Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pisiokot pisze:Mam trochę lepsze wieści![]()
Zadzwoniłam do pani wet., (która w schronie zajmuje się kotami) w wiadomej sprawie czyli badań dla Paciorka i Olinka. Pani doktor wykazała maksimum chęci współpracy i dobrej woli - przyjedzie specjalnie do schroniska w niedzielę, żeby się z nami spotkać, obejrzeć koty, wziąć je do izolatki i w poniedziałek rano zrobi badania, o które prosimy - test na białaczkę, FIV i pełną morfologię. Pani dr sama kupi w hurtowni wet. testy i przywiezie je do schroniska, również we własnym zakresie dostarczy krew do laboratorium.
my musimy pokryć koszty testów i badań ale to chyba oczywiste
Ja na niedzielę szykuję bombonierę dla pani doktor:D
zresztą w sprawie Kajtka też bardzo nam pomogła, wzięła wtedy nawet gówniarza ze schroniska na weekend do domu, żeby go obejrzeć i trochę podkurować przed wydaniem go nam
jak widać zdarzają się właściwe osoby na właściwym miejscu
Femka pisze:wczoraj rozmawiałam z p. doktor schroniskową, jak przygotowywała dokumenty adopcyjne. Powiedziałam jej, że wszystkie jesteśmy jej bardzo wdzięczne. A ona mi na to, że już dość tych słodkości, bo ona nie lubi![]()
![]()
![]()
a dzisaj miałam się po południu przypomnieć w schronisku, że jutro bladym świtem zabieram Alicję. Ale coś się stało z telefonem w schronie, więc w przypływie rozpaczy wysłałam email. Zaraz dostałam odpowiedź, że wszystko gotowe, czyli doktorka pamiętała![]()
![]()
![]()
jestem pod dużym wrażeniem, naprawdę.
Agn pisze:Jakby co to ja ciągle tu jestem i trzymam kciuki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1636 gości