Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marlon pisze:aya13 pisze:Dziewczyny mam prośbę od znajomej z Irasiad. Dziewczyny z fundacji Pies i kot poszukują pilnie mamki kociej dla 3 kilkudniowych kociat!!![]()
Czy ktos z Was ma mamę karmiącą u siebie???
Dziewczyny za wykarmienie (potem oczywiscie kotki zabierają do adopcji) oferuja darmową sterylke dla wybranej kotki.
Oferuje kotke karmiaca ale do zabrania ze stoczni gdynia, ma swoich 5 kociąt... Przejme jej kocieta jak zaczna same jesc, kocieta dostawione musza byc po testach na PP.
aya13 pisze:Marlon pisze:aya13 pisze:Dziewczyny mam prośbę od znajomej z Irasiad. Dziewczyny z fundacji Pies i kot poszukują pilnie mamki kociej dla 3 kilkudniowych kociat!!![]()
Czy ktos z Was ma mamę karmiącą u siebie???
Dziewczyny za wykarmienie (potem oczywiscie kotki zabierają do adopcji) oferuja darmową sterylke dla wybranej kotki.
Oferuje kotke karmiaca ale do zabrania ze stoczni gdynia, ma swoich 5 kociąt... Przejme jej kocieta jak zaczna same jesc, kocieta dostawione musza byc po testach na PP.
Pani chce aby jej małe dac do kotki, bo ma rwe kulszowa i 12 kotów....na chociaz 10-14 dni - kontakt pani Basia 662-033-902. pozdrówka
Wredne_Słonko pisze:Kurczaki, ja 2 września nie będę mogła być na zebraniu - będziemy mieć pewnie jakieś poprawiny i masę rodziny na głowie
Aga, przykro mi z powodu tej całej sytuacjiChodziłaś z maluchami też na Elbląską? Co za cholerne choróbsko...
aga marczak pisze:Wredne_Słonko pisze:Kurczaki, ja 2 września nie będę mogła być na zebraniu - będziemy mieć pewnie jakieś poprawiny i masę rodziny na głowie
Aga, przykro mi z powodu tej całej sytuacjiChodziłaś z maluchami też na Elbląską? Co za cholerne choróbsko...
Nie chodzę na Elbląską
aga marczak pisze:Witam
Jak wiadomo u mnie było(jest)pp więc nie będę przychodzić na zebrania.Jakby co to dzwoncie,piszcie ale nie przyjeżdżajcie do mnie![]()
Spotkamy się na moich urodzinach(mam nadzieję,że pół roku wystarczy aby to coś co nawiedziło mój dom sobie poszło a Wy nie będziecie i tak miały małych kociąt![]()
aga marczak pisze:Monia ja nie dramatyzuję,ale widziałam reakcję Marlon na moją osobę,gdy przekazywała mi lampę.To wystarczy aby wiedzieć,że nie będę mile widziana w towarzystwie.Czułam się jak trędowataOczywiście rozumiem i nie mam o to żalu.Jeśli ma to uchronić Wasze tymczasy to niech tak będzie
![]()
Kociaki jutro wracają do domu tzn do Ani![]()
Jeszcze tydzień i chyba będzie można powiedzieć,że miały dużo szczęścia no i że się udało,ale to jeszcze cały tydzień...
Dzięki wielkie za kominki![]()
Może Pani wzięłaby tego kociaka i oswoiła w jakiejś klatce zanim trafi na wieś
seja pisze:Czy ktoś mógłby przejąć Rejcię ??
Moja mama już nie daje rady...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51, Zosia007 i 89 gości