ile kosztuje wizyta u dr Garncarza-ja już ostro spłukana przez te tymczasy jestem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Sliczny jest![]()
Czy to drugie oko na pewno jest ok? Na ostatniej fotce wyraźnie widać zachodzącą trzecią powiekę. Może warto by było, żeby kotka zobaczył jednak dr Garncarz?
ASK@ pisze:Zarobaczenie i odwodnienie też daje takie efekty.Mój tymczas na obu miał takie powieki wysunięte.Okazało sie,ze robale były .
tabo10 pisze:nawet 3x!
bo,czego nie dopisałam w pierwszym szoku i pędzie związanym z innymi tymczasami: kocio miał też amputowaną końcówkę ogonka (jakieś 2cm).
Po kilku dniach jak kota odwiedziłam w lecznicy po tej cholernej amputacji oka, usłyszałam od weta: "a od Pani to teraz będę wymagał zgody na piśmie na wszystkie zabiegi, bo mnie Pani opluwa w internecie! a tu będzie do amputacji jeszcze ogon , bo jest martwica w końcówce ogona,w złamanej części". Struchlałam
![]()
![]()
Jak to złamany ogon? To nie dało sie tego ustalić przy pierwszym znieczuleniu? Jak kot był wobec tego oglądany,że to pominięto? Bo,że jest martwica,którą się po kilku dniach dopiero widzi to może i rozumiem,ale złamanie powinno byc wychwycone od razu! I po co dwa razy podawanie narkozy? Chyba,że kotu złamano ogon podczas pobytu w lecznicy,np.przy zamykaniu klatki itp.
![]()
![]()
tabo10 pisze:ja jednak poproszę o ponowne wydarzenie na FB,jeśli ktoś potrafi zrobić i ma tam konto
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 676 gości