Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skarbonka pisze:skarbonka pisze:Kochani może ktoś nas wspomóc zamawiając suchą karmę lub dokładając grosik do niej![]()
bardzo prosimy, o wsparcie gdyż jesteśmy już bez suchego jedzonka..![]()
http://allegro.pl/show_item.php?item=2288331663
Kochani taizu zrobiła nam niespodziankę i wpłaciła 100zł na zakup suchej karmy![]()
dziękujemy Kochana z całego serca![]()
![]()
![]()
iza71koty pisze:Idziesz na bazarek po linku lub bezpośrednio.Klikasz odpowiedz.Piszesz co kupujesz i Ania Ci wysyła pw z numerem konta do wpłaty na karmę.Tunel jest Twój a Ty nam znaczy mi lub Ani dajesz Swoje dane na pw do wysyłki.Jak Ania odnotuje wpłate to ja wysyłam Ci towar.![]()
bodzia_56 pisze:iza71koty pisze:Idziesz na bazarek po linku lub bezpośrednio.Klikasz odpowiedz.Piszesz co kupujesz i Ania Ci wysyła pw z numerem konta do wpłaty na karmę.Tunel jest Twój a Ty nam znaczy mi lub Ani dajesz Swoje dane na pw do wysyłki.Jak Ania odnotuje wpłate to ja wysyłam Ci towar.![]()
Już poprosiłam o tunel i nr konta na który przeleję pieniążki
iza71koty pisze:Dla siebie tez kupiłam watróbkę.Kaczą bo chciałam spróbować.Zwykle kupuję drobiowa .Podobno jest dobra na anemię a ja ją u siebie podejrzewam.Wróciłam z karmienia.Fruzia na stole.Watróbka na podłodze.Rozrzucona jak konfetii.Zeby chociaz zjedzona.Rozwalona jak diabli na czystym wypranym dywaniku.Fruzia wystawia język i patrzy.Zdolne mam koty nie ma co.Tylko Fruzia potrafi odkrywac pokrywki.Zapomniałam o tym.Usmażyłam i wyszłam.Chciałam sobie to potem podgrzać na kolację.W nocy jestem po powrocie zbyt zmęczona żeby brac sie za gotowanie.Tym razem zapomniałam schowac do piekarnika.
Muszę lecieć dalej.
skarbonka pisze:skarbonka pisze:skarbonka pisze:Kochani może ktoś nas wspomóc zamawiając suchą karmę lub dokładając grosik do niej![]()
bardzo prosimy, o wsparcie gdyż jesteśmy już bez suchego jedzonka..![]()
http://allegro.pl/show_item.php?item=2288331663
Kochani taizu zrobiła nam niespodziankę i wpłaciła 100zł na zakup suchej karmy![]()
dziękujemy Kochana z całego serca![]()
![]()
![]()
dziękujemy pięknie Meganie wpłynęło od niej 50zł na suchą karmę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 313 gości