Smutaskowo Dorci44 - 17.05.09 Grześ (') POŻEGNANIE :(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 06, 2009 22:46

Ech, nie ma za co, szkoda, ze tak pozno go zalozylam.

Dogomania ruszyla lawa.:-) Wszyscy wysylaja cieple slowa, wszyscy chca pomoc. I wszyscy chca konto) To wspaniali ludzie.
Pytaja o potrzeby, o to jak jeszcze mozna pomoc i czego Dorcia i Grzes potrzebuja. Dziekujemy Dogomaniakom :-)

Nie odzywam sie zbyt wiele, ale ciagle mysle o Was Dorciu. W Twoim watku jest tyle milosci...
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Śro maja 06, 2009 22:49

siem meldujem i dalej do pracy idziem :(.

Cały czas 3mamy kciuki o tak :ok: :ok: :ok:

przemo.

Od: Pt lis 02, 2007 22:11

Post » Śro maja 06, 2009 22:52

nie ma sie co meldowac tylko tak jak kazdy na dogo prosic o nr konta.
ja choc ostatnio u mnie cienko z kasa tez nr konta poprosze, cos wyskrobie, zeby pomoc.

irysek_wroc

Od: Wto wrz 02, 2008 1:28

Post » Śro maja 06, 2009 22:53

ponieważ padają pytania, w czym można pomóc Dorocie i Grzesiowi - materialnie i niematerialnie, może i tu bysmy zrobili taką listę?
bo zaczełam pisać na kartce ale średnio mi idzie, a jesli jest chec pomocy to trzeba brac...
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro maja 06, 2009 22:59

Lista bezwglednie potrzebna. Ale sugeruje zebys rano sie tym zajela, bo padniesz i po zawodach:-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Śro maja 06, 2009 23:15

I ja trzymam kciuki

miyoshi

Od: Sob maja 03, 2008 19:26

Post » Czw maja 07, 2009 5:25

Dorciu kochanie,myslami jestem z Wami .Zycie powinno oszczedzac dobrych ludzi bo jest tak ich niewielu ,to niesprawiedliwe :(
Dajcie dziewczyny nr konta ,to cos podrzuce jak skonczy sie bazarek .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Czw maja 07, 2009 7:04

Dorciu, cały czas przesyłam moc ciepłych myśli.

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Czw maja 07, 2009 7:05

Wczoraj villemo pytała czy może założyć wątek ,kontynuacje,.....nie spodziewałam się takiego wątku ,że tak ruszy z kopyta to już 6 stron ,od wczoraj..czytam sobie i ryczę ,to już chyba mi zostanie .
Nie na kamieniu rodzą sie tacy ludzie jak WY,bardzo wam wszystkim dziękuje ,mam świadomość że istnieje dzieki wam ,nakręcacie mnie każdego dnia ,pomagacie fizycznie i psychicznie ;.

zeszły miesiąc przetrwaliśmy dzieki wam ,mogłam Grzesiowi kupić wszystko na co miał ochotę ,po płacić rachunki.

miałam też za co kupować jedzenie 2 i 4 nożnym :oops: :oops: :oops:

w tym miesiącu opłaty zrobię z pieniążków jakie dostałam z Grzesia pracy ,to najważniejsze.

przyszła już moja renta więc jakoś dajemy rade ,Bartek tak naprawdę jest biedny ,w domu nic ,z futerkami sobie radzi ..chodzi do pracy i do szkoły ,teraz miał wolne dni więc pracował ,odeszło mi kupowanie jemu jedzenia ,biletów itp.
Wiem że mam mądrego syna.

Przejazdy PKS są tańsze,zdecydowanie bo kosztują 4.50 plus dojazd z Włoch a PKP 8.50 i mam dwa przystanki do przejśicia ,ciężko mi poszło wczoraj to przejście :oops: :oops:
tobołki itp.

w dodatku do pociągu wtocz\ył się człowiek o tak zmasakrowanej twarzy że i mi na chwilę serce stanęło.
nie było oczu ,ust ,twarzy ,jedna krwawa miazga ...zamiast ust czarna dziura z wystającym granatowo czarnym językiem ....to było straszne ,nie odpowiadał na pytania ,był pijany
stał i się bujał nad nami jak w jakimś horrorze
mam nadzieje że prosząc o interwencję konduktora coś zdziałali..

Wieści o Grzesiu ...który jak troszkę jest bardziej komunikatywny pyta co na forum a ja mu opowiadam i opowiadam...i staram się nie ryczeć ,bo przy nim mi n ie wolno.

Grześ tam nawet troszkę je ,zjada zupkę mleczną zmiksowaną ,zjada zupkę również zmiksowaną na obiad i na kolacje...pije kisiel który mu litrami noszę....łyknie troszkę rosołku z kaszą manną bo to najlepiej przechodzi.
pytam go dlaczego w domu nie jadł ..bo tu to mu karzą....... :cry:

ważne że je ,pije też jeden dziennie środek odżywczy o nazwie Ensuro bananowy(fuj jakie to niedobre) mam nadzieje że u nas będzie bo ma ostatni.

wszystko przy Grzesiu robię sama ,podciągam ,przekręcam ,zmieniam na różne strony świata ..byle było wygodnie ...
robię dokładnie wszystko tak jak w domu...Grześ duży i ciężki ,ja mała ,ale nie proszę o pomoc ..bo Grześ jest mój .. :oops: :cry:

dokąd dam radę.

pomagam też trójce jego towarzyszom doli i niedoli ,zwłaszcza jednemu ,którego też trzeba ciągle podnosić ,podciągać ,przekręcać...pytał czy Grześ go nie pobije :wink:

chodziłam wczoraj po lesie ,tam jest tak miło ,tak przyjemnie i to powietrze ...gdyby nie sytuacja to ...

dziś może odwiedzą go jego ludzie ..koledzy z pracy .

Dziewczyny z Edelmana w przyspieszonym czasie wyliczyły druk RP7 i od razu wysłały fax do ZUS ,bardzo wam wszystkim dziękuje .
Jeszcze potrzeba z Eldruku ,też mają to szybciutko zrobić,a papiery przesłały na mnie poleconym.

wszystko teraz w rękach pana Marcina (lub Mariusza :oops: ) z ZUS,aż boję się dziś do niego dzwonić...

jeszcze raz bardzo ,bardzo wam kochani dziękuje
bardzo wspiera mnie rodzina Grzesia ,Elu ,Gieniu, Darku ,Aniu ,Wojtusiu bardzo wam serdecznie dziękuje

przepraszam że się rozpisałam ..znów ,jak zwykle
:oops:

idę molestować Sreberko żeby zjadł ...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw maja 07, 2009 7:33

jestem z Wami Dorotko, dobrymi myślami. Trzymaj się.
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Czw maja 07, 2009 7:40

Najcieplejsze mysli sle...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw maja 07, 2009 7:51

Doczytałam dopiero... Dorcia, myślę o Was. O Tobie, o Twoim Grzesiu, o tym jak pięknie umiesz być z nim w chorobie. Trzymam kciuki - niech będzie lepiej - ślę myśli najcieplejsze bo tylko tyle teraz mogę.
Ryczeć mi się chce!
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Czw maja 07, 2009 7:52

Dorcia, trzymaj sie... Ciepłe mysli dla Ciebie i Grzesia.

Czekam na listę potrzeb (materialnych i nie)
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw maja 07, 2009 8:15

dorcia44 pisze:Przejazdy PKS są tańsze,zdecydowanie bo kosztują 4.50 plus dojazd z Włoch a PKP 8.50 i mam dwa przystanki do przejśicia ,ciężko mi poszło wczoraj to przejście :oops: :oops:
tobołki itp.

Dorciu, wybierzesz, co będziesz uważała ale: przecież od razu powinnaś była nabyć drogą kupna bilet miesięczny - duuużo tańszy. Poza tym całą zimę jeździłaś rowerem (podziwiałam) a teraz sobie odpuściłaś? Przecież wystarczy, żebyś kupiła sakwy i spokojnie się w nie pakujesz (poza telewizorem oczywiście). Wiem, za przewóz rowerów też trzeba płacić ale nie jesteś objuczona jak wielbłąd i masz trochę ruchu który lubisz ( :?: ).
Jeśli chodzi o horror - taki sam może Ci się przytrafić na ulicy.

Motodrama

Od: Sob wrz 29, 2007 13:21

Post » Czw maja 07, 2009 8:26

jestem

z tym biletem miesiecznym to faktycznie dobry pomysl...

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

[poprzednia][następna]