Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Kociamko, a próbowałaś "księdzowej miksturki" z herbatki malinowej/dzikoróżanej z miodem itp. ingrediencjami?
MaryLux pisze:Kociamko, a próbowałaś "księdzowej miksturki" z herbatki malinowej/dzikoróżanej z miodem itp. ingrediencjami?
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociamko, a próbowałaś "księdzowej miksturki" z herbatki malinowej/dzikoróżanej z miodem itp. ingrediencjami?
nie bo nie wiem jaka to miksturka![]()
Nie mam pojecia skad ta goraczka sie wzieła
nie smarczę ,gardło nie boli
Może termometr cosik cygani ,albo co
Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Kociamko, a próbowałaś "księdzowej miksturki" z herbatki malinowej/dzikoróżanej z miodem itp. ingrediencjami?
O matko, jakiś eliksirMnie na przeziębienie pomaga zwyczajna herbata z cytryną, porządne wygrzanie z kotem pod kołdrą i pokrzepiająca drzemka
Kociama pisze:Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Kociamko, a próbowałaś "księdzowej miksturki" z herbatki malinowej/dzikoróżanej z miodem itp. ingrediencjami?
O matko, jakiś eliksirMnie na przeziębienie pomaga zwyczajna herbata z cytryną, porządne wygrzanie z kotem pod kołdrą i pokrzepiająca drzemka
kiedy ja nie jestem przeziebiona![]()
najlepiej se zrobie jajo sadzone na moim czole
MaryLux pisze:Kociama pisze:Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Kociamko, a próbowałaś "księdzowej miksturki" z herbatki malinowej/dzikoróżanej z miodem itp. ingrediencjami?
Strusie?
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Kociamko, a próbowałaś "księdzowej miksturki" z herbatki malinowej/dzikoróżanej z miodem itp. ingrediencjami?
Strusie?
Se jaja chyba Robisz![]()
![]()
![]()
kaj jo we wsi strusia najdę?
MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Lemoniada pisze:MaryLux pisze:Kociamko, a próbowałaś "księdzowej miksturki" z herbatki malinowej/dzikoróżanej z miodem itp. ingrediencjami?
Strusie?
Se jaja chyba Robisz![]()
![]()
![]()
kaj jo we wsi strusia najdę?
Jak to gdzie? Znajdzie siem. A jak nie, to do Henrykowa siem kopnem i kupiemTak, tak, do tego Henrykowa od "daj ać ja pobrusa..."
MaryLux pisze:No i cego tak siem ciesys???
Kociama pisze:MaryLux pisze:No i cego tak siem ciesys???
no przeca beceć nie bedem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kwiatek65 i 66 gości