Cztery malce[*]Dwa zdrowiutke,Trzecia wychodzi na prostą :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 20, 2011 21:34 Re: Dwa malce[*] Mamy winnego!!! Trawa mozga trzcinowata!

Kciuki :ok:
Gosiara

Post » Śro lip 20, 2011 21:56 Re: Dwa malce[*] Mamy winnego!!! Trawa mozga trzcinowata!

tez czekałam na negatywne wyniki pp
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 20, 2011 22:01 Re: Dwa malce[*] Mamy winnego!!! Trawa mozga trzcinowata!

BOZENAZWISNIEWA pisze:tez czekałam na negatywne wyniki pp

Mnie brzuch bolał całą drogę do weta :( ale jak tylko dostałam kolejne potwierdzenie że to nie PP, to musiałam sobie usiąść ze szczęścia :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw lip 21, 2011 8:01 Re: Dwa malce[*] Mamy winnego!!! Trawa mozga trzcinowata!

Jak dobrze że winowajca już znany i że to nie pp :ok:
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Czw lip 21, 2011 8:23 Re: Dwa malce[*] Mamy winnego!!! Trawa mozga trzcinowata!

CatAngel pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:tez czekałam na negatywne wyniki pp

Mnie brzuch bolał całą drogę do weta :( ale jak tylko dostałam kolejne potwierdzenie że to nie PP, to musiałam sobie usiąść ze szczęścia :)

Jestem pod wrażeniem P.Jarka.,ze wyrwał trawę, aby kotom nie szkodziła.
Widziałam jak babsztyl uderzył naszego kota wiele lat temu za to ,ze jej nasikał pod kwiatkiem w ogrodzie.Złamała mu kregosłup....pekło jelito,miał uszkodzone narzady..tak...uderzyła go laska na jakiej się podpierała.Jej mąż to jej ta laską dołożył.Kota uratowaliśmy,ale cieniutko z nim było.Policja nic nie zrobiła, bo nasz kot był na jej podwórku :( Nie wypuszczaliśmy już naszych kotów...ludzie sa podli,a jak widac w postawie P.Jarka i wspaniali...ech....
Zdróweczka koteńki :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lip 21, 2011 8:45 Re: Dwa malce[*] Mamy winnego!!! Trawa mozga trzcinowata!

Pan Jarek ma złote serce :) swoją domową kotkę znalazł na śmietniku. Karunie na działkach i została z nimi i pilnuje stadionu, kotka-dozorca :) jeść dostaje, drapaczek jest, śpi w biurze, tam je wszyscy kochają , nawet piłkarze 8) :ryk: którzy przychodzą na treningi ,no jak w domu mają :) codziennie tam ktoś jest do głaskania jej i maluszków
Pan Jarek zobaczył na własne oczy jak malec podgryza trawę, i jak wyrwał wszystko to aż się kurzyło, ziemia latała :ryk:
Obrazek oto ta trawa :evil: te dwa dymne po bokach, odeszły :(
Mamuśka pojechała na sterylizację :D

CatAngel

Post » Czw lip 21, 2011 21:01 Re: Dwa malce[*] Mamy winnego!!! Trawa mozga trzcinowata!

Nie wiadomo czy czarny maluszek dożyje rana :cry: :cry: ja mierzyliśmy dzisiaj temperaturę u weta była poniżej
:( kocinka zimna :cry: kotka biało-czarna miała gorączkę. A było wczoraj już lepiej :( dzisiaj w trakcie kroplówek wymiotowały w wymiotach robaki :( Czarnuszek nieobecny, oczy smętne, myślałam,że już mi na kolanach odchodzi :(

Postała trójka kociaków dobrze, a nawet bardzo dobrze. Tylko te dwa nie mogą się podnieść.

CatAngel

Post » Pt lip 22, 2011 16:45 Re: Dwa malce[*] Mamy winnego!!! Trawa mozga trzcinowata!

:(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt lip 22, 2011 17:03 Re: Dwa malce[*] Mamy winnego!!! Trawa mozga trzcinowata!

bardzo mi przykro...
trzymaj się ciepło,trzymam kciuki za resztę maluchów...
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pt lip 22, 2011 17:04 Re: Dwa malce[*] Mamy winnego!!! Trawa mozga trzcinowata!

ojej :( trzymam kciuki
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt lip 22, 2011 17:54 Re: Dwa malce[*] Mamy winnego!!! Trawa mozga trzcinowata!

:ok: :ok: :ok: :ok: za koteczki i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: żeby pan Jarek nie miał problemów z powodu wyrwania tej trawy. Może któraś z Was ma coś nieszkodliwego, co można by tam zasadzić, żeby "dziur w roślinności" widać nie było?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lip 22, 2011 22:18 Re: Trzy malce[*] trzy dobrze :) Ostatni mały czarny walczy :(

Wieści z dzisiaj

CatAngel pisze:Pewnie większość z was widziała już wpis z przed 5godzin na fb :cry: :cry:

Właśnie malutka biało-czarna kicia została uśpiona, mała miała krwotok nie było szans na uratowanie :cry: :cry: walczymy o czarnego

Ja już nie mam siły :cry: :cry:
Dzisiaj wszytko ze mnie zeszło :cry: :cry: :cry: jak tylko usłyszałam, ze nie ma szans, że trzeba małej ulżyć i ją uśpić, musiałam wyjść z gabinetu :cry: Marcin też ma dość :cry:
Wracając od weta miałam małą w pudełku na kolanach :placz: :placz: :placz: taką bez ruchu, malutka została zakopana obok rodzeństwa :cry:

Wybaczcie, ale muszę odpocząć, przerosło mnie to :cry: nie mogę sobie darować, że ich nie uratowałam :cry:

Jutro kolejna wizyta z czarnym

Żegnaj malutka,a jeszcze niedawno brykała z rodzeństwem :cry:
Obrazek :cry:

CatAngel

Post » Pt lip 22, 2011 22:32 Re: Trzy malce[*] trzy dobrze :) Ostatni mały czarny walczy :(

Spij malenka..... :(
magdajedral

Post » Pt lip 22, 2011 23:30 Re: Dwa malce[*] Mamy winnego!!! Trawa mozga trzcinowata!

Alienor pisze::ok: :ok: :ok: :ok: za koteczki i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: żeby pan Jarek nie miał problemów z powodu wyrwania tej trawy. Może któraś z Was ma coś nieszkodliwego, co można by tam zasadzić, żeby "dziur w roślinności" widać nie było?

Nie ma się co bać :) Pan Jarek wszystko dla koteczków :)

CatAngel

Post » Sob lip 23, 2011 0:19 Re: Trzy malce[*] trzy dobrze :) Ostatni mały czarny walczy :(

trawa żubrowa.jak kot zje to najwyżej będzie naćpany,nie struty.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

[poprzednia][następna]