gosiak pisze:Fri pisze:a ja mam pytanie do robiących zakupy na www.mruczacza.pl
jak długo się średnio czeka na dostawę poza Poznań od momentu przelania kaski na konto? dziś piatek, jutro sobota, pojutrze niedziela - nareszcie ładna pogoda - nie chcę się uziemiać i siedzieć cięgiem w chałupie oczekując kuriera z kocim żarciem jak zbawienia...jeśli np. 3-4 dni na przesyłkę to unich norma...
Przed wysłaniem paczki zawsze zawiadamiamy, dlatego możemy dostosować termin nadania do Twoich potrzeb (konkretną godzinę doręczenia, już niestety raczej nie, bo to nie do nas zależy). Weekendy są z reguły wyłączone z dostaw poza Poznań, bo kurierzy standardowo nie wożą, chyba, że za specjalną dopłatą - także spokojnie można jechać na majówkę
dzięki

właściwie, to mogłam w uwagach, oprócz preferowanej godziny dostawy, dodać, że najchętniej np. w poniedziałek, ale jak zwykle nie wpadłam na to na czas, bo w gorącej wodzie kąpanam...

chociaż mogłyby sie na stronie pojawić szacunkowe termin dostawy, np: 4 dni po dokonaniu wpłaty na konto
też zamówiłam po raz pierwszy i też podobają mi się ceny oraz brak opłat za dostawę ponad 89 zł (i tak zazwyczaj nie opracowuję kociego menu z dnia na dzień tylko robię kotu zapas