Siostrzyczka i Fuczek - już u siebie!!! :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 13, 2010 8:23 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Dobrze, niech jedzą, najgorzej martwi jak chora bida dodatkowo nie chce jeść, jak jedzą znaczy się jest dobrze :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro paź 13, 2010 8:26 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

silne maluszki są. wolę życia mają. na pewno będzie dobrze :ok:
widzę, że Siostrzyczka ma załzawione i przymrużone trochę oczko.
ciągle kciuków moc :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 13, 2010 8:27 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Już podchodzi do miseczki i troszeczkę skubnie, ale widać że jest słabsza i zaczyna powoli ją rozkładać, już oczko takie na wpół przymknięte, czasami łazawi, ale dostają antybiotyki zachowawczo, malutką dawkę, silniejsza mogła by je zabić.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Śro paź 13, 2010 8:28 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Ależ się cieszę, że małe glutaski podjadają i coraz lepiej się mają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Będzie już tylko lepiej :ok: :ok: :ok:
Całuski dla tych maciupeńkich berbeci przesyłam :1luvu: :1luvu: :1luvu: i oczywiście cały czas zaciskam kciukasy za zdrówko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro paź 13, 2010 8:46 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

I cały czas szukamy DT lub od razu DS. Jak tylko maluchy staną na łapki dobrze by było, żeby ktoś je od nas przeją....
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro paź 13, 2010 8:48 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Dodam że najlepiej w dwupaku :kotek:
Obrazek

Satyr77

Post » Śro paź 13, 2010 8:51 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Satyr77 pisze:Dodam że najlepiej w dwupaku :kotek:

Kociaki są bardzo ze sobą związane, szczególnie Fuczek Siostrzyczki pilnuje, niepokoi się, jak jest z klatki zabierana, a on tam zostaje sam

WarKotka

Post » Śro paź 13, 2010 10:53 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

he he dwupak
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

pewnie sie poprzeziębiały
a nie wirus :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro paź 13, 2010 10:56 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

oby Tatianko, oby

WarKotka

Post » Śro paź 13, 2010 12:35 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Więc gluty znacznie lepiej. Chłopak nadal ma niską temperaturę, ale za to nie jest odwodniony, Siostrzyczka ma temperaturę 37,1 ale jest odwodniona, za to w domu sama coś musiała zjeść bo brzuchol pękaty. Szanse na przeżycie znacznie się zwiększyły :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Post » Śro paź 13, 2010 13:08 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Satyr77 pisze:Więc gluty znacznie lepiej. Chłopak nadal ma niską temperaturę, ale za to nie jest odwodniony, Siostrzyczka ma temperaturę 37,1 ale jest odwodniona, za to w domu sama coś musiała zjeść bo brzuchol pękaty. Szanse na przeżycie znacznie się zwiększyły :mrgreen:

nooooooooooooooooooo brawo :dance: :dance2: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro paź 13, 2010 19:35 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Kiedyś, za dobrych czasów jeździeckich, przyszło mi lonżować konia z kolką. Konia, który na lonży się rzucał na ludzi. Początkowo szedł ładnie. Nic dziwnego, źle się czuł, bolał go brzuch, ale w miarę jak ruch rozmasowywał jelita, które zaczynały ruszać do pracy konio lepiej się czuł, a jak lepiej się czuł, to zaczął pokazywać na powrót swoje rózki. Skończyłam lonżowanie, kiedy przepuścił na mnie atak - uznałam, że już czuje się dobrze.

I tak jest z tymi małymi dwoma diablątkami. Fuczek jak tylko doszedł do siebie w minimalnym stopniu zaraz zaczął na głos informować co myśli o ludziach. Siostrzyczka równieź lepiej się czuje, dużo lepiej. Fuczy nie gorzej od braciszka :mrgreen: A jaki brzuchol jej się wielki zrobił, aż się zaczęłam martwić, czy nadmiar jedzenia im nie zaszkodzi. Co prawda robią sobie przerwy w jedzeniu, ale....

Wielołapki
Obrazek

Najlepiej jest na brzuchu siostry - w końcu jest o co łebek oprzeć ;)
Obrazek

Niby takie same, a jednak inne....
Obrazek

Fuczek jest bardzo związany z Siostrzyczką, niepokoi się, jak jest zabrana od niego, tuli się do niej, pilnuje jej. Pierwszy raz coś takiego na żywe oczy widzę. To bardzo wzruszające.

Jerzykówka - wycałowane od Ciebie w te swoje słodkie lebki :D

WarKotka

Post » Śro paź 13, 2010 19:41 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

One wyglądają jak sklonowane :lol:
Juz nie wiem, który to On, a który Ona :mrgreen:
Widać, że im lepiej :D
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Śro paź 13, 2010 19:55 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

to i ode mnie wycałuj! Ale cudne! A jak takie wtulone to ja wymiękam :love:. Mam nadzieję, że uda się znaleźć DT, który pomoże i przejmie maluszki :ok:. Satyrki, uratowaliście im życie!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro paź 13, 2010 19:56 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Chłopcyk z łebkiem na dziewcynce :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

[poprzednia][następna]