A co u Kapitana?
Mamy szorować czy idziemy po rum?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Sob cze 18, 2011 5:55 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

MalgWroclaw pisze:Cześć Brysiu, wyspałeś się?
U nas pobudka już dawno była.

U nas też.
O 3 rano tupot nóżek mnie obudził.A o 4 głodne brzuszki nie dały poleżeć.Bo o spaniu mowy nei było.Czekają dzikunki :mrgreen: .

Brysiek pewnie wyspany i nie zmartwiony naszym rannym wstawaniem :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

[poprzednia][następna]