Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nomiczek pisze:Witajcie, dzieki za kciuki![]()
Konczy sie to tym, ze minimum raz dziennie wycieram rozlana wode i zbieram wysypana karme.
nomiczek pisze: Z tym, ze ja pojecia nie mam skad on mogl cos takiego dorwac
nomiczek pisze:Wacik puscil kolejnego pawika a w nim hmm cos co wyglada na hmm kawalek takiej sztywej hmm no nie tasiemki ale jakby takiego gietkiego plastikowego czegos (nie wiem jak to nazwac - czasami sie wiazanki czyms takim zawija itp - jakby plastikowa sztywna tasiemka) o szerokosci ok 2-3mm a dlugoscia ok 10 cm.
Myslalam poczatkowo, ze to moze cos a la tasiemiec tylko jakos czlonow nie bylo ale zebralam sie w sobie i przez tony chusteczek zaczelam to analizowac - bylo zbyt sztywne i trudno to bylo przerwac aby byl to robak.
Wniosek: maly chyba cos zjadlWychodzi na to, ze pawik we wtorek tez byl z tym a nie robakiem. Potem byl pawik w czwartek bez zawartosci niepokojacych i w koncu pawik w niedziele rowniez z tym. Z tym, ze ja pojecia nie mam skad on mogl cos takiego dorwac
Nikajka pisze:Qrcze, mały coś ewidentnie i systematycznie dorywa i wciagaWiem, do jakiego rodzaju "tasiemek" to coś jest podobne, tylko, że te do wiązania kwiatów mają chyba metalowe "wkłady" wewnątrz....a to już by było fatalnie....
Życzę szybkiego rozwiązania zagadki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 76 gości