cathrine1 pisze:Az mnie korci by zapytac: czy kazdy wprowadzajacy zna DOBRZE osobe ktora wprowadzil?
To akurat nie moja sprawa...
Jak wprowadzona osoba nabroi, polecą obie...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cathrine1 pisze:Az mnie korci by zapytac: czy kazdy wprowadzajacy zna DOBRZE osobe ktora wprowadzil?
sara pisze:Choćby nie wiem w jakim stopniu zależało mi na uczestnictwie na tym forum to nigdy nie zniżę się do poziomu, abym kogoś musiała prosić o wstęp.
cathrine1 pisze:Ha, ha, ha . Ubawilam sie. Masz groznego i wyrozumialego meza, ktory jak widze stosuje nawet wobez Ciebie odpowiedzialnosc zbiorowa![]()
No coz, Ty masz problem. Nie poreczam kredytow. Znajomym na tyle nie ufam, przyjaciele radza sobie dzielnie sami, ja mam zdolnosc kredytowa taka by nie potrzebowac zyrantow. No coz, moze zycie kiedys zweryfikuje. Nie wiedzialam, ze by dostac sie na forum trzeba spelniac wymagania kredytowe hi hi hi. Dzieki, zeszlo ze mnie cale napiecie.
TŻ Oberhexe pisze:sara pisze:Choćby nie wiem w jakim stopniu zależało mi na uczestnictwie na tym forum to nigdy nie zniżę się do poziomu, abym kogoś musiała prosić o wstęp.
No cóż, jeśli traktujesz to jako zniżanie się do poziomu...
Czy zgodę na warunki uczestnictwa w forum rokcafe też uważasz za zniżanie się do pewnego poziomu?
sara pisze:Wyobraź sobie, że chcesz wejść do knajpy i mówisz gorylowi jaka to jesteś mądra, piękna, uczciwa i nawet znasz Kazia C. i Włodka Z. i nawet Zdzicha G.!!!! A goryl na to - Eee, nie ufam Ci, nie podobasz mi się.
Nie jest to poniżające???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości