IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 31, 2011 22:06 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Motylek nie może spać z bólu. Zwija się w kulkę, próbuje, zaczyna wyć, znowu zwija i znowu wyje... Bardzo cierpi :(

andua

Od: Pt lut 11, 2011 12:49

Post » Pon paź 31, 2011 22:41 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Motylek i Koko dostaną inerferon. No niestety obawiam się że Edek mógł zarazić Nam kociarnię ;/
Edward - żyje, ma się coraz lepiej. Przeszedł juz kryzys i myślę że będzie juz coraz lepiej.

Czas najwyższy na dezynfekcję całej kociarni.

Mielibyśmy możliwość przetrzymania kotów. Niestety braknie Nam transporterów. Może mógłby ktoś pożyczyć?
Mamy obecnie ok 6-7 transporterków, a kotów jest ok 20 :roll:
Chwilowo nie przyjmujemy żadnych kotów. Jak sytuacja z KK się wyklaruje i stan Motylka i Koko również, to proszę Was bardzo o pomoc.
Trzeba będzie wszystkie koty wynieść z kociarni, naświetlić, wymyć domestosem i inymi środkami czystości.

Więc kto chętny do pomocy!!!!

Planuję tego typu porządki na przyszły weekend 11-13 listopad!
MIKUŚ

Post » Pon paź 31, 2011 22:45 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

11 pracuje, ale w wekend moge pomoc

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Pon paź 31, 2011 23:17 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

hidi pisze:11 pracuje, ale w wekend moge pomoc

Myślę że bardziej będzie to sobota 12-tego.. Tylko tak orientacyjnie.

Dzięki Hidi :1luvu: No to damy radę :wink:
MIKUŚ

Post » Pon paź 31, 2011 23:21 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

W czwartek jeśli będzie ok. Trzeba zaszczepić Blondi, Ernesta, Romka i Stilla :lol:
MIKUŚ

Post » Pon paź 31, 2011 23:35 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Jak coś to mogę mojego złomka pożyczyć :oops:
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Pon paź 31, 2011 23:45 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Arabella26 pisze:Jak coś to mogę mojego złomka pożyczyć :oops:

"Złomek" też sie przyda dla np. Koko
:)
MIKUŚ

Post » Wto lis 01, 2011 9:14 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Hejka,

moj transporter tez moge uzyczyc- jest spory.

Niestety nie dam rady dzis byc na dyzurze wieczorem- czy kto moglby wpasc pod wieczor. PO rannym dyzurze Arabelli na pewno nie bedzie duzo pracy- kuwety i nakarmienie Koko i Motylka eno.

Bylabym wdzieczna za pomoc!

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto lis 01, 2011 12:24 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

No to Ja będę i tak muszę iść kotom leki podać, więc od razu zrobię im porządek :wink:
MIKUŚ

Post » Wto lis 01, 2011 12:39 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Motylek nie ciekawie wygląda :cry: Albo ma kryzys który minie albo....

Basia Blondi jest u Ciebie?
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Post » Wto lis 01, 2011 13:49 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Blondi jest na kociarni. Zamelinowała się na boksach, wieczorem sprawdzę :roll:
MIKUŚ

Post » Wto lis 01, 2011 14:17 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

ja mam trzy kontenery,mama tak więc moge pożyczyć :) Ja wciąż czekam na bazaek majtkowy 8)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lis 01, 2011 14:30 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Jezusicku a ja miałam tam posprawdzać u góry i zapomniałam :oops: wogóle mi góra z głowy wyleciała :oops: mam tyle na głowie ostatnio i jutro urzedy różne :? i jeszcze jakiś pies nam się na osiedle zabłąkał :evil:

Arabella26

Post » Wto lis 01, 2011 18:59 Re: IV etap życia Kociej Przystani w Sosnowcu:) Zapraszamy.

Zrobiłam Irze,anielce,Aszce,Luckowi,Kolesiowi,Czarnotce,Smerfowi,Rysi,Mani,Zuzi,Romie :allegro,cafe,tablice i alegratkę.

Potrzebuję zdjęć i tekstu Ateny,Amanda czy Armanda Chce te koty ogłosić

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]