Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ktosia pisze:Ance pasuje od polunia do tak 19, a ja moge kiedykolwiek, wiec dopasuje sie do was dzieczyny...
Mi 15-16 odpowiada, Iza, Ani a wy?
Heh, miala byc tylko Iz, a jak Anka wejdzie jutro do tego watku to sie przerazi.... wydla na to ze bedzie nas wiecej niz na ostatnim spotkaniu ... No, ale u Anki sporo lepkow i brzuszkow do miziania, wiec mysle ze nie bedzie miec za zle
.. a juz napewno nie zwierzyniec
ElaKW pisze:gratuluję bardzo wciągającej i ładnej strony fotograficznej, zdjątka są śliczne. a na 'miau' nic się nie chwalisz (tylko na behemocie...)
ktosia pisze:ElaKW pisze:gratuluję bardzo wciągającej i ładnej strony fotograficznej, zdjątka są śliczne. a na 'miau' nic się nie chwalisz (tylko na behemocie...)
A dziekuje... ale tu przeciez tez sie pochwalilam-> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=9887&start=0
No, ja tez mam nadzieje ze sie Anka nie przerazi
ElaKW pisze:no to do poniedziałku
Estraven pisze:Gdybyście zrobiły przy tej okazji nieco zdjęć (grupowych z Bohaterką i innych), podeślijcie może? Dodałbym jako suplement do galerii z 24 października...
Estraven pisze:ElaKW pisze:no to do poniedziałku
Gdybyście zrobiły przy tej okazji nieco zdjęć (grupowych z Bohaterką i innych), podeślijcie może? Dodałbym jako suplement do galerii z 24 października...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia i 50 gości