Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 01, 2010 21:35 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

bubor pisze:To może jakąś przedwakacyjną zbiórkę trzeba by zorganizować ? :roll: 8)

Pawełku mnie to już jest normalnie wsyd :oops: że :oops: tak ciągle prosimy, czegoś chcemy, ciągle nam czegoś brak :oops:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto cze 01, 2010 21:39 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

terenia1 pisze:
bubor pisze:To może jakąś przedwakacyjną zbiórkę trzeba by zorganizować ? :roll: 8)

Pawełku mnie to już jest normalnie wsyd :oops: że :oops: tak ciągle prosimy, czegoś chcemy, ciągle nam czegoś brak :oops:

To żaden wstyd - tak wiele robicie dla kocich bidulek :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto cze 01, 2010 21:55 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

terenia1 pisze:Kurcze nie chcę marudzić, dziś zapłaciłam prąd za Kocią Chatkę, na poczcie czeka na mnie faktura za czynsz na przyszły miesiąc na czynsz jeszcze pieniądze mam, ale niebawem przyjdzie faktura za prąd i tu kapa bo u mnie z pieniędzy przeznaczonych na te cele zero kasy :cry: mam fundusze przeznaczone na inne cele sterylkowe i super jedzonkowe. Nie bardzo mogę tych funduszy naruszać :( więc dziewczyny proszę może jakieś bazarki, ja przez długi weekend siedzę :( w domku, miałam jechać dychnąć ale w związku z pogodą moje plany wzięły w łeb. Postaram się zrobić bazarki na rózne różności, ale nie wiem czy będą miały wzięcie :oops: A potem znów następne miesiące i chcemy czy nie musimy zbierać jakieś fundusze.

Tereniu , nie martwta się "gorole" , na moją osobistą prośbę Janosik już jedzie ! przybędzie po 7 czerwca :mrgreen: Ale ma kawał drogi :ryk: jak wiecie Janosik poruszał się głównie na piechotę, a ciągnął za sobą zgraję niezdyscyplinowanych zbójników , więc siłą rzeczy to musi potrwać :kotek:- Ponadto zawsze prześladował go dokuczliwy murgrabia , co nie ułatwiało zbójowania. Troszkę cierpliwości poproszę , :1luvu:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto cze 01, 2010 22:25 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Gosiu..........pewnie ze na Janosika zaczekomy :!:

Ale swoją drogą akcję mozemy zrobić. Dobrze wszyscy wiecie ze potrzeb mamy mnóstwo.
Więc może zrobimy zbiórkę taką profilaktyczną na czynsz i prąd w Kociej Chatce :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto cze 01, 2010 22:26 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

gosiakot pisze:Tereniu , nie martwta się "gorole" , na moją osobistą prośbę Janosik już jedzie ! przybędzie po 7 czerwca :mrgreen: Ale ma kawał drogi :ryk: jak wiecie Janosik poruszał się głównie na piechotę, a ciągnął za sobą zgraję niezdyscyplinowanych zbójników , więc siłą rzeczy to musi potrwać :kotek:- Ponadto zawsze prześladował go dokuczliwy murgrabia , co nie ułatwiało zbójowania. Troszkę cierpliwości poproszę , :1luvu:

Oooo matko Gosiu aż się boję :lol: coś Ty tam znów wymyśliła :D

terenia1

Post » Wto cze 01, 2010 23:01 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Atak w ogóle to korzystając jeszcze z ostatnich minut upływającego dnia 1 czerwca ...........

WSZYSTKIM "DZIECIOM" TYM DUŻYM, I TYM MAŁYM, TYM KOCIASTYM
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI
DNIA DZIECKA

Obrazek
MIKUŚ

Post » Wto cze 01, 2010 23:46 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Zrobiłam ogłoszenia na www.cafeanimal.pl dla Majki, Gucia, Ewity, Bulego i Duni
Dziewczyny bardzo prosimy o ogłoszenia, większośc kociaków nadaje się spokojnie do adopcji, musimy zrobić jak najwięcej ogłoszeń bo bez tego nie damy rady, a w schronisku czekają nowe kociaki :(
Plisss kto może i da rade niec robi ogłoszenia im więcej tym lepiej

terenia1

Post » Śro cze 02, 2010 7:04 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Mała kociareczka jest już na świecie :D Obrazek

Witamy Cię Maleńka :D
Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro cze 02, 2010 7:16 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Iweta pisze:Mała kociareczka jest już na świecie :D Obrazek

Obrazek

Dziewczynka :ok: :ok: :ok: :ok: cudowna wiadomość :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gratuluję serdecznie :ok: :ok: :ok:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro cze 02, 2010 8:10 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Malutka chyba już jest na świecie :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro cze 02, 2010 8:21 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

MIKUŚ pisze:Malutka chyba już jest na świecie :mrgreen:

Nie chyba tylko jest, przeciez napisałam :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro cze 02, 2010 8:29 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

No jest, jest :D z dziewczynami wszystko dobrze :D

terenia1

Post » Śro cze 02, 2010 8:30 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Iweta pisze:
MIKUŚ pisze:Malutka chyba już jest na świecie :mrgreen:

Nie chyba tylko jest, przeciez napisałam :D

Można liczyć na emmeska? :mrgreen:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Śro cze 02, 2010 8:43 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

kasiunia773 pisze:
Iweta pisze:Mała kociareczka jest już na świecie :D Obrazek

Obrazek

Dziewczynka :ok: :ok: :ok: :ok: cudowna wiadomość :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gratuluję serdecznie :ok: :ok: :ok:

super
gratki dla rodziców :)

witam się środowo anginowo - masakra :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro cze 02, 2010 8:49 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

No jest dziewczyna :mrgreen: Ehhh.......jak to szybko zleciało :P
MIKUŚ

[poprzednia][następna]