Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:cieszę się, że lepiej Mika Mikuszewka, a to pod ogonem to może z gruczołów?
śmierdzi?
BarbAnn pisze:To moze byc z gruczołów
BarbAnn pisze:jak sie nic nie dzieje- w sensie-nie nabrzmiale ale cos mnie niepokoi, to zaparzam saszetke szalwi w malej ilosci wody i jak jest cieple a nie za gorace, to przykladam do doopci.
Smilka pisze:
Wykałaczka pisze:
no dobra, dobra , już się tak nie chwal tym swoim najmięksiejszym... a swoją drogą, nie myślałaś o diecie, kochana ?
zawsze życzliwa W.
Annazoo pisze:BarbAnn pisze:jak sie nic nie dzieje- w sensie-nie nabrzmiale ale cos mnie niepokoi, to zaparzam saszetke szalwi w malej ilosci wody i jak jest cieple a nie za gorace, to przykladam do doopci.
Dzięki za radę, tak zrobię. A jak na to reaguje kot?
paw pisze:Smilka pisze:Wykałaczka pisze:no dobra, dobra , już się tak nie chwal tym swoim najmięksiejszym... a swoją drogą, nie myślałaś o diecie, kochana ?
zawsze życzliwa W.
BarbAnn pisze:Annazoo pisze:BarbAnn pisze:jak sie nic nie dzieje- w sensie-nie nabrzmiale ale cos mnie niepokoi, to zaparzam saszetke szalwi w malej ilosci wody i jak jest cieple a nie za gorace, to przykladam do doopci.
Dzięki za radę, tak zrobię. A jak na to reaguje kot?
wypina kuper bo koty lubią jak im w dopsko cieplo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości