To my - maluszek Trąbka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 06, 2010 17:09 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Barbarko-zdrówka życzę-zdrowiej koci aniele! :aniolek:

No kurczę,czy zawsze musi być pod górkę??? :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 06, 2010 18:12 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Staram się jak mogę. Siedzę w domu, okładam się kotami, tymi które na to przyzwalają, łykam antybiotyk. Tylko jeszcze niewiele słyszę :( Znaczy słyszę - równomierny, denerwujący szum w uszach :evil:

Aleksandra59 pisze:Dostałam właśnie informację, że zepsuł się RTG w lecznicy na SGGW :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nie wiadomo kiedy go naprawią :?

No to chyba znowu mam szansę wieźć Totka na badania :roll:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Śro paź 06, 2010 21:38 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

barba50 pisze:Staram się jak mogę. Siedzę w domu, okładam się kotami, tymi które na to przyzwalają, łykam antybiotyk. Tylko jeszcze niewiele słyszę :( Znaczy słyszę - równomierny, denerwujący szum w uszach :evil:

To masz namiastkę pobytu nad morzem :?
Zapalenie uszu?czy inna zaraza? :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw paź 07, 2010 19:33 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

RTG zepsuty do przyszłego tygodnia :twisted: :twisted: Wstępnie umówiłm się na przyszły piątek - wtedy narkozę Totkowi będzie podawała wetka, którą bardzo cenię za profesjonalizm :wink: Anastezjolog pełną gębą :D

A z innych wieści - Totek jutro wraca do domu :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw paź 07, 2010 20:05 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Aleksandra59 pisze:A z innych wieści - Totek jutro wraca do domu :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:dance: :dance:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw paź 07, 2010 20:14 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

bulba pisze:
Aleksandra59 pisze:A z innych wieści - Totek jutro wraca do domu :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ja trochę się tego powrotu Totka boję, żebym nie schrzaniła roboty jaką Basia włożyła w oswojenie Totusia :?

Ale nic to - muszę przełamać strach przed pogryzieniem :roll: I wziąć się do roboty :wink:

Aleksandra59

Post » Czw paź 07, 2010 20:30 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Aleksandra59 pisze:
bulba pisze:

Ja trochę się tego powrotu Totka boję, żebym nie schrzaniła roboty jaką Basia włożyła w oswojenie Totusia :?

Ale nic to - muszę przełamać strach przed pogryzieniem :roll: I wziąć się do roboty :wink:

Będzie dobrze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw paź 07, 2010 21:44 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

MUSI być dobrze :mrgreen:

Aleksandra59

Post » Pt paź 08, 2010 6:41 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Ola-dasz radę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Oby Totuś wreszcie się wyleczył,dom to jednak najlepsze lekarstwo!(antybiotyki oczywiście też konieczne,ale dom-to dom i witamina M!)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 08, 2010 6:43 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Może w weekend Milenka coś nam napisze?
Operacja już za parę dni-mocno będziemy kciuki trzymać!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 08, 2010 11:02 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Ola ma dzisiaj sporo spraw do załatwienia, a i Ona czuje się nie najlepiej :cry: A ja pomóc nie mam jak :evil: Sama kibluję jeszcze w domu :(
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt paź 08, 2010 19:19 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Witajcie Dziewczyny! :D

Olu, Basiu, życzę Wam szybkiego powrotu do zdrowia, teraz zaczyna się ta najgorsza pora roku, jeśli chodzi o przeziebienia, grypy itp. :? zdrowiejcie szybciutko Dziewczyny :1luvu:

Totuś jest zachwycajacy :1luvu: naprawde chyba podmieniłyście kota :wink: śmiać mi się chce (tak pozytywnie), jak pomyśle sobie, ze taki zasmarkaniec brudny ze stryropianu, teraz się "wozi po stolicy" po najlepszych wetach :1luvu: dziękuję Wam za to z całego serca :1luvu: chłopak ma najlepsze spa :lol:

A ja miałam jakiś problem z forum, zalogowałam się wczoraj, ale nie mogłam wysłać postu, strasznie mi coś muliło.

Za tydzień w piątek, o 11 godzina 0 :wink: i jedno oko będzie nówcia sztuka :lol:

u nas generalnie bez zmian, ja jeszcze ostro pracuje, koty bez zmian, czyli nadal szaleją i brudzą :twisted: mamy mały problem z Zuzlikiem, bo ma podwójne kiełki, nie chcą wypaść i mała ma stan zapalny w pysiu od tego. Pierwotna wersja była taka, ze jeśli nie wypadną, to usuniemy przy sterylce, ale to małe waży 2,20 dopiero (a ważyła ok. 1,3 kg), a zęby się trzymają mocno :?
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt paź 08, 2010 19:30 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Kurczę,widać jeszcze sie korzonki nie zresorbowały-ale tak czasem bywa :?
Miluś-za tydzień o tej porze juz pierwsze oczko bedzie zrobione,za miesiąc drugie, i pozegnasz okulary-ciekawe jak szybko przyzwyczaisz sie do widoku buzi bez brylków?
Alez się cieszę,że znów jesteś! :dance: :dance: :dance: :dance:
Nie dzwonię,bo mało mam na koncie,ale po niedzieli cos skapnie,to doładuję-na razie zapłaciłam za szczepienia maluchów-120 zeta :?
Buziaki dla Was-i dla Ciebie i dla Mamy i dla ogonków!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 08, 2010 19:40 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Kasiu, tylko przez te zęby ciągnie się ten stan zapalny i znó antybiotyk musi dostawać, mimo dezynfekowania pysia :?

Kasiu, nie mam pojęcia jak to będzie bez okularów, jak to, obudzić się i nie szukać ich od razu po omacku? :lol: okulary pożegnam już teraz, bo ci lekarze zalecają odstawić okulary pomiędzy operacjami, tym bardziej, że po miesiącu mam drugie oko i właściwie byłoby to bez sensu, wymieniać szkło na kilka tygodni. Możliwe, ze okulary będę miała, ale do jazdy nocą autem, jesli nie uda sie zupełnie wyeliminować astygmatyzmu nacięciami rogówki.

Kasiu, ja ciagle zaganiana ostatnio, teraz po operacji mam nadzieje, ze wreszcie nadrobie zaległe telefony, w miare normalnych dla innych godzinach.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt paź 08, 2010 19:43 Re: To my:) czyli ja, mama i aktualnie 15 pasożytów ;)

Ciekawe jak szybko Ci sie to oko wygoi na tyle,że będziesz mogła na nie widzieć,bo tak jak Ci mówiłam-córka znajomej miala operacje rano,a wieczorem była na dyskotece,tylko,że ona miała korekte krótkowzroczności-co prawda wada była ogromna,ale to jednak chyba inny zabieg?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]